Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
30 октября 2012
Chyba przeciwnie
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mirra20
30 октября 2012
massacre: Nigdy czegoś takiego jak zimne czy to co wcześniej Babsy pisała, nie miałam
to się ciesz bo opryszczkę powoduje wirus jak raz złapiesz to bardzo lubi wracać:/
ja zajad też nie miałam, ale te podobno bywają z powodu braku jakichś tam witamin
styka51
30 октября 2012
Konto usunięte: przepisze Ci Heviran, który podobno pomaga a jest tylko na receptę
To jutro pojadę.
massacre: Nigdy czegoś takiego jak zimne czy to co wcześniej Babsy pisała, nie miałam
Zazdroszczę, mnie wirus złapał i tak sobie co pewien czas o mnie przypomina
mirra20
30 октября 2012
styka51: To jutro pojadę.
mi z tego co pamiętam przepisano Heviran 6x dzinnie plus witamina B w tabletkach 3x dziennie no i przeszło po 5 dniach, ale ślad mam do tej pory chociaż już 3 tyg minęło:/
w00tjump
30 октября 2012
nie umiem znalezc w sklepach ladnego, dlugiego, cieplego, rozsuwanego swetra
co sadzicie o tym: http://modomania.pl/ph/O/O321/1/1.jpg
bo sie zdecydowac nie moge
massacre
30 октября 2012
Fajny, bardzo fajny
Sama bym kupiła, tylko kolor nie mój :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mirra20
30 октября 2012
massacre: Fajny, bardzo fajny
Sama bym kupiła, tylko kolor nie mój :)
Twój jak na Masakre przystało musiałby być czerwony
massacre
30 октября 2012
No ba!
Pierwszy i trzeci
Przywożą do Anglii?
Ten co wyglada na kolor rdzy tez jest spoko.
@Mirra Ty nie bądź taki cwaniak do przodu, mało mam czerwieni w szafie
mirra20
30 октября 2012
massacre: @Mirra Ty nie bądź taki cwaniak do przodu, mało mam czerwieni w szafie
massacre
30 октября 2012
Mam chyba tylko jedna czerwona babydoll :D