malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  29 октября 2011
massacre
massacre: obudz sie skarbie, swiat jest pelen idiotow

oczywko, ale jestem niesamowicie szczęśliwa, że tylko na tym forum mam z nimi bezpośredni kontakt.

też chętnie się dowiem kto to i popieram!
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 октября 2011

A tak szczerze to ja już jestem na 99% pewna i nie jest to raczej osoba którą typowałam wcześniej a niestety inna, po której bym się tego nie spodziewała aczkolwiek analizując jej fałszywe zachowania, obrabianie tyłka a później wylizywanie go - dochodzę do wniosku, że tylko ta osoba pasuje na coś tak paskudnego :ziober2:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 октября 2011

Przykre :and:

Tak czy siak prędzej czy później będzie to wiadome na 100% i myślę, że moje przypuszczenia się sprawdzą :> :D

A teraz uciekam :bye:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta.. już widzę te wyroki sądu i wielkie odszkodowanie w PL :)

A mowia, ze to ja pluje na ziemie ojczysta :crylol:
Z takim podejsciem polskie sadownictwo nigdy nie wyjdzie na odpowiedni poziom ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Pracownicy seriwsu jakiekolwiek informacje na temat kont, kont powiązanych, danych zebranych do rejestracji konta, etc. udzielają tylko i wyłącznie na pisemny wniosek policji.

Nie powinno byc z tym problemu, jezeli material dowodowy jest wystarczajacy do wszczecia sprawy przeciwko takiej osobie.
A znajac stopien korupcji w Polsce, wystarczy dac komus w lape :ninja: :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: masz coś do ukrycia? ;-)

jestem czysta, nie pilam od 30 dni, dostalam zetona. a teraz prosze o oklaski :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: też chętnie się dowiem kto to i popieram!

Chyba kazdy jest ciekawy. Ta osoba przez bycie anonimowym trollem zyskala tu niesamowicie duza popularnosc.
Konto usunięte
Konto usunięte: A tak szczerze to ja już jestem na 99% pewna i nie jest to raczej osoba którą typowałam wcześniej a niestety inna, po której bym się tego nie spodziewała aczkolwiek analizując jej fałszywe zachowania, obrabianie tyłka a później wylizywanie go - dochodzę do wniosku, że tylko ta osoba pasuje na coś tak paskudnego

PRZYZNAJE SIE! TO JA JESTEM CIENIEM FRYZJERA!
*zartuje :rotfl:

Ja mam swoj typ: Marcin S. Albo Agnieszka Esz. Ta druga byla znana ze swojego psychicznie niestabilnego zachowania na forum. Mam tez dowody na to, ze dalej siedzi na forum, mimo zablokowanego jej konta. Ona z kolei prowadzi do Marcina S. ktory jako jedyny ma ja w znajomkach na fejsbuku. I tez byl/ jest znany z trollingu. O!

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 октября 2011
massacre
massacre: A mowia, ze to ja pluje na ziemie ojczysta Z takim podejsciem polskie sadownictwo nigdy nie wyjdzie na odpowiedni poziom ;)

Nie wyjdzie na odpowiedni poziom jeśli nie będzie egzekwować swoich postanowień, tylko wszystko bagatelizować i zamiatać pod dywan. Nie nazwałabym oceny rzeczywistości pluciem na Ojczyznę.
massacre
massacre
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wyjdzie na odpowiedni poziom jeśli nie będzie egzekwować swoich postanowień, tylko wszystko bagatelizować i zamiatać pod dywan.

Zgadzam sie. Oczywiscie egzekwowanie prawa to sprawa chyba najtrudniejsza i najwazniejsza. Mimo to problem zaczyna sie w wielu ustawach, ktore wg mnie jak na XXI wiek sa mocno przeterinowane.

