malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  28 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: like it! i do tego trzeba umieć żyć z takimi ludźmi. ja na przykład na koleżankę fryzjerkę mam wyebane, ona(mam ogromną nadzieję) też ma i jest zajebiście. i to jest najlepszy układ na forum ever poza tym nie rozumiem dlaczego niektórzy nie korzystają z opcji ignorowania. przecież to tak ułatwia życie, a nie psuje samopoczucia przez czytanie idiotycznych wypowiedzi. polecam

jeszcze idzie od biedy zrozumiec jakies spiny o poglady polityczne, czy o religie- choc o tym sie w towarzystwie podobno nie rozmawia;) ale o jakies bzdety typu niezamkniete tematy... mozna samemu pw napisac do ktoregos fp ktory jest online, zeby zajrzal i zrobil porzadek, jak nie ma moda.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: poza tym nie rozumiem dlaczego niektórzy nie korzystają z opcji ignorowania.

nie wiem dlaczego nie korzystam z tej opcji :woot:
takie to tam pojscie na latwizne, a dobra spina nie jest zla, no wez przyznaj ze czasem fajnie sie to czyta :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: a nie psuje samopoczucia przez czytanie idiotycznych wypowiedzi. polecam

kiedy mi one poprawiaja samopoczucie :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  28 октября 2011
Babsy
Babsy: Pamiętaj jeśli kłócisz się o coś w Internecie, z góry przegrałeś.

najlepsi sa czarownicy, ktorzy robia psychoanalizy online, powinni kasowac tak jak te wrozki, do ktorych dzwonisz na 0700 :Rotfl:
oni znaja ciebie, twoja matke, babke i prababke, twojego dziadka, a jak nie masz dziadka, to wujka i ciotke, wiedza jakie podpaski uzywasz, wiedza czy rano umylas zeby czy odswiezylas je tylko Domestosem, czy umylas dupe po ostatnim stosunku, wiedza wszystko i nie zawahaja sie uzyc tego przeciwko tobie!

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  29 октября 2011
Babsy
Babsy: ale o jakies bzdety typu niezamkniete tematy

takie są najlepsze bo można wylać swoją frustrację;)

massacre
massacre: no wez przyznaj ze czasem fajnie sie to czyta

chwilami czyta się lepiej niż książkę:mrgreen:

massacre
massacre: kiedy mi one poprawiaja samopoczucie

mi w sumie też bo się cieszę, że nie mam w otoczeniu takich zdesperowanych idiotów, aczkolwiek czasami ręce opadają i to mnie trochę smuci bo rujnuje mój idealistyczny pogląd na świat;)

massacre
massacre: oni znaja ciebie, twoja matke, babke i prababke, twojego dziadka, a jak nie masz dziadka, to wujka i ciotke

kurcze, mi się najczęściej zdarzało 'twoja matka coś tam' czyli jednak nie wiedzą wszystkiego;d
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 октября 2011

Dobra dzieci.
Żarty się skończyły :ziober2:
W dniu wczorajszym dzwoniłam na pobliski komisariat policji aby dowiedzieć się jak wygląda zgłoszenie zniesławienia w internecie i jak wyglądają ich poczynania aby dowiedzieć się kto to zrobił. Miły Policjant powiedział mi, że muszę przygotować wszystkie komentarze obraźliwe które padły pod moim adresem, będę musiała dokładnie opisać sytuacje oraz pokazać prowadzącemu parę rzeczy tutaj na serwisie czyli pewnie na forum zaistniałe sytuacje. Powiedział, że nawet jeśli użytkownik skasuje konto to oni i tak dowiedzą się, bo każdy zostawia gdzieś po sobie ślad, tutaj są to te komentarze, dowiedzą się z jakiego IP pisał - a po IP jest to ustalić bardzo łatwo - każdy numer w IP oznacza coś innego, sieć, podsieci, kraj, miasto, dzielnicę a nawet ulicę itd, coś mi tam tłumaczył nie znam się, i po tym dochodzą kto to zrobił, na kogo jest komputer, internet itp. Nie wiem czy pracownicy serwisu fotka będą musieli podawać jakieś informacje czy nie, nie mam pojęcia bo za dużo nie chciał ujawniać.

