malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja będę płakać? ^^ Super, nie płakałam nigdy z powodu forum, ale ok.

To była przenośnia.

Konto usunięte
Konto usunięte: Zamiast założyć jakiś sensowny temat to ciągle nabija.

Zakładanie tematów to nie jest nabijanie.
Nabijać to tu doskonale potrafią inne osoby.

Konto usunięte
Konto usunięte: Gdybym miała więcej czasu to bym zakładała tematy z kontrą i codziennie zakładała 10 tematów ze zdjęciem dwóch torebek z jakiejś kolekcji i pytała 1. Co sądzicie? 2. Co na tak co na nie?

Tematy z kontrą? Ty chcesz tu jakieś wyścigi prowadzić? :and:

Dla mnie to Agnieszka może siedzieć tu tyle, na ile jej czas pozwala i ile chce, podobnie jak pozostali. Nie powinno ani Ciebie, ani mnie, ani kogokolwiek innego to interesować i tym bardziej wytykać komuś. I chce zakładać tematy, to niech zakłada. Ma do tego prawo. Jakbyś zakładała sama, to również nikt by Ci tego nie zabraniał :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 октября 2011

A tym bardziej pisanie, że się stara o moda czy FP przez to, że zakłada tematy na forum MiU jest lekko śmiechowe :)

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  26 октября 2011

kufa ja juz chce wracac do Paryzaaaa :and:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Denaris
Denaris
  26 октября 2011
Prinz
Prinz: kufa ja juz chce wracac do Paryzaaaa

Kiedyś mi obiecałeś ,że wpadniesz do mnie na kawę, a Ty spiep rzasz do Paryża.
:rotfl:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  26 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Co będe tłumaczyć :] tak czy siak skąd możesz wiedzieć cokolwiek, ostatnio moderatorzy zaglądają tu raz na ruski rok zazwyczaj kiedy ktoś prosi o interwencję:] i nikt się miu nie interesuje. Pauli chyba już też nie zależy ;-)

Nie chodzi mi o kontre, ale skoro inni mogą zaśmiecać forum to czemu wszyscy nie mogą zakładać codziennie parę podobnych do siebie tematów?
Ja bym zakładała o torebkach, Aga o nudnych kolekcjach, Massacre o płaszczach, ktoś inny o butach, jeszcze ktoś inny o spodniach, w każdym wątku inne zdjęcia i te same pytania. I całkiem śmietnik się zrobi :] czemu by nie, fajny pomysł :rock:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  26 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedyś mi obiecałeś ,że wpadniesz do mnie na kawę, a Ty spiep rzasz do Paryża.

jakos ostatnio mi blizej na okecie niz do sremu :rotfl:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Denaris
Denaris
  26 октября 2011
Prinz
Prinz: jakos ostatnio mi blizej na okecie niz do sremu

Zbrodnia.
:ninja:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co będe tłumaczyć :] tak czy siak skąd możesz wiedzieć cokolwiek, ostatnio moderatorzy zaglądają tu raz na ruski rok zazwyczaj kiedy ktoś prosi o interwencję:] i nikt się miu nie interesuje. Pauli chyba już też nie zależy ;-)

Patrz, nie wiedziałam, że siedzisz u każdego w szafie i wiesz, czy zagląda czy nie.
Do Twojej wiadomości, bo widzę, że to również spędza Ci sen z powiek - to że nie wypowiadam się, nie znaczy, że nie zaglądam i to praktycznie CODZIENNIE :] O Paule też się nie martw.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chodzi mi o kontre

ta..

Konto usunięte
Konto usunięte: Gdybym miała więcej czasu to bym zakładała tematy z kontrą

bez komentarza w takim razie, skoro sama nie wiesz co piszesz.

Konto usunięte
Konto usunięte: ale skoro inni mogą zaśmiecać forum to czemu wszyscy nie mogą zakładać codziennie parę podobnych do siebie tematów? Ja bym zakładała o torebkach, Aga o nudnych kolekcjach, Massacre o płaszczach, ktoś inny o butach, jeszcze ktoś inny o spodniach,

Boże, dla mnie to możesz zakładać tematy o kolekcjach wkładek do butów, póki jest to zgodne z regulaminem. Jeśli dalej nie rozumiesz, to niestety.

