Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
30 сентября 2011
styka51: Prinz:
ja jestem galerianka.
Ja sie ostatnio dowiedziałam, że mam sponsora
no ale jak to kuzwa robicie?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
styka51
30 сентября 2011
massacre: no ale jak to kuzwa robicie?
Pojechaliśmy z Mariuszem do sklepu, coś mi tak kupował i jakaś baba rzuciła hasło, że jest moim sponsorem ( ten liczył w kąciku pieniądze na wypłaty dla ludzi, kupe tego było;p, a baba przyuważyła ), a ja na to, że za te spodnie będzie ostre bzykanko
mmaryjka
30 сентября 2011
MATKI, co kupić 2,5letniemu dzieciakowi? dziewczynka
massacre
30 сентября 2011
Konto usunięte: MATKI, co kupić 2,5letniemu dzieciakowi? dziewczynka
D D D D Dora The Explorer - cokolwiek z nia
Prinz: ps, ale z biednymi sie i tak nie umawiam
czyli wszyscy Polacy odpadaja?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre
30 сентября 2011
Prinz: 95% kochankiw\chlopakow\partnerow to obcokrajowcy.
czyli miales tylko 5 Polakow?
mmaryjka
30 сентября 2011
massacre: Dora The Explorer - cokolwiek z nia
nie, coś prostego typu klocki, jakieś edukacyjne pierdy.
to dziecko jest inne.
moja koleżanka lesbijka właśnie oświadczyła, że jest w ciąży. hurra, kolejne dziecko na liście prezentów.
massacre
30 сентября 2011
Konto usunięte: nie, coś prostego typu klocki, jakieś edukacyjne pierdy.
to dziecko jest inne.
no ale Dora the Explorer to sama w sobie jest edukacyjna
dzieki Dorze, moj mlody gada wiecej po hiszpansku niz po polsku
macie Leapfroga w Polsce? Leapfrog ma fajne edukacyjne zabawki
mmaryjka
30 сентября 2011
massacre: no ale Dora the Explorer to sama w sobie jest edukacyjna
ale nie o taką edukacje mi chodzić. muszę znaleźć coś prostego, dla dziecka które ma 2,5roku jest cholernie inteligentne, ale nie radzi sobie z podstawowymi czynnościami.
najchętniej bym kupiła drewniane klocki, ale nie wiem czy to odpowiedni prezent dla małego dzieciaka.
massacre
30 сентября 2011
Konto usunięte: najchętniej bym kupiła drewniane klocki, ale nie wiem czy to odpowiedni prezent dla małego dzieciaka.
moj w zeszlym roku dostal min na swieta drewniane klocki Jenga, mial wtedy 2.5 roku - po dzien dzisiejszy sie nimi bawi.
mmaryjka
30 сентября 2011
massacre: mial wtedy 2.5 roku - po dzien dzisiejszy sie nimi bawi.
no, to spoko. więc problem rozwiązany.
mmaryjka
30 сентября 2011
AAAaa, i w river island teraz jest promocja -20% dla zacnego grona studentów.
massacre
30 сентября 2011
Konto usunięte: AAAaa, i w river island teraz jest promocja -20% dla zacnego grona studentów.
w UK studenci we wszystkich sklepach caly rok maja znizki