W UK chyba jedynym ograniczeniem w sadzeniu kogos o znieslawienie jest brak mozliwosci oddania dowodu, ktorym jest tasma z nagraniem owego znieslawienia. Taka tasma moze byc uzyta jako dowod tylko w momencie, gdy osoba nagrywana zostala wczesniej poinformowana, ze bedzie nagrywana i jej slowa moga byc uzyte jako material dowodowy.

mmaryjka
mmaryjka
  29 октября 2011
massacre
massacre: Chyba kazdy jest ciekawy. Ta osoba przez bycie anonimowym trollem zyskala tu niesamowicie duza popularnosc.

widziałam tylko kilka postów na fryzjerkę i to ostatnio, także co do całej sprawy odnieść się nie mogę, ale uważam, że osoba/y robiące takie rzeczy to ludzie CHORZY PSYCHICZNIE bo tego nawet nie można podciągnąć pod nudę. niech ścierwo wie, że nie może obrażać ludzi anonimowo. bardzo bym chciała zobaczyć minę tej osoby jak puka mu do drzwi policja:lol:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: widziałam tylko kilka postów na fryzjerkę i to ostatnio, także co do całej sprawy odnieść się nie mogę, ale uważam, że osoba/y robiące takie rzeczy to ludzie CHORZY PSYCHICZNIE bo tego nawet nie można podciągnąć pod nudę. niech ścierwo wie, że nie może obrażać ludzi anonimowo. bardzo bym chciała zobaczyć minę tej osoby jak puka mu do drzwi policja

Nie rozumiem jak można wystawiać komuś taką ocenę. Przecież nawet nie znasz tej osoby.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 октября 2011

Tak czy siak ta osoba pewnie i tak się nie przyzna bo nie sądzi, że pisałam poważnie :rotfl:
Ja jestem znana ze swojej kłótliwości i lubię dochodzić swoich praw - ostatnio w Kauflandzie kłóciłam się o 40 gr na dwóch opakowaniach sera, miał być po 2,99 a był po 3,19 - więc poszłam po zwrot:D Kto ze mną zaczyna jak najszybciej chce skończyć, oczywiście nie jest to żadna groźba ani nic takiego, po prostu wiem, że to zrobię :-)

Paulinessa
Paulinessa
  29 октября 2011
massacre
massacre: Ja mam swoj typ: Marcin S. Albo Agnieszka Esz.

'
I tak nie czaję:ziober2:
Paulinessa
Paulinessa
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak czy siak ta osoba pewnie i tak się nie przyzna bo nie sądzi, że pisałam poważnie

A jeśli ten ktoś nie śledzi tego wątku regularnie? :woot:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie rozumiem jak można wystawiać komuś taką ocenę. Przecież nawet nie znasz tej osoby.

Ta osoba od dawna śledzi to co piszę, a nawet jeśli nie śledzi to zapamiętuje moje słowa, potem dodaje swoje, naprawdę o różnych rzeczach były tu dyskusje z 1,5 roku temu, dodatkowo notorycznie obraża mnie i mojego męża - który nie jest nawet zalogowany na fotce więc jakim prawem go w to miesza? I jak może pisać że mu nie staje i że nie umie mnie zaspokoić? Nie sądzisz że to psychiczne zachowanie? Ile ktoś musi mieć w sobie nienawiści i tchórzostwa zarazem aby tak się zachowywać. tak czy siak wyjdzie na jaw kto to
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A jeśli ten ktoś nie śledzi tego wątku regularnie?

Właśnie zastanawiam się nad tym, ale Paula to musi być ktoś z 'nas' osób, które tu regularnie prowadzą dyskusję - bo ona czepia się rzeczy, które wywiązywały się w kłótniach czy w różnych rozmowach luźnych między użytkownikami, np ta dyskusja o klubach gogo, różnicach między tancerkami a kuwami i takie tam to ile to było temu? Z 1,5 roku temu! Tak samo kiedyś sobie rozmawiałyśmy z massacre na temat wieku mojego męża (jak to brzmi:D) to teraz ta osoba pisze, że rzekomo mu nie staje - więc jest to ktoś kto uczestniczy w rozmowach i życiu forum. :-)

*dostałam bana za pewien wulgaryzm ;d kurka a dałam z gwiazdką
massacre
massacre
  29 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie rozumiem jak można wystawiać komuś taką ocenę. Przecież nawet nie znasz tej osoby.

:rotfl:
zrozumialam ironie

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.