Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
14 декабря 2012
Byście sie wstydziły spaślaki, do świąt jeszcze trochę czasu, a Wy juz tak roztyte. Co bedzie po świętach ja sie pytam?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
styka51
14 декабря 2012
Konto usunięte: no więc to chyba ja bardziej powinnam się stresować wagą niz Ty :P
Ale Ty nadrabiasz buźką i zajebistymi włosami... Więc wiesz :D
massacre: Co bedzie po świętach ja sie pytam?
Sylwester?
Bayje
14 декабря 2012
no ja mniej więcej od 2 lat waże tyle samo XD
Bayje
14 декабря 2012
ważyłam się i ... jak na te 54 kilo to chyba nie wyglądam na spasłą świnie ...
TheWitch
14 декабря 2012
ej bo zaraz jakiś kozaczek czy cos się przypaleta ze względu na zdjęcia, oni maja spider senses.
Bayje
14 декабря 2012
jedynie twarz mam nie wyraźną bo nie malowałam się XD
styka51
14 декабря 2012
Dobra... to ja też:D
I znajdź różnicę :D
styka51
14 декабря 2012
Konto usunięte: jak na te 54 kilo to chyba nie wyglądam na spasłą świnie ...
Brałabym
styka51
14 декабря 2012
A uj z tym, foty nie widać lol.
Bayje
14 декабря 2012
masz większy cyc ode mnie ...
chciałam sobie pofarbowac włosy pianką
ale nigdzie nie ma tego w promocji .... O_o
styka51
14 декабря 2012
Konto usunięte: ale nigdzie nie ma tego w promocji .... O_o
Znowu chcesz je malować?
Ja się nad czernią zastanawiam
Bayje
14 декабря 2012
no bo farbowałam fajną farba włosy ale umyłam dwa razy i mimo fioletowego szamponu - odrosty mam słomkowe i mnie to oczywiście bardzo denerwuje.
Z drugiej strony mam różne blondy z każdej strony więc teraz chciałam położyć farbe na całość a, że farby nie ma mi kto położyć to pomyslałam, że położe sobie pianke która niby nakłada się jak szampon. Z tej pianki są bardzo jasne blondy bo z Wella jest jakiś złotawy blond i pewnie on będzie bardzo słomkowy ... O_o
styka51
14 декабря 2012
Konto usunięte: Z drugiej strony mam różne blondy z każdej strony więc teraz chciałam położyć farbe na całość a, że farby nie ma mi kto położyć to pomyslałam, że położe sobie pianke która niby nakłada się jak szampon. Z tej pianki są bardzo jasne blondy bo z Wella jest jakiś złotawy blond i pewnie on będzie bardzo słomkowy ... O_o
No szczerze nie wiem co Ci doradzić Na farbowaniu się nie znam.