Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 471 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Ciągle ginę w akcji.
Ale wróciłam na chwilę aby dopisać o dalszym działaniu Normaderm Tri Activ
Otóż jest to krem cudowny. ;-) Przysięgam.
Ja teraz stosuję płyn micelarny Normaderm, wodę termalną, normaderm tri activ i na noc.
Zazwyczaj robię tak:
Jak zmywam płynem micelarnym to od razu wklepuję krem (zazwyczaj na noc, bo zmywam wieczorem).
Jak myję twarz żelem do mycia twarzy (teraz mam Tołpa Huminea do skóry z trądzikiem - fajny), to osuszam twarz ręcznikiem i spryskuję wodą termalną - czekam pół minuty, wycieram ręcznikiem i wklepuję krem.
I wiem, ze juz zawsze bede kupować (kupywać ) wodę termalną - bo świetnie łagodzi i koi podrażnienia np. jakieś wyciśnięte pryszcze etc.
Po normadermie tri activ aktualnie nie mam większości czerwonych blizn w postaci plamek, wszystkie pryszcze znikają, teraz goją się ostatnie dobitki sprzed paru dni. Skóra jest jednolita i gładka, oczyszczona i świeża.
Ale co najważniejsze: przy stosowaniu całej gamy normaderm wyraźnie zmniejszyło mi się przetłuszczanie skóry.
Po żadnym kremie nigdy nie miałam takich efektów, a przerobiłam naprawdę większość rynkowych kremów. Napisałabym w recenzjach kosmetyków ale w dalszym ciągu jestem na CL u panny agnieszki.
Pozdrawiam ;-)
alaaaaaaaa, zakwasy mam dzis taaaak nieziemskie, nie moge ruszac rekamiiiiii
eeej, cos sie da z tym zrobic? po poludniu mam pare godzin jazdy autem, a nawet do keirownicy chwilowo nie siegne
Podobno jak się ma zakwasy trzeba je rozruszać. :-) Ja jak biegałam na bieżni to też miałam zakwasy na udach, jak szłam na następny dzien - ledwo żyłam, pierwsze 5 minut biegania koszmar, potem już nie czuć bólu i nie ma go ani tego dnia ani następnego, znika. Zakwasy są podobno jak właśnie jakiś kwas Ci się w mięśniach zbiera czy jakoś tak, przy wysiłku się go pozbywasz.
troche zawsze sie staram rozruszac, ale nie mocno

ale jak tak to musze poprobowac jakis pompek itp, mimo ze az mnie boli na sama mysl

dzieki:D
Cześć. Rozruszaj się trochę, a potem weź kąpiel, może pomoże ;p
Btw, gdzie dzisiaj jedziesz?:D