malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  31 августа 2011
massacre
massacre: £250 na jakis £1000

czyli 4x ... XD
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 августа 2011

te sa w kit, tylko za plaski i za krotkie :crylol:
by Kurt Geiger £260 - w budzecie nawet nawet

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  31 августа 2011

przeciez to jest porazka jakas, jak w londynie nie ma takich butow, to nigdzie nie bedzie :ninja:

a zimno sie robi demit

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

sylwik
sylwik
  31 августа 2011

zyebala mi sie mp3, ktora przyszla w poniedzialek:wtf:

Fieska
Fieska
  31 августа 2011

Macie jakiś pomysł na nakrycie głowy na plaże? :mrgreen: Jakiś kapelusz lub coś co będzie pasowało do wszystkiego. W temacie czapek i okryć na głowę nie mam zielonego pojęcia.

I jakie okulary przeciwsłoneczne by mi pasowały, bo z tym też mam niewielki problem?

sylwik
sylwik
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I jakie okulary przeciwsłoneczne by mi pasowały, bo z tym też mam niewielki problem?

pasuja chyba kazdemu:)
madzia2143
madzia2143
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pasuja chyba kazdemu:)

mi nie pasują. :and: mam za wąską twarz i nie wygląda to za ciekawie :woot:
Wg mnie każdemu pasują standardowe, czarne wayfarery.
sylwik
sylwik
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wg mnie każdemu pasują standardowe, czarne wayfarery.

mi nie pasuja :ssh:
madzia2143
madzia2143
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mi nie pasuja

no to jak widać nie ma takich okularów co by każdemu pasowały :mrgreen: trzeba pójść i przymierzyć :)
mmaryjka
mmaryjka
  31 августа 2011
massacre
massacre:

a tommyego hilfigera przeglądałaś? oni mają tego typu buty, cenowo się zmieszczą i jeszcze zostanie, a jakość nie jest najgorsza w tym przedziale cenowym.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 августа 2011
styka51
styka51: Kuszące to jest bardzo... tylko ja nie mam za bardzo tłustej skóry, mieszaną bardziej ze skłonnością do przesuszania No i te rozszerzone pory...

jest tez do skóry suchej, nawilzajacy
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  31 августа 2011

a ja sie pochwale, ze ide jutro na tradycyjne indyjskie wesele :mrgreen: goscie podobno sa bardzo podekscytowani ze bialy bladolicy przyjdie :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  1 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre: a tommyego hilfigera przeglądałaś? oni mają tego typu buty, cenowo się zmieszczą i jeszcze zostanie, a jakość nie jest najgorsza w tym przedziale cenowym.

Dokładnie, Dzieki za przypomnienie. Jutro to znaczy dzisiaj przejrze co maja. Przypomnialam sobie tez o timberlandzie, ale to bardziej ma zimę a chce Cos na teraz - u nas juz jesien :and:

massacre
massacre
  1 сентября 2011

Tomasz! Baw sie dobrze xxx

Paulinessa
Paulinessa
  1 сентября 2011
50 srebrniaków za daaarmooo! :w00t:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.