(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
18 ноября 2012
Konto usunięte: dopiszcie do listy korund i spiruline
Właśnie czytam komentarze i tez wiele osób o tym pisze ;)
A z czego zamawiałaś? Biochemiaurody czy zróbsobiekrem ?
Babsy
18 ноября 2012
byłam wczoraj w salonie sukien slubnych, tak impulsywnie mnie naszło. przymierzylam sobie jedną, i jedną upatrzyłam, nawet niedrogą:-)
styka51
18 ноября 2012
Babsy: przymierzylam sobie jedną, i jedną upatrzyłam, nawet niedrogą:-)
A mogłabyś pokazac podobny model? :D
Ja dzis miałam sen...coś ze slubem, że niby miałam, biała kiecka itp. A potem w tym śnie myślę sobie "Sylwia! co tym robisz? za młoda na ślub jesteś! dopiero 19 lat masz!"
Babsy
18 ноября 2012
styka51: Babsy:przymierzylam sobie jedną, i jedną upatrzyłam, nawet niedrogą:-)
A mogłabyś pokazac podobny model? :D
Ja dzis miałam sen...coś ze slubem, że niby miałam, biała kiecka itp. A potem w tym śnie myślę sobie "Sylwia! co tym robisz? za młoda na ślub jesteś! dopiero 19 lat masz!"
http://w.fotka.pl/69734d33db.jpg taki fason, moze ciut wezsze ramiaczka. tez z trenem, dekoltem w karo, tylko pod biustem jest jakas ukladajaaca sie w trojkat aplikacja:)
hehe 19 to juz dawno bylo;)
styka51
18 ноября 2012
Babsy: http://w.fotka.pl/69734d33db.jpg taki fason, moze ciut wezsze ramiaczka. tez z trenem, dekoltem w karo, tylko pod biustem jest jakas ukladajaaca sie w trojkat aplikacja:)
Fajna, fajna :D Choć nie w moim "stylu"
Babsy: hehe 19 to juz dawno bylo;)
No właśnie... i nie wiem jak to interpretować -,-
Babsy
18 ноября 2012
styka51: Fajna, fajna :D Choć nie w moim "stylu"
ja szukam czegos koniecznie z ramiaczkami, badz zapinanej/wiazanej na szyi, nie zaryzykuje gorsetowej gory- jednak chce, zeby cyc pozostal na swoim miejscu ;)
styka51: No właśnie... i nie wiem jak to interpretować -,-
niby sny na odwrot sie tlumaczy, ale nie wiem, co by tu moglo wyjsc
styka51
18 ноября 2012
Babsy: ja szukam czegos koniecznie z ramiaczkami, badz zapinanej/wiazanej na szyi, nie zaryzykuje gorsetowej gory- jednak chce, zeby cyc pozostal na swoim miejscu ;)
Wiem, wiem ;) Też o czymś praktycznym myślę, poza tym gorsety mnie nie przekonują.
Zobaczymy ;)
Babsy: niby sny na odwrot sie tlumaczy, ale nie wiem, co by tu moglo wyjsc
No właśnie niby ślub, ale ślubu w śnie nie chciała, soł...
madzia2143
19 ноября 2012
Babsy: ja szukam czegos koniecznie z ramiaczkami, badz zapinanej/wiazanej na szyi, nie zaryzykuje gorsetowej gory- jednak chce, zeby cyc pozostal na swoim miejscu ;)
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
19 ноября 2012
Co Wy z tymi ślubami?
Babsy i jeszcze powiedz, że sukienka bedzie biała
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
kedi
19 ноября 2012
styka51: Też o czymś praktycznym myślę
myślisz czyli że co?
wy o ślubach myślicie a ja zmieniłam faceta
madzia2143
19 ноября 2012
kedi: wy o ślubach myślicie a ja zmieniłam faceta
trzeba sobie życie urozmaicać przecież
kedi
19 ноября 2012
Konto usunięte: trzeba sobie życie urozmaicać przecież
wychodzę z założenia, że jeśli coś nie odpowiada to trzeba to zmienić mimo, że czasem nie jest łatwo.
massacre
19 ноября 2012
Ja wychodzę z kolei z założenia, że jak zależy to sie naprawia. Jak sie do naprawy nie nadaje, to do kosza i wymiana ;D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre
19 ноября 2012
Jak widzę na ulicach niektóre laski w balerinach to mną z zimna trzęsie