(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
16 октября 2012
massacre: jak bys chciala sie przeniesc nad morze, to moge Ci zalatwic prace
http://www.magicznaprzystan.pl/
zajebiste przedszkole, super laski, jak bylam na 6 miesiecy w Polsce to uczylam tam angielskiego :D
P.S. Prywatne jest i dobre zarobki
Hahahaha:D Nad morzem raczej mieszkać nie będę, no chyba, że oleję Mańka, albo on mnie. Swoją drogą nie dziwię się, że drogie zarobki, jak opłaty po 680 zł u mnie 400/450 to jest max :D
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
16 октября 2012
Konto usunięte: massacre:ale i tak masz blond... tylko ciemny?
no tak mam ciemny blond od głowy a końce jasne czyli takie ombre ale już mi się znudziło
no widzisz, ja mam brazowe i kolezanka mnie namawia, zebym w koncu spelnila swoje marzenie:
http://static.becomegorgeous.com/img/articles/jennifer_aniston_sedu_hairstyles.jpg
cos w tym klimacie, czyli balejaz i pasemka w roznych odcieniach blondu... ale jak mysle o pielegnacji i odrostach co 4 tygodnie to mnie odpycha :(
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre
16 октября 2012
styka51: Hahahaha:D Nad morzem raczej mieszkać nie będę
w Poznaniu tez znam kilka przedszkoli, ale nie tak intensywnie, zeby prace zalatwic xD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mirra20
16 октября 2012
massacre: no widzisz, ja mam brazowe i kolezanka mnie namawia, zebym w koncu spelnila swoje marzenie:
http://static.becomegorgeous.com/img/articles/jennifer_aniston_sedu_hairstyles.jpg
takie ja Jennifer to ja mam naturalne w lecie jak mi od słońca się rozjaśnią:P
mnie też te odrosty będą wnerwiać i co miesiąc do fryzjera latanie... nie mówiąc, że końcówki się niszczą masakrycznie:/
massacre
16 октября 2012
Konto usunięte: nie mówiąc, że końcówki się niszczą masakrycznie:/
no ja po tych swoich blondach juz mam wysuszone koncowki :/
mirra20
16 октября 2012
massacre: no ja po tych swoich blondach juz mam wysuszone koncowki :/
też mam suche, ale i tak nie jest źle po tylu latach to dobrze, że mi nie odpadły:P
BlondSzatynka
16 октября 2012
massacre: ale jak mysle o pielegnacji i odrostach co 4 tygodnie to mnie odpycha :(
massacre
16 октября 2012
Konto usunięte: ja czasami farbuje co 2 tygodnie
brawo
nawet jak mialam bardzo jasny blond, to odrostow nie dotykalam czesciej niz co miesiac.
BlondSzatynka
16 октября 2012
ale mnie denerwuje wiec sobie maluje XD
pijana
16 октября 2012
Co to w ogóle za wyrażenie "malowanie włosów", no dziewczyny
Babsy
16 октября 2012
Konto usunięte: malowanie włosów"
tez mi to dzialalo na nerwy, jak "ubieranie butow/bluzki itd.", ale sie zlapalam na tym, ze sama tak powiedzialam ostatnio ;) a propos farbowania to i mi by sie przydalo, pojutrze 2 msce jak farbowalam, a juz mam odrost 2 cm to spokojnie.
BlondSzatynka
16 октября 2012
Babsy: pojutrze 2 msce jak farbowalam, a juz mam odrost 2 cm to spokojnie.
po dwóch miesiącach to ja bym oszalała z odrostami XD