Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
najlepsze jest to, ze wszyscy zawsze maja problem powiedziec, ktory z nich jest "facetem" w zwiazku... jeden jest wysoki, umiesniony, duze dlonie, drugi tez dobrze zbudowany, sie wie, nie widzialam geja bez zgrabnych posladkow (pajacykow sie nie liczy
... no dobra Elton tez nie
) no ale drugi mniejszy, nizszy ode mnie troche wiec moze ma z 170cm, dlonie drobne, szczuply - kto jest "samcem" u nich w zwiazku? sie wie, ze ten maly 
nie ma ze to, ze tamto, wkrecil mnie do swojej drugiej firmy, wiec siedze cicho na razie...
rozpusta normalnie!
ujowy suplement ale z braku laku bierze sie to co pod reka i moze byc skuteczne 
)
!!!! Nie wiem ile ma wzrostu, ale wyglada jak sportowa wersja slonia. Wszystko dlatego, ze jej wolny czas polega na siedzeniu przed Disney Channel badz komputerem i podjadaniem. U nich w domu lodowka sie nie zamyka
Najlepsze jest to, ze oboje rodzicow to szczypiorki takie, ze corka im klapsa w ucha by dala i by sie pewnie przewrocili 

choc Jaro to ma z piec innych jeszcze rodzajow i rzadko kiedy do pracy sie psika... nie to co ja, czuje sie nago niewyperfumowana 

on nigdy nie ma dosyć!
)

dopiero po 16stce schudlam, tak to zawsze bylam najwieksza z rodzenstwa :P

ale zostal tylko size 7 i 8 
mam slaby wzrok, ale jeszcze tyle widze :D to ja znam jakis dziwnych gejow, z reszta dwie les to tez wyraznie sa podzielone kto jaka role pelni w zwiazku. kiedys ta z "jajami w zwiazku" strzelila w twarz drugiej bo stwierdzila, ze sie za dlugo i za pozadliwie na mnie patrzyla