malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pokaz swoją buzie w tym podkładzie :-)

to moze zdjecia ze slubu? albo jak bede miala czas to pokaze przed i po
Paulinessa
Paulinessa
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zazdroszcze.

weź, walczę z wągrami niemiłosiernie i bez skutku :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to moze zdjecia ze slubu?

a co? już masz? :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: albo jak bede miala czas to pokaze przed i po

bardzo chętnie :-)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Agoosia wrzuciła tutaj przepis na kolacje z parówkami .. to ja dzisiaj na obiad jadłam Fix'a z Knorra Kurczak po Meksykansku i juz nigdy wiecej tego nie zrobie ..

a ja spozylam dzisiaj 138 kalorii, wszystko w kawie i jednej herbacie - skad u mnie bierze sie tluszcz :woot:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a teraz czas ocenić Revlon Colorstay.

kuwa a ja myslalam, ze mowa caly czas o Maybelline Super Stay - zawsze mi sie one myla :rotfl:
Musze wyprobowac Revlona w takim razie :w00t:
z Maybelline jestem zadowolona ale zmienilabym sobie :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale teraz... coś mi skórę przesuszyło

och och, dlatego wlasnie sie zastanawialam, bo jak czytalam recenzje, to laski ktore sa zadowolone z Revlon Colorstay to narzekaly na Maybelline Superstay, z kolei te zachwycone Maybelline krecily nosem na Revlon. a ja mam sucha, w sensie normalna skore i nie chcialabym zeby mi sie wysuszyla, zwlaszcza ze zima idzie a zima to w ogole musze na noc ryj wazelina smarowac.

Konto usunięte
Konto usunięte: pokaz swoją buzie w tym podkładzie :-)

podbijam

Konto usunięte
Konto usunięte: to tak normalnie bedac przejazdem w uk zakladaja implanty?

one na mnie braly, wiadomko musisz miec dowod ze ubezpieczenie placisz
z reszta kuzynka z moim facetem jezdzila, on na siebie bral dla niej, ze dziewczyna do niego przyjechala :crylol:

massacre
massacre
  31 августа 2011

KTO WIE, GDZIE DOSTANE DOBREJ, POWTARZAM DOBREJ JAKOSCI, TZW WESTERN BOOTS - KOWBOJKI CZY JAK TO SIE TAM ZWIE
Zaczynam kolekcjonowac sobie lumpy na sezon jesien-zima i po wymysleniu sobie wszystkiego, czego chce, te buty beda mi pasowac do tego jaki image sobie ubzduralam w glowce :ziober2:
Dlugosc nie ma znaczenia, obcas tez raczej klasyczny, nie wyzszy niz 7-8 cm bo nie beda to juz wtedy kowbojskie buty.
Mialam takie z 5 lat temu i kuwa oddalam potrzebujacym, nie wiedzialam, ze bede znowu chciala :ninja:

mialam takie klasyczne z tymi zdobieniami/ wzorkami, ale teraz chce gladkie

Granica cenowa £250.00
Kto mi znajdzie odpowiednie w odpowiednim sklepie, stawiam piwo :mrgreen:

P.S. NIE KORZYSTAM z allegrosza ani innych badziewnych stron ;)

massacre
massacre
  31 августа 2011

Kolor jasniejszy niz ma Hilary Duff, cos jak te na drugim zdjeciu

styka51
styka51
  31 августа 2011
Babsy
Babsy: ja mam posegregowane- disco polo i reszta luzem ale mam zamiar zrobic folder "polska muzyka" jeszcze;)

Wzięłam sobie lata 80 i 90 dodałam do folderu old, a tiesta i amrina wrzuciłam na elektronicznej.
Dodałam folder "polskie" i jest ładniej :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: Kur*wa! CUDO, ubóstwiam ten podkład bije wszystkie inne jakie miałam do tej pory na głowę!!! Tak mi wszystko pokrył że nawet grama korektora na żadną krostę nie nałożyłam, jedynie na cienie w kącikach chociaż na chama też bym nie musiała! I w ogóle taki fajny jest, skóra jest taka sucha po nałożeniu, jednolita, ładnie pachnie. Podkład ma super konsystencję, jedynie te wylewanie z butelki niewygodne, musze sie przyzwyczaic. Ale kurcze super, makijaz robilam o godzine 8:50, trzyma do teraz.

Kuszące to jest bardzo... tylko ja nie mam za bardzo tłustej skóry, mieszaną bardziej ze skłonnością do przesuszania :and: No i te rozszerzone pory...:ninja:
SoDope
SoDope
  31 августа 2011
massacre
massacre: Kto mi znajdzie odpowiednie w odpowiednim sklepie, stawiam piwo

http://sendra.com.pl/
massacre
massacre
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://sendra.com.pl/

nie ma nic ciekawego, ale dzieki za fatyge
nawet gdyby, to nie wiem czy by do mnie doszly przed swietami Bozego Narodzenia :rotfl:

SoDope
SoDope
  31 августа 2011

Na dobra sprawe to prześledz to zdjecie Hilary moze ktoś na jakiś forum napisze z jakiej to są firmy te buciory to je dorwiesz :D

massacre
massacre
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Na dobra sprawe to prześledz to zdjecie Hilary moze ktoś na jakiś forum napisze z jakiej to są firmy te buciory to je dorwiesz :D

uj z jej butami, wrzucilam przyklad - kuwa... moze sama nie wiem czego chce? :woot:

SoDope
SoDope
  31 августа 2011
massacre
massacre: moze sama nie wiem czego chce?

no a pójdziesz do pierwszego lepszego sklepu z butami i kupisz pierwsze lepsze jasno brązowe lub karmelowe buty XD
massacre
massacre
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no a pójdziesz do pierwszego lepszego sklepu z butami i kupisz pierwsze lepsze jasno brązowe lub karmelowe buty XD

wlasnie popelnilam najwiekszy blad... weszlam na strone Kurt Geiger... bede musiala rozciagnac budzet na buty z £250 na jakis £1000 :crylol:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.