Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
1 сентября 2011
Babsy: ... mam i ja
to jest gdzies jakies powiadomienie ze sie dostalo? bo nie wiem ile mialam przed zalogowaniem
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Babsy
1 сентября 2011
massacre: to jest gdzies jakies powiadomienie ze sie dostalo? bo nie wiem ile mialam przed zalogowaniem
nie ma;) ale widze, ze mam wiecej;)
styka51
1 сентября 2011
Pochwalę się mym bogactwem :D
Babsy
1 сентября 2011
styka51: Pochwalę się mym bogactwem :D
szalona;) na cos przeznaczysz tyle majatku;)?
styka51
1 сентября 2011
Babsy: szalona;) na cos przeznaczysz tyle majatku;)?
massacre
1 сентября 2011
styka51: Będę zbierać na gwiazdkę
masz przeciez gwiazde
jak chcesz to ci kupie, mam 1370 srebrnych z ktorych nie korzystam, bo nie wiem nawet na uj one sa
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
styka51
1 сентября 2011
massacre: masz przeciez gwiazde
jak chcesz to ci kupie, mam 1370 srebrnych z ktorych nie korzystam, bo nie wiem nawet na uj one sa
Ale ja kupiłam gwiazdkę w promocyjnej cenie, jakoś 3 zł na miesiąc. A pojutrze mi się kończy
A skąd Ty masz tyle srebrnych?
styka51
1 сентября 2011
Kuva yebana w dupe jego mać, rozmawiałam przez telefon i mi się rozładował... Wrrrr!
massacre
1 сентября 2011
styka51: A skąd Ty masz tyle srebrnych?
juz mam tylko 470 bo kupilam jakies Sylwii gwiazde
przez przypadek podwoilam transakcje, gdzy kupowalam jednej dziewczynie gwiazde, potem jednemu chlopakowi tez kupilam i jeszcze zostalo
massacre
1 сентября 2011
Dobra, ide kupic jakies lumpy na jutrzejsza rozmowe kwalifikacyjna... tak mi sie nie chce ze mnie uj strzela - nienawidze zakupow
do pozniej
massacre
1 сентября 2011
styka51: Mam nadzieję, że się pokażesz
Udanych zakupów!
dostalas gwiazde? starczylo mi tylko na miesieczna :)
styka51
1 сентября 2011
massacre: dostalas gwiazde? starczylo mi tylko na miesieczna :)