malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Patrishia
Patrishia
  26 октября 2011
massacre
massacre: musze sobie jakos poprawic humor

Wiedzialam!

Konto usunięte
Konto usunięte: ja lubię oglądać nowe kolekcje i bardzo fajnie, że Aga ma ochotę je wstawiać w tematach, wtedy mam je pod ręką.

Podbijam. Ja nie znam żadnych projektantów więc nie bardzo wiedzialabym jak szukać, a tu mam gotowe.
Tak, hejtujcie mnie, lubie tematy Agoooosi!11 :D
Paulinessa
Paulinessa
  26 октября 2011
Patrishia
Patrishia: Podbijam. Ja nie znam żadnych projektantów więc nie bardzo wiedzialabym jak szukać, a tu mam gotowe. Tak, hejtujcie mnie, lubie tematy Agoooosi!11 :D

:rock:

A jak się nie lubi, to się patrzy na tytuł tematu i się nie wchodzi, to takie oczywiste, że...
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A jak się nie lubi, to się patrzy na tytuł tematu i się nie wchodzi, to takie oczywiste, że...

juz dawno temu odpowiedzialam na tego typu argument - byl do przewidzenia :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  26 октября 2011
massacre
massacre: juz dawno temu odpowiedzialam na tego typu argument - byl do przewidzenia

Nie pisałam swoich zarzutów do Ciebie. :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie pisałam swoich zarzutów do Ciebie. :)

Wiem, ale smiac mi sie chce, bo wszystko zaczelo sie od mojego posta, w ktorym napisalam, ze agoosia przynudza juz tymi tematami i w jednym z jej tematow rzucilam, ze weszlam tylko dlatego, ze miala mniej niz 16 zdjec. I z tego zobacz co sie rozpetalo :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

voiceontheradio
voiceontheradio
  26 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja zamowilam te

napisz czy dzisiaj przyszły :)
faktycznie podobne choć kilka szczegółów się różni, najbardziej obcas
wydaje mi się, że to inne buty
zresztą ta skóra nie jest taka lakierowana w tych Twoich
styka51
styka51
  26 октября 2011

Dziewczęta i chłopacy!

Co mogę kupić chłopcu na 6 urodziny? Tak do 60 zł.
Jara się na Ben 10, Gormity i Bakugany... Ale stwierdziłam, że tego już ma w uj... i może zaproponujecie jakąś gre? Planszową najlepiej;p

Babsy
Babsy
  26 октября 2011
styka51
styka51: Planszową najlepiej;p

chinczyk:mrgreen: a tak serio, to nie wiem:woot: kup mu chipsow i slodyczy za te 6 dych;P
styka51
styka51
  26 октября 2011
Babsy
Babsy: chinczyk a tak serio, to nie wiem kup mu chipsow i slodyczy za te 6 dych;P

Tylko on samymi słodyczami żyje, jak mu nakupuje chipsów, to nic nie ruszy później... Tak myślę nad Euromonopolem, bo od 5 lat jest ;p A Scrabble niby od 10 :ninja:
Paulinessa
Paulinessa
  26 октября 2011
massacre
massacre: Wiem, ale smiac mi sie chce, bo wszystko zaczelo sie od mojego posta, w ktorym napisalam, ze agoosia przynudza juz tymi tematami i w jednym z jej tematow rzucilam, ze weszlam tylko dlatego, ze miala mniej niz 16 zdjec. I z tego zobacz co sie rozpetalo

I miałaś prawo to napisać, ale nie obrażałaś jej przy okazji, to zmienia sytuację o 180 stopni :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem czy pamietasz :P

Pamiętam :D
Podobają mi się, ale cholera, ja już nie mam gdzie kłaść tych butów :rotfl:
Wygodne? :zakochany:

massacre
massacre: Kazdy ma rowniez prawo do komentowania poziomu tematow, wypowiadania swojego zdania na temat co sie komu podoba a co nie. Nie jest to lamaniem regulaminu czy wytykaniem czegokolwiek komukolwiek. Troche dystansu. Nie jestesmy na herbatce u krolowej Elzbiety a na zwyklym forum, na ktorym mamy prawo powiedziec, ze np. dany temat jest do dupy. Nie robcie z mody i urody bankietu, na ktorym trzeba zachowac fason bufona, bo dla mnie to smierdzi zbednym snobizmem :D

