Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 478 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
tak... tez lubie swoja prace

choc z telefona nie korzystam, nom moze z sluzbowego only, ale jako, ze to blackberry ktorego nienawidze to i tak zawsze mam wyciszony

apropos kawki, to ide sobie zaparzyc

dostalam ciasteczka od szefa, na sucho nie bede szamac :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja ogolnie dbam o swoja morde, ale kremy przeciwzmarszczkowe zaczelam uzywac od 25 roku zycia, bo w tym wieku podobno skora zaczyna tracic wode, nie znam sie na tym, ale stwierdzilam, ze lepiej zapobiegac niz pozniej szastac siano na botoks

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
szkoda ze moj dermablend splywa z geby w mgnieniu oka i ani nie spojrze a juz jest na moim ubraniu

wiem, ze Estee lauder - z reszta juz kiedys pisalam, przykryl moj tatuaz idealnie, a i zmywac trzeba go peelingiem, inaczej nie da rady.
i to do tego z jakiegos innego komputera, bo FP sprawdzali, nie jest powiazane z zadnym z tutejszych kont
Wiem jedno, dlugi czas temu, gdy redtea sobie tu forumowala, kilka osob jej nienawidzilo i to bardzo, bardzo mocno dogryzajac jej tekstami podobnymi do poziomu tych panterki:
1. tenshi
2. prinz
3. 368212
nie rozumiem dlaczego to konto nie zostalo jeszcze zablokowane