Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 481 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Wiedzialam!
Podbijam. Ja nie znam żadnych projektantów więc nie bardzo wiedzialabym jak szukać, a tu mam gotowe.
Tak, hejtujcie mnie, lubie tematy Agoooosi!11 :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Wiem, ale smiac mi sie chce, bo wszystko zaczelo sie od mojego posta, w ktorym napisalam, ze agoosia przynudza juz tymi tematami i w jednym z jej tematow rzucilam, ze weszlam tylko dlatego, ze miala mniej niz 16 zdjec. I z tego zobacz co sie rozpetalo

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Dziewczęta i chłopacy!
Co mogę kupić chłopcu na 6 urodziny? Tak do 60 zł.
Jara się na Ben 10, Gormity i Bakugany... Ale stwierdziłam, że tego już ma w uj... i może zaproponujecie jakąś gre? Planszową najlepiej;p
I miałaś prawo to napisać, ale nie obrażałaś jej przy okazji, to zmienia sytuację o 180 stopni :)
Pamiętam :D
Podobają mi się, ale cholera, ja już nie mam gdzie kłaść tych butów

Wygodne?

Pewnie że można wyrazić swoje zdanie, ba, skrytykować, ale na jakimś poziomie no :) Bo ani na wysokim nie jest, ani zgodne z regulaminem też nie jest pisanie, że ktoś ma mały mózg i inne tego typu insynuacje, które są dobrym fundamentem do odbijania piłeczek, a w końcu do kłótni.
@ Paulinessa - nie chcialo mi sie przeczytac co napisalas, sorki.. ;]
WYRAŻAM SWOJE ZDANIE - MAM PRAWO, tematy Agi są do dupy - mam prawo tak sądzić i o tym pisac. KROPKA.
Co do Adminów - zgodzę się nie muszą codziennie się wypowiadać, ale ile razy pisałam Pw do Zadziory że Paula - w koncu ona tu najbardziej powinna dbać o porządek - się obija i jest np po 5 tematów niezamkniętych? O dietach, jakieś reklamy, konkursy, tematy niezgodne z regulaminem czy trzeba kogoś zbanować - to nie ma nikogo przez wiele godzin i burdel gotowy. Nikt się do tego nie poczuwa aby zajrzeć tu częściej - w końcu to Wasz 'świński' jak to się mówi obowiązek aby porządek tu BYŁ.
@Co do tej kontry - nie byłabyś sobą gdybyś nie złapała mnie za słówko niestety nie chodziło mi o kontre względem Agnieszki tylko zaśmiecania forum i może ktoś by w końcu na poziom forum wpłynął. Więc nie do konca o to mi chodzilo o czym piszesz.
Mysle intensywnie nad moim planem, szkoda, że nie mam tyle czasu co poniektórzy, papuga i inne obowiązki domowej wymagają wiele uwagi, no ja nie wiem jak inni sobie z tym radzą :]
'Świńskim' obowiązkiem jest trzymanie języka za zębami przez użytkowników, zamiast obrażania innych i wszczynania do kłótni ;)
Ani my, ani tym bardziej Paula nie ma obowiązku siedzieć tu 24 h na dobę, wyobraź sobie, że każdy ma swoje prywatne życie i nim się głównie zajmuje. To jest tylko dodatkowa pomoc dla serwisu, a nie kajdany. Każdy robi tyle, na ile w danej chwili pozwala mu czas.
Zachowując się jak Ty powinnam teraz rzec, że wytykasz Pauli co robi, bo pewnie masz parcie na moda i chcesz zająć jej miejsce. Łał

Wbij sobie do głowy, że zakładanie tematów zgodnych z regulaminem, choćby i dziesięciu nie jest zaśmiecaniem. Do Ciebie nie dociera nic?