Tak więc przygotowałam do druku WSZYSTKIE komentarze użytkowników CienFryzjera oraz bezobllacnoja a także od tego drugiego komentarze do moich zdjęć, na których widniało moje zdjecie przerobione z różnymi podpisami:
m.in.
brałaś tabletki antykoncepcyjne więc wiesz co to aborcja suko
skończyłaś technikum uzupełniające więc wiesz co to matura suko
a także inne o klubach go go - tanczeniu na rurze, ku*rwieniu sie :rotfl:

No lekko i kolorowo z tą osobą nie będzie. A dowiem się na pewno i zrobię to :] i to tylko dlatego bo chcę wiedzieć kto to był. I zapłaci mi za to wyrokiem z sądu i odszkodowaniem (bo o takowe będę się starać jeżeli sprawa trafi na policję - oczywiście :rotfl:) bądź inaczej..

Także mam propozycję:

Czekam do środy (do wtorku wieczorem) aż ta osoba napisze do mnie na PW a potem w temacie do nabijania przyzna się, że to ona i oficjalnie przeprosi mnie i innych użytkowników forum za to jaka była fałszywa i wredna. A jeżeli chce mieć problemy - to PRZYSIĘGAM że podam ją o zniesławienie w środę rano za te wredne komentarze - te z forum mogę przeboleć, ale tych z moim zdjęciem i takimi podpisami NIE POPUSZCZĘ! Bo to co się dzieje na forum tu powinno pozostać i tym bardziej nie powinno przeinaczać się moich słów.

Avatar z dopiskiem fryzjerka ma wszy też się na tej liście znalazła, dowodem oczywiście są wszystkie bezpośrednie komentarze do mnie - nędzna fryzjerko, taka siaka czy owaka. Dodatkowo wredne teksty na temat mojego męża - tego kuwa nie popuszczę bo nikt nie ma prawa go mieszać :]

Pozdrawiam. Marta :ziober2:

Paulinessa
Paulinessa
  29 октября 2011

Ciekawi mnie jak ta sprawa się rozwiąze :ziober2:

Babsy
Babsy
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

czuje, ze bedzie ciekawie:mrgreen:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  29 октября 2011

Ups. A prokurator nie będzie pytał mamy, czy dany internauta grzecznie zjada całą owsiankę :-D

marta0859
marta0859
  29 октября 2011

Ja rzadko się tu wtrącam/udzielam, ale często gęsto Was czytam i też jestem ciekawa. :ziober2:

Babsy
Babsy
  29 октября 2011

tak czy siak, sie wyda, z kogo taki cwaniak:)

massacre
massacre
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: rujnuje mój idealistyczny pogląd na świat;)

obudz sie skarbie, swiat jest pelen idiotow :D

Konto usunięte
Konto usunięte: IP jest to ustalić bardzo łatwo - każdy numer w IP oznacza coś innego, sieć, podsieci, kraj, miasto, dzielnicę a nawet ulicę itd

o matko! w jakich krajach nie ma ekstradycji?
wiem! uciekne do Kolumbii! Tam nie ma spisu ludnosci :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem czy pracownicy serwisu fotka będą musieli podawać jakieś informacje czy nie, nie mam pojęcia bo za dużo nie chciał ujawniać.

Nie musza podawac. Musi byc nakaz prokuratora, o ile sie nie myle.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 октября 2011

Ta.. już widzę te wyroki sądu i wielkie odszkodowanie w PL :)
Pracownicy seriwsu jakiekolwiek informacje na temat kont, kont powiązanych, danych zebranych do rejestracji konta, etc. udzielają tylko i wyłącznie na pisemny wniosek policji.

