Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 73
Prinz
5 сентября 2012
kedi: co to za szampon i gdzie go dorwałeś?
www.kalina-sklep.pl
syberyjski szampon do wlosow suchych. mega lagodny, swietny sklad.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
sylwik
5 сентября 2012
nigdy wiecej malych sklepikow w malych miasteczkach... ja nie ogarniam, czy babki tam pracujace maja jakis konkurs w jednoczesnym ignorowaniu i zabijaniu wzrokiem klientow?
a takie ladne buty byly...ale sie wkurzylam, stwierdzilam ze koniecznosc konwersacji z taka zolza niweluje atrakcyjnosc butow i poszlam
ale kurcze nude z koralowym obcasem
styka51
5 сентября 2012
sylwik: nigdy wiecej malych sklepikow w malych miasteczkach... ja nie ogarniam, czy babki tam pracujace maja jakis konkurs w jednoczesnym ignorowaniu i zabijaniu wzrokiem klientow?
Też się czasem zastanawiam... Wystarczy, że wejdę, to już się odechciewa kupować. Tylko tyle, że jestem wredna i potrafię głośno skomentować brak kompetencji i aroganckie zachowanie wobec klienta
sylwik
5 сентября 2012
styka51: Tylko tyle, że jestem wredna i potrafię głośno skomentować brak kompetencji i aroganckie zachowanie wobec klienta
a ja niestety jestem tego pozbawiona. cicha, niesmiala i spokojna
moge najwyzej przypier%#& az sie nogami nakryje, ale to nie ze sklonnosci do bojek tylko 'zabijania' na treningach od paru lat
w kazdym razie dalej jestem wkuviona, a to dobry powod do napicia sie winka
Babsy
5 сентября 2012
mam ochote cos sobie kupic, a nie wiem co :) macie jakis pomysl? nic drogiego najlepiej ;)
madzia2143
5 сентября 2012
Babsy: mam ochote cos sobie kupic, a nie wiem co :) macie jakis pomysl? nic drogiego najlepiej ;)
ale ubranie/kosmetyk/gadżet? ;P
BlondSzatynka
5 сентября 2012
Babsy: mam ochote cos sobie kupic, a nie wiem co :) macie jakis pomysl? nic drogiego najlepiej ;)
buciki :D
ja sobie dzisiaj kupiłam ide im fotke pyknąć
madzia2143
5 сентября 2012
Konto usunięte: ja sobie dzisiaj kupiłam ide im fotke pyknąć
ja też kupiłam, koturny za 12.50zł ;o była przecena obuwia letniego
BlondSzatynka
5 сентября 2012
madzia2143
5 сентября 2012
Konto usunięte: BlondSzatynka
to są baletki czy szpilki ? bo z tej perspektywy w sumie nie widać, mogłaś wrzucić zdj z profilu ;P
BlondSzatynka
5 сентября 2012
balerinki :D
madzia2143
5 сентября 2012
Konto usunięte: balerinki :D
ładne :) może i ja pokażę swój jakże drogi nabytek.
Babsy
5 сентября 2012
Konto usunięte: ale ubranie/kosmetyk/gadżet? ;P
wlasnie nie wiem co, ale cos z tych kategorii:)
Konto usunięte: buciki :D
hmm ... :D
Konto usunięte: balerinki :D
o, fajne :) ale czy ja wiem, czy mi potrzebne baletki... w sumie moze cos ani sportowego, ani eleganckiego bym chciala