malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  20 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak bede miec a nie wykorzystam to Ci przesle, bo kosmetyki do wlosow mnie nie urzekają składem, wiec nie bede nic zamawiac nie wiem jak reszta. ;d

mnie szczerze raz zainteresował krem przeciwzmarszczkowy ale tylko dlatego, że bym fajny masażer.. ale nie kupie kremu za 60 zł bo jest fajny masażer. :D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  20 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie szczerze raz zainteresował krem przeciwzmarszczkowy ale tylko dlatego, że bym fajny masażer.. ale nie kupie kremu za 60 zł bo jest fajny masażer. :D

znając mnie pewnie bym kupiła :and: zobacze co tam maja w ofercie jak beda jakies fajne promocje zawsze moge do Ciebie zadzwonic :d
SoDope
SoDope
  20 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: znając mnie pewnie bym kupiła

no tyle, że to akurat był krem chyba +50 .. XDDDD
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  20 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no tyle, że to akurat był krem chyba +50 .. XDDDD

buahahaha, moglas kupic mialabys na starosc ;d albo by Ci taki lifting zafundował, że nawet brwi bys nie zmarszczyla :crylol:
SoDope
SoDope
  20 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: g

ale i tak stwierdzam, że bym musiała sobie kupić jakiś krem .. bo lata sie zbliżają.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  20 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale i tak stwierdzam, że bym musiała sobie kupić jakiś krem .. bo lata sie zbliżają.

ja też :| pod oczy na pewno, lepiej teraz o to zadbac moze chociaz minimalnie opozni proces starzenia :-)
pijana
pijana
  20 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Na pewno dużo kupisz, SCC to moje ulubione centrum Handlowe a u nas na śląsku jest ich naprawdę dużo.

Szczerze to bardzo się zawiodłam, mało rzeczy mi się podobało... Pokładałam wielkie nadzieje w New Looku i River Island, a tu lipa jak cholera... Najwięcej rzeczy mi się spodobało w Reserved :wtf: Chcę na pewno kupić kurtkę sportową na zimę, jakąś torbę i buty na jesień, a reszta... się zobaczy :D Pozaznaczałam sobie do których sklepów mam jutro wrócić i będzie buszowanie.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  21 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

a to w scc takie sklepy są?;d chyba, że w tej nowej części jeszcze tam nie byłam, jutro będę :-) ja zazwyczaj robię rundkę - bershka - new yorker - tally weijl - super pharm - rosman i do domu :-)
daj znać co kupiłaś :-)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  21 октября 2011

Chciałam się pochwalić :ninja:
A raczej polecić przepis na pyszny obiad.

Dla mięsożernych, w oryginale był ze schabem - nie jadam wieprzowiny więc zamieniłam na pierś z kurczaka.
-2 duże piersi z kurczaka
-1 opakowanie sera feta
-1 duży pomidor
-szpinak mrożony może być rozdrobniony
-3 ząbki czosnku
-sól, pieprz
-olej do smażenia
-jajko

Piersi umyć, roztłuc na cieńkie płaty. Posiekać ser feta, pomidory sparzyć, obrać ze skórki, usunąć miąższ i pestki, resztę posiekać, szpinak (ilość wedle uznania ja daję dużo) dać na patelnię z 3 łyżkami wody i gotować aż zwiędnie.
Ser, pomidory i szpinak wymieszać, posolić, dać pieprzu do smaku i czosnku - jeśli ktoś lubi.
Piersi z kurczaka posolić, 'popieprzyć', na środek nałożyć farsz, zawinąć, wymoczyć w jajku lub mleku - wsadzić do bułki tartej lub specjalnej panierki do drobiu, smażyć na wolnym ogniu kilka minut z każdej strony. Ja podaję z ziemniaczkami z masłem i z sałatką z pomidora, ogórka i cebuli.

Zamiast pomidorów zwykłych można użyć suszonych.
Pycha ;d

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dla mięsożernych, w oryginale był ze schabem - nie jadam wieprzowiny więc zamieniłam na pierś z kurczaka. -2 duże piersi z kurczaka -1 opakowanie sera feta -1 duży pomidor -szpinak mrożony może być rozdrobniony -3 ząbki czosnku -sól, pieprz -olej do smażenia -jajko

Napiszesz mi na PW? Brzmi apetycznie, ale nie mam teraz czasu sobie wyslac tego na maila, bo znikam. A potem to bede szukac tego tutaj... Bardzo prosze i dziekuje xxx

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  21 октября 2011
massacre
massacre: Napiszesz mi na PW? Brzmi apetycznie, ale nie mam teraz czasu sobie wyslac tego na maila, bo znikam. A potem to bede szukac tego tutaj... Bardzo prosze i dziekuje xxx

sie robi :-)
pijana
pijana
  21 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a to w scc takie sklepy są?;d chyba, że w tej nowej części jeszcze tam nie byłam, jutro będę :-) ja zazwyczaj robię rundkę - bershka - new yorker - tally weijl - super pharm - rosman i do domu :-) daj znać co kupiłaś :-)

Tak, w nowej części :o) Zaraz porobię zdjęcia i dodam do tematu "co sobie kupiłaś" :D
styka51
styka51
  21 октября 2011

Pytanie za 100 punktów.

Jaki pędzelek do rozcierania/nakładania cieni polecacie?

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 октября 2011
styka51
styka51: Jaki pędzelek do rozcierania/nakładania cieni polecacie?

z taka koncowka
dobre sa z ecko tools, a ja mam z kolei z bodyshopu

do smokey eye effect dobry jest krotki (ten drugi od lewej)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  21 октября 2011
massacre
massacre: do smokey eye effect dobry jest krotki (ten drugi od lewej)

O, takiego potrzebuję... Muszę poszukać.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.