Konto usunięte: naucza cie skladac komputer xD
No tego nie powinni wymagać

Zobaczymy czego oni oczekują. Jak zaczną wyjeżdżać z jakimiś fachowymi terminami, to się zapytam czy chociaż zaglądali w moje CV, bo tam nic o fachowej informatycznej wiedzy nie jest napisane. Nawet w lm apisałam " pomimo braku doświadczenia na podobnym stanowisku ...."
Konto usunięte: wyzyskiwanie w tych czasach to nie nowość, ja pracowałam 10 miesięcy w tym całym Reserved, w święta nie święta, zdarzało się że po 12 dni z rzędy, albo po 13h przez kilka dni pod rząd przy stawce 7zł.h. Ale dla mnie się liczyło że praca jest, bo pieniądze z góry nie lecą. Grunt to nastawienie, jeśli się chce zarobić to się zrobi wszystko by zarobić : )
Dokładnie, kto wybrzydza ten nie ma, a początek jakiś musi być.
Znam pełno dziewczyn, każdy weekend po 12 h w reservedzie siedzą i zadowolone, bo odkładają i kasę mają.
U mnie w okolicy są pewne miejsca pracy, do których nie zamierzam iść, po prostu obozy pracy. Co nie znaczy, że gdybym miałą dziecko na utrzymaniu, to bym nie poszła.
Z pracą jest ciężko, jeszcze z moim zawodem, ale wiedziałam na co się porywam, nie jojcze, że nie ma pracy tylko próbuję się ogarnąć jakoś. Tu popilnuje dziecko, tam popilnuję, tu jakieś zlecenie i troszkę keszu jest.