malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  13 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jesteś piękna jak wschód słońca odbity w wodach morza Jesteś cudowna jak woda uzdrawiająca z Licheniaale nie spotkamy się... Nie umiesz piec jabłecznika ;)

:rotfl:
[color=white]mnvbffgjk
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  13 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nawet jeszcze poczatek pazdziernika nie byl zly :)

nie byl zly? byl cudowny ^^ 30 stopni

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  13 октября 2011
Babsy
Babsy: jabłecznika

O borze, ale bym zjadła choć kawałeczek...
Babsy
Babsy
  14 октября 2011

jak dobrze wstaaaac, skoro swiiiit...:nutki: o 10.46:kv3:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  14 октября 2011

Ciągle ginę w akcji. :ninja:
Ale wróciłam na chwilę aby dopisać o dalszym działaniu Normaderm Tri Activ

Otóż jest to krem cudowny. ;-) Przysięgam.
Ja teraz stosuję płyn micelarny Normaderm, wodę termalną, normaderm tri activ i na noc.
Zazwyczaj robię tak:
Jak zmywam płynem micelarnym to od razu wklepuję krem (zazwyczaj na noc, bo zmywam wieczorem).
Jak myję twarz żelem do mycia twarzy (teraz mam Tołpa Huminea do skóry z trądzikiem - fajny), to osuszam twarz ręcznikiem i spryskuję wodą termalną - czekam pół minuty, wycieram ręcznikiem i wklepuję krem.
I wiem, ze juz zawsze bede kupować (kupywać :lol:) wodę termalną - bo świetnie łagodzi i koi podrażnienia np. jakieś wyciśnięte pryszcze etc.
Po normadermie tri activ aktualnie nie mam większości czerwonych blizn w postaci plamek, wszystkie pryszcze znikają, teraz goją się ostatnie dobitki sprzed paru dni. Skóra jest jednolita i gładka, oczyszczona i świeża.
Ale co najważniejsze: przy stosowaniu całej gamy normaderm wyraźnie zmniejszyło mi się przetłuszczanie skóry.

Po żadnym kremie nigdy nie miałam takich efektów, a przerobiłam naprawdę większość rynkowych kremów. Napisałabym w recenzjach kosmetyków ale w dalszym ciągu jestem na CL u panny agnieszki.

Pozdrawiam ;-)

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  14 октября 2011
Babsy
Babsy: jak dobrze wstaaaac, skoro swiiiit... o 10.46

Cześć :D Jak tam zdrapkowy bilans? Ja w środę trafiłem w Zodiaku 20zł, a wczoraj wydałem w sumie 14zł na różne zdrapki i nawet złotówki nie zdrapałem :and:
sylwik
sylwik
  14 октября 2011

alaaaaaaaa, zakwasy mam dzis taaaak nieziemskie, nie moge ruszac rekamiiiiii:and:
eeej, cos sie da z tym zrobic? po poludniu mam pare godzin jazdy autem, a nawet do keirownicy chwilowo nie siegne:ninja:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  14 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: eeej, cos sie da z tym zrobic? po poludniu mam pare godzin jazdy autem, a nawet do keirownicy chwilowo nie siegne

Podobno jak się ma zakwasy trzeba je rozruszać. :-) Ja jak biegałam na bieżni to też miałam zakwasy na udach, jak szłam na następny dzien - ledwo żyłam, pierwsze 5 minut biegania koszmar, potem już nie czuć bólu i nie ma go ani tego dnia ani następnego, znika. Zakwasy są podobno jak właśnie jakiś kwas Ci się w mięśniach zbiera czy jakoś tak, przy wysiłku się go pozbywasz.
styka51
styka51
  14 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Podobno jak się ma zakwasy trzeba je rozruszać. :-)

Podbijam.
Nie znam się na tych biologicznych aspektach i tym całym kwasie mlekowym, ale ja zawsze więcej się ruszałam ;)
sylwik
sylwik
  14 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Podobno jak się ma zakwasy trzeba je rozruszać. :-) Ja jak biegałam na bieżni to też miałam zakwasy na udach, jak szłam na następny dzien - ledwo żyłam, pierwsze 5 minut biegania koszmar, potem już nie czuć bólu i nie ma go ani tego dnia ani następnego, znika. Zakwasy są podobno jak właśnie jakiś kwas Ci się w mięśniach zbiera czy jakoś tak, przy wysiłku się go pozbywasz.

troche zawsze sie staram rozruszac, ale nie mocno:woot:
ale jak tak to musze poprobowac jakis pompek itp, mimo ze az mnie boli na sama mysl:ninja:
dzieki:D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  14 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale jak tak to musze poprobowac jakis pompek itp, mimo ze az mnie boli na sama mysl

ała.. powodzenia :-)
Babsy
Babsy
  14 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Cześć :D Jak tam zdrapkowy bilans? Ja w środę trafiłem w Zodiaku 20zł, a wczoraj wydałem w sumie 14zł na różne zdrapki i nawet złotówki nie zdrapałem

wymienilam 2 zl na zodiaka i jeszcze kupilam jakis roznosci za 10 zl, trafilam 4zl;/
agoosiaaa
agoosiaaa
  14 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Napisałabym w recenzjach kosmetyków ale w dalszym ciągu jestem na CL u panny agnieszki.

masz, pisz.
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  14 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: alaaaaaaaa, zakwasy mam dzis taaaak nieziemskie, nie moge ruszac rekamiiiiii eeej, cos sie da z tym zrobic? po poludniu mam pare godzin jazdy autem, a nawet do keirownicy chwilowo nie siegne

Cześć. Rozruszaj się trochę, a potem weź kąpiel, może pomoże ;p
Btw, gdzie dzisiaj jedziesz?:D
madzia2143
madzia2143
  14 октября 2011
massacre
massacre: massacre

i co, będzie dzidzia? :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.