(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
12 октября 2011
styka51: Weź.... kiedyś tego z 3 h bez przerwy słuchałam... potem jazdy miałam
o ludzie
AvantQueTuDis
12 октября 2011
Babsy: ale wiadomo, ze Cie nie uwala, bo gdyby tak mialo byc, to nie zaliczyli by pracy czy jakis wczesniejszy egzamin bys oblala:)
W ogóle słyszałam o przypadku, gdzie dziewczyna tak się zestresowała na obronie, że dostała szczękościsku i słowa z siebie nie wypowiedziała
Babsy
12 октября 2011
Konto usunięte: W ogóle słyszałam o przypadku, gdzie dziewczyna tak się zestresowała na obronie, że dostała szczękościsku i słowa z siebie nie wypowiedziała
ladnie... no i co z nia zrobili? ja w sumie bardziej sie stresowalam ostatnimi egzaminami, niz obrona dostalismy pytania od promotora, wiec nie bylo tak zle;)
AvantQueTuDis
12 октября 2011
Babsy: ladnie... no i co z nia zrobili? ja w sumie bardziej sie stresowalam ostatnimi egzaminami, niz obrona dostalismy pytania od promotora, wiec nie bylo tak zle;)
Próbowali naprawdę cokolwiek z niej wyciągać, nie dało się, nawet nie zdołała powiedzieć jak ma na imię, także niestety stres ją pokonał
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
12 октября 2011
Konto usunięte: obroniłam się
witaj wsrod klasy inteligenckiej
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
feuliette
12 октября 2011
NARESZCIE BĘDĘ MIAŁA CZYNNĄ ŁAZIENKĘ NA GÓRZE
AvantQueTuDis
12 октября 2011
massacre: witaj wsrod klasy inteligenckiej
witajcie, witajcie towarzysze i towarzyszki
AvantQueTuDis
12 октября 2011
massacre: witaj wsrod klasy inteligenckiej
witajcie, witajcie towarzysze i towarzyszki
Babsy
12 октября 2011
Konto usunięte: Próbowali naprawdę cokolwiek z niej wyciągać, nie dało się, nawet nie zdołała powiedzieć jak ma na imię, także niestety stres ją pokonał
ale przelozyli jej obrone, czy oblala?
AvantQueTuDis
12 октября 2011
Babsy: ale przelozyli jej obrone, czy oblala?
Oblała niestety.
Babsy
12 октября 2011
Konto usunięte: Oblała niestety.
ladnie;/
Gothiclady
13 октября 2011
Gratulacje Agulina! :-*
AvantQueTuDis
13 октября 2011
Gothiclady: Gratulacje Agulina! :-*
Fenkju :-*****
Babsy: ladnie;/
Już jak widzieli jaka jest przyczyna, mogli jej pozwolić pisemnie odpowiedzieć na pytania kurde.
Babsy
13 октября 2011
Konto usunięte: Już jak widzieli jaka jest przyczyna, mogli jej pozwolić pisemnie odpowiedzieć na pytania kurde.
no nie;/ ech i psu w dupe pare lat pracy;/
agoosiaaa
13 октября 2011
Konto usunięte: Jesień przylazła. A wrzesień taki ładny był
nawet jeszcze poczatek pazdziernika nie byl zly :)