malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  16 августа 2012
styka51
styka51: Bo jak dla mnie 60 zł za neta to trochę jest -,-

95,50 ... tyle ma mnie kosztować sam internet po 1 października ...
mirra20
mirra20
  16 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 95,50 ... tyle ma mnie kosztować sam internet po 1 października ...

płacę podobnie teraz w orange:/ cena neta jest powalająca...
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  16 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 95,50 ... tyle ma mnie kosztować sam internet po 1 października ...

a jaka masz predkosc tego neta?
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  16 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a jaka masz predkosc tego neta?

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  16 августа 2012
mam pakiet DOMATOR XD
styka51
styka51
  16 августа 2012
Konto usunięte

Sorry ale : buahahahahhahahhaah :lol2:
To w oręź czy pleju byłby tańszy :D
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  16 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pszystojniaczek695:a jaka masz predkosc tego neta?

ja mam neostrade 6mb i place 60zl wiec chyba nie placisz az tak duzo jak na taka predkosc;p
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  16 августа 2012
styka51
styka51: Sorry ale : buahahahahhahahhaah To w oręź czy pleju byłby tańszy :D

tylko ze w nich masz limity tak wiec zapomnij o sciaganiu, ogladaniu czegokolwiek online
mirra20
mirra20
  16 августа 2012
styka51
styka51: Sorry ale : buahahahahhahahhaah To w oręź czy pleju byłby tańszy :D

Konto usunięte
Konto usunięte: tylko ze w nich masz limity tak wiec zapomnij o sciaganiu, ogladaniu czegokolwiek online

no właśnie:/ gdyby nie te ograniczenia nadal bym miała mobilnego plusa
styka51
styka51
  16 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko ze w nich masz limity tak wiec zapomnij o sciaganiu, ogladaniu czegokolwiek online

No w sumie racja. Mój wuja ma w plusie jakiś i na jutubie nie może siedzieć.

Ja mam słabego neta;C
Konto usunięte
Konto usunięte: w dzień - do 6 Mbps / 512 kbps w nocy - No Limits* Cena promocyjna:68 zł / miesiąc
Paulinessa
Paulinessa
  16 августа 2012
Konto usunięte

mam orange freedom, 2mb, nie ma limitow
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  16 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam neostrade 6mb i place 60zl wiec chyba nie placisz az tak duzo jak na taka predkosc;p

tylko, że i tak nie mam takiej predkości jak oni mi tam wycenili XDDDDDDDDDDDD
Babsy
Babsy
  16 августа 2012
styka51
styka51: Nie wiem -,- Jak się czujesz? Mam mega ochotę na imprezę -,-

jak juz wspominalam, ujowo, odliczam dni do rozwiazania :) wg roznych suwaczkow wychodzi od 41 do 35u ;)
ojoj a jak ja bym poimprezowala :zakochany: najpierw rozgrzewka w domu, a potem hajda na tany tany :zakochany:

@BlondSzatynka:
poglupieli chyba :zonk: ja w play mam 12 GB za 49 zeta, predkosc 2 mb. w tym nk i fb darmowe, i nocny pakiet- od polnocy do 8 czy 9 rano tez darmo.
Abaddon
Abaddon
  16 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja tak samo, czasem nie piję przez np 2 miesiace nawet piwa, a czasem rzucimy się w wir imprezowania, ot co. Z tym że teraz mam doła...

W tym roku wódki nie ruszyłem w nadmiarze,małe dawkowanie. Powód prosty, moje towarzystwo za nią nie przepada, nie mam z kim pić. Jak już,to wolą drinki sączyć, ja jak to facet, czystą :)
Babsy
Babsy: ja w play mam 12 GB za 49 zeta, predkosc 2 mb. w tym nk i fb darmowe, i nocny pakiet- od polnocy do 8 czy 9 rano tez darmo.

Do 9 rano. Mam ten sam abonament. Ale jednak nie zaszalejesz z np filmami za dnia, inaczej limit by poszedł raz dwa, stąd często w nocy przesiaduje i dopiero je "cisnę".
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  16 августа 2012
Babsy
Babsy: @BlondSzatynka: poglupieli chyba ja w play mam 12 GB za 49 zeta, predkosc 2 mb. w tym nk i fb darmowe, i nocny pakiet- od polnocy do 8 czy 9 rano tez darmo.

ja rozumiem jakby podnieśli stawkę o 10 zł .. czy 15 ... ale o 40 zł ? O_o
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.