malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 октября 2011

A tak w ogole to prawdopodobnie bedziemy ogladac mieszkanie, nic nie wiem, moj facet trzyma wszystko w tajemnicy jakby to byla willa Beckhama z dwoma basenami, w ogrodku i salonie :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  28 октября 2011
massacre
massacre: A tak w ogole to prawdopodobnie bedziemy ogladac mieszkanie, nic nie wiem, moj facet trzyma wszystko w tajemnicy jakby to byla willa Beckhama z dwoma basenami, w ogrodku i salonie :D

Tak Ci się tylko wydaje... W ogóle nie byłabym zdziwiona jakbyś się na sąsiedzkie herbatki z Victorią umawiała :lol:
massacre
massacre
  28 октября 2011
styka51
styka51: Podbijam Kończ, waść, wstydu oszczędź!

Powieksz czcionke, bo wstyd mi, ze tylko ja to robie :D
styka51
styka51: A no i fajnie Twój mamy na łyżwach wygląda ^^

Dzienks :D Nie moge mu robic zdjec na legalu bo tam jest zakaz korzystania z aparatow :zonk:
I tylko jak podjezdza do bandy sie napic to mu strzele fote zza torby :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: to moze siostry, kolezanki, sasiadki

sis ma 15 lat i sie nie maluje, druga to nie wiem nawet czy zyje
sasiadka mi wisi £10 i uja dostanie :Rotfl:
kolezanki mam takie co sie nie maluja, albo jak sie maluja to maja to gdzies czy to jest Avon czy Mac :swir: w sumie dlatego jestem tutaj na MiU, nie mam bliskich mi dusz, ktore zrozumieja wyzszy cel w trwonieniu siana na kosmetyki :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: ano pedzle warto wziasc

ja mam zawsze pedzli za malo, nie chce mi sie ich non stop czyscic, chce miec kazdy indywidualny do kazdego cienia :D bede musiala miec osobny pokoj do pacykowania sie :Rotfl:
styka51
styka51: Weźmie się na Sylwka odstrzeli i w Twoim tacie pożądanie wzrośnie :D

moi rodzice od lat nie sa razem :ninja: mieszkaja 333km od siebie. Moj tata chyba w tej chwili z nikim nie jest. Nic mi nie mowil, wiec jest sam. A moja mama to ma jakiegos innego kolesia, ktory wiecej czasu w Peru spedza niz w Polsce. Z reszta niech kobieta skupi sie na pracy, ma jeszcze dwojke dzieci do odchowania, wiec niech sie nie wychyla z pacykowaniem :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  28 октября 2011
styka51
styka51: Tak Ci się tylko wydaje... W ogóle nie byłabym zdziwiona jakbyś się na sąsiedzkie herbatki z Victorią umawiała

Niestety realnie patrzac na nasze zarobki nie ma szans bym mieszkala nawet 20 km od Chelsea :rotfl:

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 октября 2011
massacre
massacre: ja mam zawsze pedzli za malo, nie chce mi sie ich non stop czyscic, chce miec kazdy indywidualny do kazdego cienia :D bede musiala miec osobny pokoj do pacykowania sie

:rotfl: wiem ocb, tez tak mam :rotfl:

massacre
massacre: sis ma 15 lat i sie nie maluje, druga to nie wiem nawet czy zyje sasiadka mi wisi £10 i uja dostanie kolezanki mam takie co sie nie maluja, albo jak sie maluja to maja to gdzies czy to jest Avon czy Mac w sumie dlatego jestem tutaj na MiU, nie mam bliskich mi dusz, ktore zrozumieja wyzszy cel w trwonieniu siana na kosmetyki

:rotfl: mam podobnie, chociaz w sumie staram sie niektorych znajomkuff nawrocic :mrgreen:
styka51
styka51
  28 октября 2011
massacre
massacre: Powieksz czcionke, bo wstyd mi, ze tylko ja to robie :D

Spoko Asiu ;*

massacre
massacre: Dzienks :D Nie moge mu robic zdjec na legalu bo tam jest zakaz korzystania z aparatow I tylko jak podjezdza do bandy sie napic to mu strzele fote zza torby

No to w sumie lipton...Ale nie widać, że zdjęcia robione z ukrycia ;p Pełen profesjonalizm :D

massacre
massacre: moi rodzice od lat nie sa razem mieszkaja 333km od siebie. Moj tata chyba w tej chwili z nikim nie jest. Nic mi nie mowil, wiec jest sam. A moja mama to ma jakiegos innego kolesia, ktory wiecej czasu w Peru spedza niz w Polsce. Z reszta niech kobieta skupi sie na pracy, ma jeszcze dwojke dzieci do odchowania, wiec niech sie nie wychyla z pacykowaniem

Łe to nie wiedziałam, jak głupia wyskoczyłam... Sorki.

