malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Patrishia
Patrishia
  29 октября 2011
massacre
massacre: Jesli chodzi o scislosc, to bronilam jej dziecka. Mimo, ze do laski nic nie mam - to musi byc z nia cos nie tak, skoro dostala "dozywotnia blokade" na bycie na forum. I mimo to caly czas wraca, nawet dzisiaj. Cos musi w tym byc, tak czy nie?

Możliwe. Jednak drażni mnie niesprawiedliwość i brak wdzięczności, nawet w necie, a Ty wystąpiłaś w obronie jej dzieciaka, a o ile mam w dupie co mówią o mnie, to nie pozwoliłabym żeby jakieś śmiecie nazywały moje dziecko bękartem itp, więc należałoby Ci się chociaż jakieś dziękuje a nie wjazd co tu robisz, ile robisz i co piszesz. : ]
Z mojej strony tyle. Zajrzałam w czasie reklamy jakiegoś głupiego, ale całkiem miłego filmu tvnu :ziober2:
GrupaADHD
GrupaADHD
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyżby wszystko stało się jasne? Nie interesuje Cię a jednak czytasz a teraz tłumaczysz się, że niby ktoś Ci linka podrzucił? Czy to Ty byłaś tym kimś? Dziwne, nie wiem czym Ci zalazłam za skórę bo nawet nie przypominam sobie abym wymieniła z Tobą jakiekolwiek zdanie. Jeżeli to Ty - to po prostu się przyznaj bo w innym wypadku zgłoszę sprawę na policję, nawet już rozmawiałam o tym z moim M i mnie poparł

Przyznaję się - to ja, siedzę tutaj ok 15-16 godzin na dobę (rekord to 20), posty czyta mi Ivona bo mam pingle -10 i nie widzę monitora. Dziecko oddałam do adopcji bo nie dawał mi siedzieć na fotce, murzynów odesłałam do Afryki i rzuciłam szkołę w klasie maturalnej bo kolidowała z moimi zajęciami na fotce. Boję się, że zgłosisz mnie na policję i dostanę dożywocie. Musisz mnie zrozumieć bo nie mogę żyć bez tego portalu, oddałam matce lodówkę makaronu z pieczarkami i cebulą za miesiąc nieodłączania mnie od Internetu. Fotka zabrała mi wszystko.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przyznaję się - to ja, siedzę tutaj ok 15-16 godzin na dobę (rekord to 20), posty czyta mi Ivona bo mam pingle -10 i nie widzę monitora. Dziecko oddałam do adopcji bo nie dawał mi siedzieć na fotce, murzynów odesłałam do Afryki i rzuciłam szkołę w klasie maturalnej bo kolidowała z moimi zajęciami na fotce. Boję się, że zgłosisz mnie na policję i dostanę dożywocie. Musisz mnie zrozumieć bo nie mogę żyć bez tego portalu, oddałam matce lodówkę makaronu z pieczarkami i cebulą za miesiąc nieodłączania mnie od Internetu. Fotka zabrała mi wszystko.

Zabawne, pytanie było poważne oczekiwałam poważnej odpowiedzi. ;]
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 октября 2011
Prinz
Prinz: no wlasnie nie czaje bawienia sie w takie podchody z lewych kont, mi sie cos podoba czy nie, to pisze stad i tyle

Dlatego coraz bardziej mnie to dziwi, albo ktoś się boi że główne poleci albo faktycznie ktoś sobie robi to dla zabawy nie koniecznie musi mieć jakiś zatarg z którymś z nas. Ma ubaw i tyle :ziober2:

Prinz
Prinz: normalnie, walcz o swoje, nawet jak bedzie niska szkodliwosc, ja bym to zrobl chociaz dla przykladu.

Przypuszczam, że będzie, mam tylko nadzieję że przyjmą zgłoszenie a nie umorzą czy coś takiego.
GrupaADHD
GrupaADHD
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zabawne, pytanie było poważne oczekiwałam poważnej odpowiedzi. ;]

No niech będzie, że ja. Problem rozwiązany, rozejść się.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No niech będzie, że ja. Problem rozwiązany, rozejść się.