dont0say0anything
dont0say0anything
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobra dzieci. Żarty się skończyły W dniu wczorajszym dzwoniłam na pobliski komisariat policji aby dowiedzieć się jak wygląda zgłoszenie zniesławienia w internecie i jak wyglądają ich poczynania aby dowiedzieć się kto to zrobił. Miły Policjant powiedział mi, że muszę przygotować wszystkie komentarze obraźliwe które padły pod moim adresem, będę musiała dokładnie opisać sytuacje oraz pokazać prowadzącemu parę rzeczy tutaj na serwisie czyli pewnie na forum zaistniałe sytuacje. Powiedział, że nawet jeśli użytkownik skasuje konto to oni i tak dowiedzą się, bo każdy zostawia gdzieś po sobie ślad, tutaj są to te komentarze, dowiedzą się z jakiego IP pisał - a po IP jest to ustalić bardzo łatwo - każdy numer w IP oznacza coś innego, sieć, podsieci, kraj, miasto, dzielnicę a nawet ulicę itd, coś mi tam tłumaczył nie znam się, i po tym dochodzą kto to zrobił, na kogo jest komputer, internet itp. Nie wiem czy pracownicy serwisu fotka będą musieli podawać jakieś informacje czy nie, nie mam pojęcia bo za dużo nie chciał ujawniać. Tak więc przygotowałam do druku WSZYSTKIE komentarze użytkowników CienFryzjera oraz bezobllacnoja a także od tego drugiego komentarze do moich zdjęć, na których widniało moje zdjecie przerobione z różnymi podpisami: m.in. brałaś tabletki antykoncepcyjne więc wiesz co to aborcja suko skończyłaś technikum uzupełniające więc wiesz co to matura suko a także inne o klubach go go - tanczeniu na rurze, ku*rwieniu sie No lekko i kolorowo z tą osobą nie będzie. A dowiem się na pewno i zrobię to :] i to tylko dlatego bo chcę wiedzieć kto to był. I zapłaci mi za to wyrokiem z sądu i odszkodowaniem (bo o takowe będę się starać jeżeli sprawa trafi na policję - oczywiście ) bądź inaczej.. Także mam propozycję: Czekam do środy (do wtorku wieczorem) aż ta osoba napisze do mnie na PW a potem w temacie do nabijania przyzna się, że to ona i oficjalnie przeprosi mnie i innych użytkowników forum za to jaka była fałszywa i wredna. A jeżeli chce mieć problemy - to PRZYSIĘGAM że podam ją o zniesławienie w środę rano za te wredne komentarze - te z forum mogę przeboleć, ale tych z moim zdjęciem i takimi podpisami NIE POPUSZCZĘ! Bo to co się dzieje na forum tu powinno pozostać i tym bardziej nie powinno przeinaczać się moich słów. Avatar z dopiskiem fryzjerka ma wszy też się na tej liście znalazła, dowodem oczywiście są wszystkie bezpośrednie komentarze do mnie - nędzna fryzjerko, taka siaka czy owaka. Dodatkowo wredne teksty na temat mojego męża - tego kuwa nie popuszczę bo nikt nie ma prawa go mieszać :] Pozdrawiam. Marta

Ty jakaś psychiczna jesteś -.-
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 октября 2011

Też sądzę, że będzie ciekawie :ziober2:
A jak policja to rozwiąże to nie nie interesuje, widocznie mają swoje sposoby aby takich rzeczy się dowiedzieć. :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ty jakaś psychiczna jesteś -.-

na pewno niż osoba o której pisałam :ziober2: jak ktoś śledzi wszystko co piszesz na forum, potem to przeinacza i Cię obraża a w dodatku Twoją najbliższą rodzinę - to to nie jest normalne. :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ta.. już widzę te wyroki sądu i wielkie odszkodowanie w PL :)

Takie sprawy zazwyczaj kończą się skucesem, mi tak czy siak wystarczy że się dowiem kto ;-)

massacre
massacre: o matko! w jakich krajach nie ma ekstradycji? wiem! uciekne do Kolumbii! Tam nie ma spisu ludnosci

masz coś do ukrycia? ;-)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na pewno niż

na pewno mniej*

Konto usunięte
Konto usunięte:

a w ogóle to odbij bo mam prawo do tego co robię a psychiczna jesteś Ty że tej osoby bronisz bo na to wychodzi :fakju:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.