Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 346 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
te sa w kit, tylko za plaski i za krotkie
by Kurt Geiger £260 - w budzecie nawet nawet
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
przeciez to jest porazka jakas, jak w londynie nie ma takich butow, to nigdzie nie bedzie
a zimno sie robi demit
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Macie jakiś pomysł na nakrycie głowy na plaże? Jakiś kapelusz lub coś co będzie pasowało do wszystkiego. W temacie czapek i okryć na głowę nie mam zielonego pojęcia.
I jakie okulary przeciwsłoneczne by mi pasowały, bo z tym też mam niewielki problem?
a ja sie pochwale, ze ide jutro na tradycyjne indyjskie wesele goscie podobno sa bardzo podekscytowani ze bialy bladolicy przyjdie
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Dokładnie, Dzieki za przypomnienie. Jutro to znaczy dzisiaj przejrze co maja. Przypomnialam sobie tez o timberlandzie, ale to bardziej ma zimę a chce Cos na teraz - u nas juz jesien