malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  21 октября 2011
massacre
massacre: z taka koncowka dobre sa z ecko tools, a ja mam z kolei z bodyshopu

Właśnie o coś takiego chodziło... Szukam.. bo boje się, że kupię badziewie mi będzie mi włosie wypadać...a aplikatorami nie umiem się malować i stwierdzam, że pędzelkiem łatwiej będzie rozetrzeć.
pijana
pijana
  21 октября 2011
Jak przedstawia się rozmiarówka butów Timberland ? Chodzi mi o to, czy np. jeśli na co dzień noszę 41 nie będę musiała kupić 40 albo 41... Help !
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak przedstawia się rozmiarówka butów Timberland ? Chodzi mi o to, czy np. jeśli na co dzień noszę 41 nie będę musiała kupić 40 albo 41... Help !

Timberland jest idealnie dopasowany do faktycznych rozmiarow, wiec jezeli nosisz 41, to bierz 41 - z czystym sumieniem, zamawialam mojemu facetowi, zamawiam swojemu maluchowi, zamawiam i sobie od lat. Nigdy, ale to nigdy nie musialam wymieniac :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  22 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak przedstawia się rozmiarówka butów Timberland ? Chodzi mi o to, czy np. jeśli na co dzień noszę 41 nie będę musiała kupić 40 albo 41... Help !

P.S. Ktore Ci wpadly w oko? :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iffy
iffy
  22 октября 2011
wiecie może, w których h&m-ach będzie dostępna kolekcja versace? chodzi mi głównie o kraków lub katowice. :)
pijana
pijana
  22 октября 2011
massacre
massacre: Ktore Ci wpadly w oko? :D

http://allegro.pl/timberland-teddy-fleece-boot-r-41-najtaniej-i1880806970.html
:o)
massacre
massacre
  22 октября 2011
iffy
iffy: wiecie może, w których h&m-ach będzie dostępna kolekcja versace? chodzi mi głównie o kraków

Tez bym chciała wiedzieć, jeden top mi sie podobał, miałam sprawdzić online i zawsze zapominam.
Sprawdź h&m na facebook, wiem ze ostatnio sie pytaly laski z rożnych krajów w całej Europie :)

massacre
massacre
  22 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre: Ktore Ci wpadly w oko? :D http://allegro.pl/timberland-teddy-fleece-boot-r-41-najtaniej-i1880806970.html :o)

Authentic-klasyki
Coś za tanio :ninja:
Nosilam takie kiedyś jak byłam młoda :rotfl:
A właśnie dzisiaj robiłam zamówienie i będę musiała zrobić jeszcze jedno na buty na zimę dla młodego. Spodobały mi sie dla niego Lacoste ale nie maja jego rozmiaru i jednak tradycyjnie będzie miał timberlandy :)

iffy
iffy
  22 октября 2011
massacre
massacre: jeden top mi sie podobał,

mi sukienka, albo nawet dwie. tak czy inaczej, jeśli trzeba będzie stać od białego rana przed sklepem (a tu jest wszystko możliwe), to sobie odpuszczę na pewno. :ninja:
massacre
massacre
  22 октября 2011

*h&m - z rożnych miast w całej Europie :zonk: tak to jest jak sie pisze z telefona :nie:

pijana
SoDope
SoDope
  24 октября 2011

:((((

zamknęli temat :(

agoosiaaa
agoosiaaa
  24 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.youtube.com/watch?v=9mIBKifOOQQ&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=iLpbMqQMelk&feature=related :-)

kozacko :zakochany:
mialam juz wczoraj napisac, ale zapomnialam :D

Konto usunięte
Konto usunięte: :(((( zamknęli temat :(

kurcze no :and:
SoDope
SoDope
  24 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mialam juz wczoraj napisac, ale zapomnialam :D

nie wiem dlaczego ale ten chłopak mi się bardziej podoba jak jest pomalowany ...
Babsy
Babsy
  24 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: :(((( zamknęli temat :(

buu;C ciekawe, kto ma az tak nudne zycie, ze interesuje sie naszym;P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.