Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 345 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
och och, dlatego wlasnie sie zastanawialam, bo jak czytalam recenzje, to laski ktore sa zadowolone z Revlon Colorstay to narzekaly na Maybelline Superstay, z kolei te zachwycone Maybelline krecily nosem na Revlon. a ja mam sucha, w sensie normalna skore i nie chcialabym zeby mi sie wysuszyla, zwlaszcza ze zima idzie a zima to w ogole musze na noc ryj wazelina smarowac.
podbijam
one na mnie braly, wiadomko musisz miec dowod ze ubezpieczenie placisz
z reszta kuzynka z moim facetem jezdzila, on na siebie bral dla niej, ze dziewczyna do niego przyjechala

KTO WIE, GDZIE DOSTANE DOBREJ, POWTARZAM DOBREJ JAKOSCI, TZW WESTERN BOOTS - KOWBOJKI CZY JAK TO SIE TAM ZWIE
Zaczynam kolekcjonowac sobie lumpy na sezon jesien-zima i po wymysleniu sobie wszystkiego, czego chce, te buty beda mi pasowac do tego jaki image sobie ubzduralam w glowce
Dlugosc nie ma znaczenia, obcas tez raczej klasyczny, nie wyzszy niz 7-8 cm bo nie beda to juz wtedy kowbojskie buty.
Mialam takie z 5 lat temu i kuwa oddalam potrzebujacym, nie wiedzialam, ze bede znowu chciala
mialam takie klasyczne z tymi zdobieniami/ wzorkami, ale teraz chce gladkie
Granica cenowa £250.00
Kto mi znajdzie odpowiednie w odpowiednim sklepie, stawiam piwo
P.S. NIE KORZYSTAM z allegrosza ani innych badziewnych stron ;)
Kolor jasniejszy niz ma Hilary Duff, cos jak te na drugim zdjeciu
Wzięłam sobie lata 80 i 90 dodałam do folderu old, a tiesta i amrina wrzuciłam na elektronicznej.
Dodałam folder "polskie" i jest ładniej

Kuszące to jest bardzo... tylko ja nie mam za bardzo tłustej skóry, mieszaną bardziej ze skłonnością do przesuszania

Na dobra sprawe to prześledz to zdjecie Hilary moze ktoś na jakiś forum napisze z jakiej to są firmy te buciory to je dorwiesz :D