Pewnie że można wyrazić swoje zdanie, ba, skrytykować, ale na jakimś poziomie no :) Bo ani na wysokim nie jest, ani zgodne z regulaminem też nie jest pisanie, że ktoś ma mały mózg i inne tego typu insynuacje, które są dobrym fundamentem do odbijania piłeczek, a w końcu do kłótni.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  26 октября 2011

@ Paulinessa - nie chcialo mi sie przeczytac co napisalas, sorki.. ;]

WYRAŻAM SWOJE ZDANIE - MAM PRAWO, tematy Agi są do dupy - mam prawo tak sądzić i o tym pisac. KROPKA.

Co do Adminów - zgodzę się nie muszą codziennie się wypowiadać, ale ile razy pisałam Pw do Zadziory że Paula - w koncu ona tu najbardziej powinna dbać o porządek - się obija i jest np po 5 tematów niezamkniętych? O dietach, jakieś reklamy, konkursy, tematy niezgodne z regulaminem czy trzeba kogoś zbanować - to nie ma nikogo przez wiele godzin i burdel gotowy. Nikt się do tego nie poczuwa aby zajrzeć tu częściej - w końcu to Wasz 'świński' jak to się mówi obowiązek aby porządek tu BYŁ.

@Co do tej kontry - nie byłabyś sobą gdybyś nie złapała mnie za słówko :ziober2: niestety nie chodziło mi o kontre względem Agnieszki tylko zaśmiecania forum i może ktoś by w końcu na poziom forum wpłynął. Więc nie do konca o to mi chodzilo o czym piszesz.
Mysle intensywnie nad moim planem, szkoda, że nie mam tyle czasu co poniektórzy, papuga i inne obowiązki domowej wymagają wiele uwagi, no ja nie wiem jak inni sobie z tym radzą :]

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  26 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Wysokim poziomem też nie jest dodawanie kogoś na CL tylko dlatego, że wyraził swoje zdanie :crylol: w temacie Agoosi nie uważam, abym ją czymś uraziła, nie użyłam obraźliwych słów.
Stąd moje gdybanie na temat wielkości czyjegoś mózgu.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co do Adminów - zgodzę się nie muszą codziennie się wypowiadać, ale ile razy pisałam Pw do Zadziory że Paula - w koncu ona tu najbardziej powinna dbać o porządek - się obija i jest np po 5 tematów niezamkniętych? O dietach, jakieś reklamy, konkursy, tematy niezgodne z regulaminem czy trzeba kogoś zbanować - to nie ma nikogo przez wiele godzin i burdel gotowy. Nikt się do tego nie poczuwa aby zajrzeć tu częściej - w końcu to Wasz 'świński' jak to się mówi obowiązek aby porządek tu BYŁ.

'Świńskim' obowiązkiem jest trzymanie języka za zębami przez użytkowników, zamiast obrażania innych i wszczynania do kłótni ;)
Ani my, ani tym bardziej Paula nie ma obowiązku siedzieć tu 24 h na dobę, wyobraź sobie, że każdy ma swoje prywatne życie i nim się głównie zajmuje. To jest tylko dodatkowa pomoc dla serwisu, a nie kajdany. Każdy robi tyle, na ile w danej chwili pozwala mu czas.

Zachowując się jak Ty powinnam teraz rzec, że wytykasz Pauli co robi, bo pewnie masz parcie na moda i chcesz zająć jej miejsce. Łał :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: tylko zaśmiecania forum

Wbij sobie do głowy, że zakładanie tematów zgodnych z regulaminem, choćby i dziesięciu nie jest zaśmiecaniem. Do Ciebie nie dociera nic?
mmaryjka
mmaryjka
  26 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

chce napisać do ciebie wiadomość, a nie mogę. każe mi dodać fotki, a już dodałam:and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.