Konto usunięte: bo nie wiesz kim jestem
Najwyrazniej jestes nikim i nie sadze by ktokolwiek sobie zawracal toba glowe.  Po co? Kims, kto potrafi swoje zdanie wyrazic jedynie wtedy, gdy pojawia sie tu incognito, by nie zwracac na swoje oficjalne konto negatywnej uwagi? To co wg ciebie jest cool, wg mnie jest zwyklym tchorzostwem i brakiem dobrego wychowania.  Dla mnie reprezentujesz dno nic wiecej.  Bierz przyklad ze mnie i nazwij kogos dnem ze swojego oficjalnego konta, tak jak ja to robie wlasnie teraz 

"bo nie wiesz kim jestem" - tekst zakladajacy, ze ty jedynie czerpiesz z tego frajde, nikogo tak naprawde to nie interesuje.  Problemy z tatusiem w dziecinstwie? To spowodowalo traume i obnizona samoocene?
Konto usunięte: usunelas mi foteczke na profilu

podejrzewam, ze to twoje czyny sa podszyte zawiscia, nie Styki.  Nie pomyl sie nastepnym razem oskarzajac ja o cos, czego 
nie zrobila ;)
Pozdro
P.S. I co? Pewnie teraz z lewego konta napiszesz, ze jestem brzydka i pewnie sinieje z wscieklosci? Nie zapomnij dodac, ze jestem smierdzaca emigrantka pracujaca na zmywaku, robiaca co sobote loda swojemu pakistanskiemu chlopakowi