A ile Twoje rodzeństwo ma lat? Moja ostatnio jakiś dziwny okres przechodzi... bo i ładniejsze ciuchy sobie kupuje i maluje się ładniej... Tata nawet chce jej orbitreka kupić :lol:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 октября 2011
Basiula
Basiula: Basiula

Ty się Baśka nie śmiej :ziober2:
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 октября 2011

ide se juz :bye:

massacre
massacre
  28 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mam podobnie, chociaz w sumie staram sie niektorych znajomkuff nawrocic

uwierz, moich sie nie da :rotfl:
Czesto slysze pytania, co robie z twarza, ze mam taka idealna cere, ze zawsze wszystko idealnie, perfekcyjnie zrobione, ze wlosy fajne, lakiery do paznokci, to, tamto... Jak zaczynam wymieniac etapy pielegnacji TYLKO mojej twarzy, to widze ich rezygnacje w oczach :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: wiem ocb, tez tak mam

to jest straszne, pokoj z toaletka do makijazu i garderoba powinien byc obowiazkowy tak jak sypialnia, w kazdym mieszkaniu/ domu. Wiesz, jak kupujesz/ wynajmujesz np. 2bed, to masz 2 sypialnie i salon, o ktorym sie nie mowi, bo to standard. Tak zwany pokoj urody tez powinien byc tak traktowany :crylol:
styka51
styka51: Spoko Asiu ;*

za male :D

styka51
styka51: Ale nie widać, że zdjęcia robione z ukrycia ;p Pełen profesjonalizm :D

No ba, z telefonu, udaje zawsze ze pisze smsy :rotfl:
straznicy jezdza po lodowisku i zwracaja uwage :And:

styka51
styka51: Łe to nie wiedziałam, jak głupia wyskoczyłam... Sorki.

Glupia to Ty jestes teraz, mi to tam dobrze, moge na wakacje jechac do Poznania albo do Gdyni :rotfl:

styka51
styka51: A ile Twoje rodzeństwo ma lat? Moja ostatnio jakiś dziwny okres przechodzi...

brat i sis po 15. sis ostatnio dopiero zaczela paznokcie malowac :D

styka51
styka51: orbitreka

co to orbitrek?

massacre
massacre
  28 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ide se juz

ja zaraz tez musze splywac

massacre
massacre
  28 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ide se juz

:bye:

styka51
styka51
  28 октября 2011
massacre
massacre: za male :D

A bo ja nie umiem być taka głośna, ju noł;p

massacre
massacre: No ba, z telefonu, udaje zawsze ze pisze smsy straznicy jezdza po lodowisku i zwracaja uwage

Hahhaa ;p dobra ściema nie jest zła :D

massacre
massacre: brat i sis po 15. sis ostatnio dopiero zaczela paznokcie malowac :D

No to w sumie młode dupy jeszcze... Moja też ma 15... ostatnio jak sobie brwi wyrównała ... o bosze... Powiedziałam jej, że jeszcze z pól h na solarce i będzie plastikiem... to prawie jej łzy w oczach stanęły, bo ona nie chciała tak głupio wyglądać itp... Cuda, cuda... A teraz łazi i się pyta kiedy odrosną :lol:

massacre
massacre: co to orbitrek?

:pavarotti:
Babsy
Babsy
  28 октября 2011

mam kolezanke, ktora raptem ze 2 razy dala mi zrobic sobie makijaz- na co dzien nie robi ze soba nic, od swieta maznie koncowki rzes tuszem;) nie mowie tylko o pacykowaniu japy, ale o ogolnym, babskim dbaniu o siebie. moj zmysl estety blaga o uspienie jej chloroformem i zrobienie z niej w tym czasie eleganckiej dupeczki;)

Babsy
Babsy
  28 октября 2011

no i a propos spin-

Konto usunięte
Konto usunięte: Pamiętaj jeśli kłócisz się o coś w Internecie, z góry przegrałeś. Następnym razem, jeśli ktoś w sieci Cię zdenerwuje, wyluzuj i zjedz kanapkę.
mmaryjka
mmaryjka
  28 октября 2011
Babsy
Babsy: Pamiętaj jeśli kłócisz się o coś w Internecie, z góry przegrałeś. Następnym razem, jeśli ktoś w sieci Cię zdenerwuje, wyluzuj i zjedz kanapkę.

like it!

i do tego trzeba umieć żyć z takimi ludźmi. ja na przykład na koleżankę fryzjerkę mam wyebane, ona(mam ogromną nadzieję) też ma i jest zajebiście. i to jest najlepszy układ na forum ever:ziober2:
poza tym nie rozumiem dlaczego niektórzy nie korzystają z opcji ignorowania. przecież to tak ułatwia życie, a nie psuje samopoczucia przez czytanie idiotycznych wypowiedzi. polecam
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.