malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  24 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem dlaczego ale ten chłopak mi się bardziej podoba jak jest pomalowany ...

no dobrze wyglada z ''tapeta'', powiedzialabym nawet, ze bardzo dobrze :w00t:
SoDope
SoDope
  24 октября 2011
Babsy
Babsy: ciekawe, kto ma az tak nudne zycie, ze interesuje sie naszym;P

mi by się nie chciało robić konta ... O_o
Babsy
Babsy
  24 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mi by się nie chciało robić konta ... O_o

nie;)? i jeszcze temat walnac:lol2:
SoDope
SoDope
  24 октября 2011
Babsy
Babsy: nie;)? i jeszcze temat walnac

ja czasami nie mam czasu się wysrać a gdzie tutaj jakieś konta robić :crylol:
Babsy
Babsy
  24 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja czasami nie mam czasu się wysrać a gdzie tutaj jakieś konta robić

:rotfl: ja jako bezrobotna mam duzo czasu, a nie chce mi sie w takie rzeczy bawic;) ba, nawet do glowy by mi to nie przyszlo;)
pijana
pijana
  24 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kozacko mialam juz wczoraj napisac, ale zapomnialam :D

Ale bym go... Uch :napalony: :rotfl:
pijana
pijana
  24 октября 2011
massacre
massacre: massacre

W środę się zaczyna na jednym z portali kampania promocyjna Timberlanda, może upoluję jakieś bucisze :D Przynajmniej będę pewna oryginalności.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  25 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a tu kawka, herbatka, krzesełko, telefon i komputer :-)

tak... tez lubie swoja prace :zakochany: :rotfl:
choc z telefona nie korzystam, nom moze z sluzbowego only, ale jako, ze to blackberry ktorego nienawidze to i tak zawsze mam wyciszony :crylol:

apropos kawki, to ide sobie zaparzyc :ziober2:
dostalam ciasteczka od szefa, na sucho nie bede szamac :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  25 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale i tak stwierdzam, że bym musiała sobie kupić jakiś krem .. bo lata sie zbliżają.

Konto usunięte
Konto usunięte: ale i tak stwierdzam, że bym musiała sobie kupić jakiś krem .. bo lata sie zbliżają.

ja ogolnie dbam o swoja morde, ale kremy przeciwzmarszczkowe zaczelam uzywac od 25 roku zycia, bo w tym wieku podobno skora zaczyna tracic wode, nie znam sie na tym, ale stwierdzilam, ze lepiej zapobiegac niz pozniej szastac siano na botoks :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  25 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.youtube.com/watch?v=iLpbMqQMelk&feature=related :-)

szkoda ze moj dermablend splywa z geby w mgnieniu oka i ani nie spojrze a juz jest na moim ubraniu :and: moze jakis inny maja? :woot:
wiem, ze Estee lauder - z reszta juz kiedys pisalam, przykryl moj tatuaz idealnie, a i zmywac trzeba go peelingiem, inaczej nie da rady.

massacre
massacre
  25 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ten chłopak mi się bardziej podoba jak jest pomalowany ...

a jaki ma usmiech :zakochany:
2 minuta 30 sek

massacre
massacre
  25 октября 2011
Konto usunięte

i to do tego z jakiegos innego komputera, bo FP sprawdzali, nie jest powiazane z zadnym z tutejszych kont

Wiem jedno, dlugi czas temu, gdy redtea sobie tu forumowala, kilka osob jej nienawidzilo i to bardzo, bardzo mocno dogryzajac jej tekstami podobnymi do poziomu tych panterki:
1. tenshi
2. prinz
3. 368212
nie rozumiem dlaczego to konto nie zostalo jeszcze zablokowane

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  25 октября 2011
massacre
massacre:

a to ta sama osoba ktora i do mnie sie przypier...?;d
massacre
massacre
  25 октября 2011
Konto usunięte

oprocz tego, ze ktos zrobil sobie konto, to korzysta z innego komputera, bo FP sprawdzali polaczenia z innymi kontami - brak

massacre
massacre
  25 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a to ta sama osoba ktora i do mnie sie przypier...?;d

tak

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.