Konto usunięte: Wiesz co? To, że nie wierzysz w Boga nie oznacza, że masz prawo obrażać ludzi i ich wiarę.
Ja nawet gdybym była nie wierząca, ateistka, to i tak bym uważała, że tabletki działają wczesnoporonnie, skoro dochodzi do zapłodnienia a komórka zostaje wydalona z organizmu, i doprawdy nie interesuje mnie, ze to tylko komórka i ze nie ma rączek i serduszka :-) i to że tak sądze w tym WYPADKU NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z WIARĄ, mój narzeczony nie ma komunii, jest w trakcie robienia, nigdy do kościoła nie chodził bo mama go tak wychowała, a sądzi tak samo jak ja po tym co ta babka nam wytłumaczyła.
Idąc Twoim tokiem myślenia:
1) Aga i inne kobiety, które brały tabletki nieświadomie będąc w ciąży poroniłyby
2) Podziemie aborcyjne nie istniałoby, bo przecież wezmę pigułkę, to nawet zapłodniona komórka jajowa "wypłynie"
Ktoś Ci zrobił sieczkę z mózgu to sobie w to wierz, ja wierzę lekarzom i naukowcom, a nie panom w czarnych sukienkach oraz ich ziomkom z branży. I nie obrażam niczyjej wiary ani nikogo, kościół wciska ludziom ciemnotę i to jest moja opinia do której mam prawo, tak samo jak Ty możesz stwierdzić, że Donald Tusk mówi bzdury w sejmie.
massacre: i tak uwazam ze ludzie mieszkajacy w Czestochowie maja gorzej jak sie mohery zbiora i wybiora w pielgrzmke falszowac piesni dziwnej tresci, a ty masz okna akurat przy jakies glownej ulicy
Niedługo się zacznie sezon

Ale główne ulice Częstochowy są właśnie remontowane, może pójdą innymi ulicami... Mam taką małą, złudną nadzieję