Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
29 сентября 2011
Babsy: a ci co?
koledzy mojego szefa
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre
29 сентября 2011
wlasnie na wizaz zawsze wysylal ten koles w przescieradle KILUMINATI majacy sie za Tupaca
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
pijana
29 сентября 2011
massacre: ten koles w przescieradle KILUMINATI majacy sie za Tupaca
AHAHAHAHAHHAHAAAAAAAAAA
Lepiej nie można było jej opisać :D
massacre
29 сентября 2011
Konto usunięte: AHAHAHAHAHHAHAAAAAAAAAA
Lepiej nie można było jej opisać :D
;)
zeby Paulinessa wiedziala o kogo cho :D ja nie wiem jak Feuliette mozna z kolesiem pomylic
styka51
29 сентября 2011
Jak mnie brzuch napierdziela to szok
Silencio30
29 сентября 2011
massacre: ten koles w przescieradle KILUMINATI majacy sie za Tupaca
massacre
29 сентября 2011
styka51: Jak mnie brzuch napierdziela to szok
ja wyzdrowialam :D nastepnym razem od razu pojde do doktora po lekarstewka :D
troche w sumie jestem wkurzona bo tydzien z taka pogoda mi minal:
W Londynie taka pogoda? Bez ani jednego dnia deszczu? TO NIEMOZLIWE NAWET LATEM!!!! Ale na pewno zdarzy sie jak ja jestem chora
Wczoraj wyszlam z mlodym na plac zabaw, po 3h sie zjaralam na murzyna i mowie wam, lubie to
styka51
29 сентября 2011
massacre: ja wyzdrowialam :D nastepnym razem od razu pojde do doktora po lekarstewka :D
Zazdroszczę.. mnie zatoki zaczęły napierdzielać, boje się, że znowu zapalenie ucha będzie
massacre: po 3h sie zjaralam na murzyna i mowie wam, lubie to http://jaghoriproud.com/e107_images/emotes/gadu/faja.gif
Już się tak nie jaraj maleńka ;p
Wypiłam sobie kubeczek mięty i od razu lepiej na brzuszku... chyba czymś się zatrułam ...
styka51
29 сентября 2011
W ogóle, to mam pytanie.
Jak wiadomo jutro jest dzień chłopca i wymyśliłam sobie, że kupię coś Mańkowi. Mam 50 zł na to i brak idei... Mogłam pomysleć wcześniej, to zamówiłabym mu jakąś koszulkę z Krecikiem czy coś... Macie jakieś pomysły?