Konto usunięte: W ogóle dziwne jest to, że ktoś zakłada konto i wypisuje bzdury i dlaczego jest na mnie, że ja zaczepiam? Zaczepiałabym gdybym prowokowała tą osobe do kłótni, ale zawsze ona pierwsza pisze.
Może kogoś sprowokowałaś i tyle. Ale skoro oni nie mogą ustalić kto to, to albo powinni zablokować konto, albo Ty powinnaś wziąć sprawę w swoje ręce i uświadomić temu komuś,że nie jest w internecie bezkarnym( zniesławienie).
Konto usunięte: Paula wypowiada sie w tematach a niezgodnych z regulaminem nie potrafi zamknąć mimo, że jest lub była na forum czy nie umie rozdać banów które się należą. o to mam pretensje, że jak moderator jest to nie robi porządku.
Paulina akurat mnie niczym nie zawiniła, więc nie będę się o niej wypowiadał,ale niektórym moderatorom faktycznie brakuje takiej rozwagi i sprawiedliwości, jeśli chodzi o przyznawanie banów,które ewidentnie się należą. Niektórzy na prawdę mogą wypisywać tu bzdury,obrażać innych a i tak są bezkarni. I nie muszą nawet nowego konta do tych celów zakładać. Żeby nie było, nie wszyscy tacy są, ale niektórzy nie potrafią na to reagować.
Konto usunięte: Tak samo jak siedzi jakiś mod w temacie, dyskutuje, to nie ma w tym nic dziwnego, że w danej chwili może nie widzieć łamania regulaminu w innym wątku i wcale to nie musi znaczyć, że udaje się, że się nie widzi, tak jak sugeruje Marta. Po to jest regulamin, po to są podani tam FP / modzi, żeby zgłaszać im na PW łamanie regulaminu, jeśli akurat nie są na miejscu by zareagować.
Ja na prawdę nie mam do nikogo pretensji, jeśli chodzi o niezamykanie tematów czy takie bzdety. Mnie najbardziej razi to,że niektórzy użytkownicy mogą bezkarnie obrażać, poniżać, wyzywać innych i są praktycznie bezkarni. Niektórzy są jakby 'pod ochroną', będąc znajomymi modów, ale tak jak mówię, nie każdy zachowuje się w ten sposób. Ty chyba podchodzisz do tego najracjonalniej, często się wypowiadasz i poważnie traktujesz to co robisz, inni mogą brać z Ciebie przykład.