Czyli hulaj dusza - bana nie ma
 (możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni

i prędzej czuć branie, nie rozciąga się
 i prędzej czuć branie, nie rozciąga się  Na rzekę też dobra, hmmm.. 0,8 - 0,12 powinna być ok. Nie wiem co on tam chce łowić. No i dobra plecionka oczywko droższa od żyłki. A jak nie, to może na dorsze kiedyś pojedzie, to mu się przyda, ale wtedy pilkery dochodzą, dobry kij i porządny kołowrotek, bo ciągnąc trzeba
 Na rzekę też dobra, hmmm.. 0,8 - 0,12 powinna być ok. Nie wiem co on tam chce łowić. No i dobra plecionka oczywko droższa od żyłki. A jak nie, to może na dorsze kiedyś pojedzie, to mu się przyda, ale wtedy pilkery dochodzą, dobry kij i porządny kołowrotek, bo ciągnąc trzeba 
 Moja jest gładka i ciemna, wielkości małego palca u stopy. Po prostownicy. :D Tak, na stopie, po prostownicy... nevermind.
 Moja jest gładka i ciemna, wielkości małego palca u stopy. Po prostownicy. :D Tak, na stopie, po prostownicy... nevermind.  Prostota i oczywistość rozwiązania mnie poraziły...
 Prostota i oczywistość rozwiązania mnie poraziły...  Ale w niej tyłek musi zaebyście wyglądać...
 Ale w niej tyłek musi zaebyście wyglądać...  Z tych sklepów, które odwiedzam, nasuwa mi się tylko Reserved. Mohito, ale głowy nie dam. No i niesieciowe, małe sklepiki.Moja reakcja była identyczna.
 Z tych sklepów, które odwiedzam, nasuwa mi się tylko Reserved. Mohito, ale głowy nie dam. No i niesieciowe, małe sklepiki.Moja reakcja była identyczna.  Także w kwestii prezentu podbijam wszystko, co zostało napisane, chociaż i tak za diabła nie wiem, o czym mowa. :D
 Także w kwestii prezentu podbijam wszystko, co zostało napisane, chociaż i tak za diabła nie wiem, o czym mowa. :D Jeśli są sprane, jeśli jakieś plamy to wiadomo, Vanish :)
 Jeśli są sprane, jeśli jakieś plamy to wiadomo, Vanish :) 

W Browarze w Poznaniu były wszystkie rozmiary, ale nie miałam kasy, także
 W Browarze w Poznaniu były wszystkie rozmiary, ale nie miałam kasy, także  No i szukam, szukam... zostały mi niecałe 2 tyg, a ja ani butów, ani kiecki i szału dostaje. Wszystkie z baskinkami albo z jakimiś świecidełkami, wyglądam w nich jak debilka [*]
 No i szukam, szukam... zostały mi niecałe 2 tyg, a ja ani butów, ani kiecki i szału dostaje. Wszystkie z baskinkami albo z jakimiś świecidełkami, wyglądam w nich jak debilka [*]