malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A dupa rośnie

Oj tam, oj tam.
Mi w mózg idzie :ziober2:
Patrishia
Patrishia
  30 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobrze, że je wynaleźli

:D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 октября 2011
Patrishia
Patrishia: :D

Ahahaha :D
No dobra, "podzielą podzielą" :D
Patrishia
Patrishia
  30 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ahahaha :D No dobra, "podzielą podzielą" :D

Słodki jest ten obrazek, nie?:D
E, nie będę sępić, tylko muszę się wywlec z łóżka. Mam nadzieję, że dzisiaj sklepy normalnie otwarte, co?:ninja:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  30 октября 2011

Ja również uważam, że sprawa się rozwiązała tym bardziej, że znając inne nicki tej użytkowniczki również wiem, że miałam z nią zatargi i to nie raz :ziober2:

Przeprosin oczywiście nie oczekuję, nie sądzę aby mogła się na to zdobyć. Najważniejsze, że wiemy kto to, tak czy siak dziękuje Bogu że nie jest to nikt od nas w sensie stałych bywalców ;d przykładowo gdyby to była Babsy, Paula czy np. Massacre to chyba bym tego nie zniosła :and:

I po sensacji, szkoda....

PS. Tak się rusza forum!

Patrishia
Patrishia
  30 октября 2011

Yyy, jak dla mnie nic się nie wyjaśniło właściwie, bo to opieranie się na jednym zdaniu, które mogło oznaczać wszystko, ale ok. Też by mi sie nie chciało bawić w policje itp a tak problem się jakby rozwiązał :zabawa:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  30 октября 2011
Patrishia
Patrishia:

Biorąc pod uwagę to co redtea mi kiedyś pisała z loginu nie banujciegessler to wszystko właściwie teraz powtarza co pisała kiedyś, dodatkowo brała udział we wszystkich dyskusjach z których zdania teraz przytacza i nieraz mi cisła tak jak ciśnie teraz z innych loginów :-) tak czy siak pisze, że już tutaj nie bywa a jednak się wypowiada, rzekomo ktoś jej linka podsyła. To na pewno ona, mogę iść na policje teraz ale tak naprawdę to ja tylko chciałam po to iść aby się dowiedzieć kto to :ziober2: nic wiecej mnie nie interesowało, a to co ona pisze to mnie naprawde nie obchodzi i spływa po mnie jak po kaczce :-)
feuliette
feuliette
  30 октября 2011
Patrishia
Patrishia: policje

dostaliśmy wezwanie,to pani nas wzywała?:policjant:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  30 октября 2011

A poza tematem :ziober2:
Moje papużki - teraz już mamy dwie. Była jedna ale papużki lepiej czują się w parce lub stadzie więc przygarnęliśmy drugą.
Pierwsza to Abi - ta co mamy ją dłużej, urodziła się na początku września, a druga to Poli (Pauly), dzisiaj w drodze wymyśliłam te imie, oczywiście chodzi o paulyiego z ekipy z new jersey :D ma 6 tyg :D
A Abi jak się kłaniała kiedy wsadziliśmy Poli do klatki :crylol: buaha żałuję że nie nagrałam tego :D
I żerdzie które własnoręcznie ścinałam za garażem :rock:

Patrishia
Patrishia
  30 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Biorąc pod uwagę to co redtea mi kiedyś pisała z loginu nie banujciegessler to wszystko właściwie teraz powtarza co pisała kiedyś, dodatkowo brała udział we wszystkich dyskusjach z których zdania teraz przytacza i nieraz mi cisła tak jak ciśnie teraz z innych loginów :-) tak czy siak pisze, że już tutaj nie bywa a jednak się wypowiada, rzekomo ktoś jej linka podsyła. To na pewno ona, mogę iść na policje teraz ale tak naprawdę to ja tylko chciałam po to iść aby się dowiedzieć kto to nic wiecej mnie nie interesowało, a to co ona pisze to mnie naprawde nie obchodzi i spływa po mnie jak po kaczce :-)

W porządku.
Czasami się zastanawiam czy niektórzy ludzie mieli jakieś zryte dzieciństwo, że się zachowują tak niepoważnie w dorosłym życiu.. ; )

Konto usunięte
Konto usunięte: dostaliśmy wezwanie,to pani nas wzywała?

Ja wohl. Verdammt, warum es so lange gedauert?!!!11 (nie jestem pewna czy dobrze ;D).
feuliette
feuliette
  30 октября 2011
Patrishia
Patrishia: Ja wohl. Verdammt, warum es so lange gedauert?!!!11 (nie jestem pewna czy dobrze ;D).

nie szprecham po dojczlandzku :D
Patrishia
Patrishia
  30 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Abi - ta co mamy ją dłużej, urodziła się na początku września, a druga to Poli

Niezwykle oryginalne imiona! :rotfl:
Śliczne są, papugi mają w sobie coś dystyngowanego, jak koty. Szkoda, że słabo widać kolory na zdjęciach :)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  30 октября 2011
Patrishia
Patrishia: W porządku. Czasami się zastanawiam czy niektórzy ludzie mieli jakieś zryte dzieciństwo, że się zachowują tak niepoważnie w dorosłym życiu.. ; )

Też mnie to mrozi, że widać, że osoba jest inteligentna a nie jest do końca zrównoważona. ... Takich osób w koło Ciebie może być masa a nawet nie wiesz kto.. O ile nie pisałaś o mnie :D
Patrishia
Patrishia
  30 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie szprecham po dojczlandzku :D

Cholera, czemu to tak długo trwało* :D
Ostatnio odezwał się do mnie mój znajomy, niezwykle niemieckojęzyczny i tak jakoś postanowiłam sobie przypomnieć. Może na kurs jakiś pójdę. :zakochany:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  30 октября 2011
Patrishia
Patrishia: Niezwykle oryginalne imiona!

Abi było przemyślane i zastanawiałam się 3 dni wcześniej a Poli w sumie wymyśliliśmy tak na szybko, żeby nadać jakieś imię. :D a że lubimy Ekipę z new jersey :rock: a Pauly jest tam naszą ulubioną osobą to daliśmy Poli :D

Patrishia
Patrishia: Śliczne są, papugi mają w sobie coś dystyngowanego, jak koty. Szkoda, że słabo widać kolory na zdjęciach :)

Ten facet jakie miał piękne, białe Nimfy :zakochany: no i widziałam takie malutkie jeszcze nieopierzone, na rękę wziął i mi pokazał, one są takie brzydkie, gołe itp a zarazem słodkie :D Jutro zrobię zdjęcie cyfrówką to będzie lepiej widać, obie są podobne chociaż różne tak naprawdę
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.