Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 487 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
A tak w ogole to prawdopodobnie bedziemy ogladac mieszkanie, nic nie wiem, moj facet trzyma wszystko w tajemnicy jakby to byla willa Beckhama z dwoma basenami, w ogrodku i salonie :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Tak Ci się tylko wydaje... W ogóle nie byłabym zdziwiona jakbyś się na sąsiedzkie herbatki z Victorią umawiała

Powieksz czcionke, bo wstyd mi, ze tylko ja to robie :D
Dzienks :D Nie moge mu robic zdjec na legalu bo tam jest zakaz korzystania z aparatow

I tylko jak podjezdza do bandy sie napic to mu strzele fote zza torby

sis ma 15 lat i sie nie maluje, druga to nie wiem nawet czy zyje
sasiadka mi wisi £10 i uja dostanie

kolezanki mam takie co sie nie maluja, albo jak sie maluja to maja to gdzies czy to jest Avon czy Mac

ja mam zawsze pedzli za malo, nie chce mi sie ich non stop czyscic, chce miec kazdy indywidualny do kazdego cienia :D bede musiala miec osobny pokoj do pacykowania sie

moi rodzice od lat nie sa razem

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Spoko Asiu ;*
No to w sumie lipton...Ale nie widać, że zdjęcia robione z ukrycia ;p Pełen profesjonalizm :D
Łe to nie wiedziałam, jak głupia wyskoczyłam... Sorki.
A ile Twoje rodzeństwo ma lat? Moja ostatnio jakiś dziwny okres przechodzi... bo i ładniejsze ciuchy sobie kupuje i maluje się ładniej... Tata nawet chce jej orbitreka kupić

uwierz, moich sie nie da

Czesto slysze pytania, co robie z twarza, ze mam taka idealna cere, ze zawsze wszystko idealnie, perfekcyjnie zrobione, ze wlosy fajne, lakiery do paznokci, to, tamto... Jak zaczynam wymieniac etapy pielegnacji TYLKO mojej twarzy, to widze ich rezygnacje w oczach

to jest straszne, pokoj z toaletka do makijazu i garderoba powinien byc obowiazkowy tak jak sypialnia, w kazdym mieszkaniu/ domu. Wiesz, jak kupujesz/ wynajmujesz np. 2bed, to masz 2 sypialnie i salon, o ktorym sie nie mowi, bo to standard. Tak zwany pokoj urody tez powinien byc tak traktowany

za male :D
No ba, z telefonu, udaje zawsze ze pisze smsy

straznicy jezdza po lodowisku i zwracaja uwage

Glupia to Ty jestes teraz, mi to tam dobrze, moge na wakacje jechac do Poznania albo do Gdyni

brat i sis po 15. sis ostatnio dopiero zaczela paznokcie malowac :D
co to orbitrek?
A bo ja nie umiem być taka głośna, ju noł;p
Hahhaa ;p dobra ściema nie jest zła :D
No to w sumie młode dupy jeszcze... Moja też ma 15... ostatnio jak sobie brwi wyrównała ... o bosze... Powiedziałam jej, że jeszcze z pól h na solarce i będzie plastikiem... to prawie jej łzy w oczach stanęły, bo ona nie chciała tak głupio wyglądać itp... Cuda, cuda... A teraz łazi i się pyta kiedy odrosną

mam kolezanke, ktora raptem ze 2 razy dala mi zrobic sobie makijaz- na co dzien nie robi ze soba nic, od swieta maznie koncowki rzes tuszem;) nie mowie tylko o pacykowaniu japy, ale o ogolnym, babskim dbaniu o siebie. moj zmysl estety blaga o uspienie jej chloroformem i zrobienie z niej w tym czasie eleganckiej dupeczki;)
like it!
i do tego trzeba umieć żyć z takimi ludźmi. ja na przykład na koleżankę fryzjerkę mam wyebane, ona(mam ogromną nadzieję) też ma i jest zajebiście. i to jest najlepszy układ na forum ever

poza tym nie rozumiem dlaczego niektórzy nie korzystają z opcji ignorowania. przecież to tak ułatwia życie, a nie psuje samopoczucia przez czytanie idiotycznych wypowiedzi. polecam