Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 476 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mnie szczerze raz zainteresował krem przeciwzmarszczkowy ale tylko dlatego, że bym fajny masażer.. ale nie kupie kremu za 60 zł bo jest fajny masażer. :D
Szczerze to bardzo się zawiodłam, mało rzeczy mi się podobało... Pokładałam wielkie nadzieje w New Looku i River Island, a tu lipa jak cholera... Najwięcej rzeczy mi się spodobało w Reserved

Chciałam się pochwalić
A raczej polecić przepis na pyszny obiad.
Dla mięsożernych, w oryginale był ze schabem - nie jadam wieprzowiny więc zamieniłam na pierś z kurczaka.
-2 duże piersi z kurczaka
-1 opakowanie sera feta
-1 duży pomidor
-szpinak mrożony może być rozdrobniony
-3 ząbki czosnku
-sól, pieprz
-olej do smażenia
-jajko
Piersi umyć, roztłuc na cieńkie płaty. Posiekać ser feta, pomidory sparzyć, obrać ze skórki, usunąć miąższ i pestki, resztę posiekać, szpinak (ilość wedle uznania ja daję dużo) dać na patelnię z 3 łyżkami wody i gotować aż zwiędnie.
Ser, pomidory i szpinak wymieszać, posolić, dać pieprzu do smaku i czosnku - jeśli ktoś lubi.
Piersi z kurczaka posolić, 'popieprzyć', na środek nałożyć farsz, zawinąć, wymoczyć w jajku lub mleku - wsadzić do bułki tartej lub specjalnej panierki do drobiu, smażyć na wolnym ogniu kilka minut z każdej strony. Ja podaję z ziemniaczkami z masłem i z sałatką z pomidora, ogórka i cebuli.
Zamiast pomidorów zwykłych można użyć suszonych.
Pycha ;d
Napiszesz mi na PW? Brzmi apetycznie, ale nie mam teraz czasu sobie wyslac tego na maila, bo znikam. A potem to bede szukac tego tutaj... Bardzo prosze i dziekuje xxx
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Tak, w nowej części :o) Zaraz porobię zdjęcia i dodam do tematu "co sobie kupiłaś" :D