Widzę, że nieźle się bawisz ;-)
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlatego coraz bardziej mnie to dziwi, albo ktoś się boi że główne poleci albo faktycznie ktoś sobie robi to dla zabawy nie koniecznie musi mieć jakiś zatarg z którymś z nas. Ma ubaw i tyle

i wg mnie to redka, probuje wszystko zdyskredytowac, zmniejszyc znaczenie, obrocic w zart, w ironie, uniknac odpowiedialnosci, zobacz:

Konto usunięte
Konto usunięte: No niech będzie, że ja. Problem rozwiązany, rozejść się.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

dont0say0anything
dont0say0anything
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a w ogóle to odbij bo mam prawo do tego co robię a psychiczna jesteś Ty że tej osoby bronisz bo na to wychodzi

A Ty jesteś psychiczna zawsze o jeden bardziej niż ja jezu, gadka na poziomie -10000. Nie, nie chce mi się sięgać brodzika intelektualnego, więc nie wejdę z Tobą w dyskusję
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 октября 2011
Prinz
Prinz: i wg mnie to redka, probuje wszystko zdyskredytowac, zmniejszyc znaczenie, obrocic w zart, w ironie, uniknac odpowiedialnosci, zobacz:

'niech będzie' - niech będzie że ja, ale skończcie już napiedalać :crylol:

Nie spodziewałabym się jeśli to faktycznie ona.

Konto usunięte
Konto usunięte: A Ty jesteś psychiczna zawsze o jeden bardziej niż ja jezu, gadka na poziomie -10000. Nie, nie chce mi się sięgać brodzika intelektualnego, więc nie wejdę z Tobą w dyskusję

Sama tą gadkę na poziomie -1000 zaczęłaś więc odbij dziecko ;d
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie spodziewałabym się jeśli to faktycznie ona.

dla mnie to byl pierwszy typ :D

Konto usunięte
Konto usunięte: 'niech będzie' - niech będzie że ja, ale skończcie już napiedalać

no dokladnie, kto bez winy by tak napisal?

ale ludzie czasem maja nasrane :rotfl:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 октября 2011
Prinz
Prinz: dla mnie to byl pierwszy typ :D

Ja nigdy wcześniej nie słyszałam o niej ani nie widziałam jej na forum, dopiero teraz jak tyle osób ją typuje, dziwne.

Prinz
Prinz: no dokladnie, kto bez winy by tak napisal? ale ludzie czasem maja nasrane

Może jaja sobie robi?;d
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 октября 2011

Możecie mi napisać co ta redtea takiego narobiła że tyle osób ją typowało? Coś musi o tym świadczyć :>

dont0say0anything
dont0say0anything
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Sama tą gadkę na poziomie -1000 zaczęłaś więc odbij dziecko ;d

To Ty jesteś dziecko-mózgiem, jak bardzo trzeba się w życiu nudzić, żeby odpiedalać takie akcje to ja nie wiem
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To Ty jesteś dziecko-mózgiem, jak bardzo trzeba się w życiu nudzić, żeby odpiedalać takie akcje to ja nie wiem

Zobacz prawie wszyscy tutaj się nudzą bo wszyscy kogoś typują, każdy jest ciekawy i ile osób popiera moje ' takie akcje' :] ;d
dont0say0anything
dont0say0anything
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zobacz prawie wszyscy tutaj się nudzą bo wszyscy kogoś typują, każdy jest ciekawy i ile osób popiera moje ' takie akcje' :] ;d

No tak, wiele osób ogląda "Pamiętniki z wakacji" co wcale nie znaczy że to ambitny program, jakoś sie dziwie, że nikogo wiecej ten ktoś sie nie czepia tylko Ciebie, pomijając jednorazową akcje z memami, zawsze jestes jedyna biedna, poszkodowana i obrażona
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.