Konto usunięte: także robaczek ma dużo wolnego czasu i dobrą pamięć/notatnik.
podziwiam, ja nie pamietam swoich postow a co dopiero czyjes - no chyba, ze bym notowala

Niestety nie traktuje tego forum tak bardzo serio, by czytywac, wychwytywac, robic zapiski a po roku wyskakiwac z jakims hitem jak filip z konopii
Konto usunięte: Poza tym nie wiem czy akurat on mógłby mieć do iFeelSoLost jakieś "ale" do tego stopnia, żeby ją obrażać ;) no ale zobaczymy co wyniknie, bardzo jestem ciekawa
Myslcie glebiej - ta osoba wcale nie musi miec do nikogo nic - jej pozywka moga byc pojazdy tak po prostu - tak czy nie? Dla tej osoby to moze byc zwykla zabawa, wcale nie musi czuc zadnej urazy, wcale nie musiala miec nigdy wczesniej zadnej bezposredniej konfrontacji.
Z reszta nie wykluczajcie osob spoza forum. Nie wiecie jak duzo osob tu jest i czyta, nie piszac nic.
Jak chcecie wiedziec kim jest psychol, myslcie jak psychol, jak chcecie znac motywy, myslcie jak oskarzony itp itd. Ja sie tym kieruje w pracy, zazwyczaj wychodzi
Konto usunięte: Dowiesz się kto to jest, ale nie poznasz jej Mmaryjko, ponieważ tylko matka wie najlepiej jaka jest :D
o matko, przesadzasz

ale wez spojrz nawet na podstawie tej anonimowej osoby - podejrzewam, ze najszybciej i najlepiej bedzie wiedziala jego/ jej matka skad tego typu zachowanie sie wzielo, skad jakies psychiczne odchyly, skad tego typu ciagoty itd itp. Mimo, ze matka kocha, to ona zna najlepiej wady swojego dziecka ;) O ile ma sie matke - jak wspomniala mmaryjka ;)