Z mojej strony tyle.
SoDope
SoDope
  26 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

nie wiem czy pamietasz :P

XDDDD już są moje.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: XDDDD już są moje.

fajne :D
inne niz te botki :rotfl:
na jaka okazje?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  26 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie powinno ani Ciebie, ani mnie, ani kogokolwiek innego to interesować i tym bardziej wytykać komuś. I chce zakładać tematy, to niech zakłada. Ma do tego prawo. Jakbyś zakładała sama, to również nikt by Ci tego nie zabraniał :)

Kazdy ma rowniez prawo do komentowania poziomu tematow, wypowiadania swojego zdania na temat co sie komu podoba a co nie. Nie jest to lamaniem regulaminu czy wytykaniem czegokolwiek komukolwiek. Troche dystansu.
Nie jestesmy na herbatce u krolowej Elzbiety a na zwyklym forum, na ktorym mamy prawo powiedziec, ze np. dany temat jest do dupy. Nie robcie z mody i urody bankietu, na ktorym trzeba zachowac fason bufona, bo dla mnie to smierdzi zbednym snobizmem :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  26 октября 2011
massacre
massacre: na jaka okazje?

w celu poprawienia humoru ...
:ziober2:
massacre
massacre
  26 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w celu poprawienia humoru ...

LOLOLOL
tez musze sobie jakos poprawic humor :rotfl:
zastanawiam sie jak :kv3:

Babsy
Babsy
  26 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: XDDDD już są moje.

nieglupie:D ale odprulabym te dzety, choc moze na zywo im z tym "do twarzy";)
Paulinessa
Paulinessa
  26 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co będe tłumaczyć :] tak czy siak skąd możesz wiedzieć cokolwiek, ostatnio moderatorzy zaglądają tu raz na ruski rok zazwyczaj kiedy ktoś prosi o interwencję:] i nikt się miu nie interesuje. Pauli chyba już też nie zależy ;-)

Zależy, zależy - to ja właśnie zareagowałam do FP na Twoje ataki w kierunku Agnieszki.

Nie musisz wchodzić w tematy, które Cię nie interesują, ja lubię oglądać nowe kolekcje i bardzo fajnie, że Aga ma ochotę je wstawiać w tematach, wtedy mam je pod ręką.

Są jak najbardziej zgodne z regulaminem, co więcej, są perfekcyjnie i rzeczowo wykonane. Temat naszego działu to MODA i Uroda, a nie Hyde, ten możecie robić w odpowiednim do tego przyczepionym temacie - w tym. Agnieszka nie atakuje nikogo, jak widzisz ignoruje Twoje zaczepki. Miałaś problem, że nie możesz wypowiadać się w jej tematach - odblokowała Cię, a Ty co?

Oskarżasz ją o spam?
- tematy związane z regulaminem nie są spamem. Wiele tematów założyłaś, gdy przygotowywałaś się na wesele, przeróżnych. Czy ktoś wtedy napisał, że spamujesz? Pomyśl. A Aga nie robi ich dla siebie, są bardzo neutralne.

Piszesz na temat jej mózgu (rozumu)?
- to jest OBRAŻANIE kogoś, gdybym była wtedy na forum dostałabyś bana. Nie masz prawa jej obrażać.

Sugerujesz, że stara się o bycie modem?
- nie, nie stara się. Po prostu ożywia forum pokazując kolekcje. Uwierz, ja nie założyłam wielu tematów kiedyś, a moderatorem zostałam wybrana.

Aha, a najlepsze jest to: jak możesz jej pisać, że nie ma życia/ma zbyt dużo czasu? Założenie takiego tematu trwa kilka minut, a odpisywać na posty może będąc na obiedzie/ w wannie/ w galerii, whatever. Ma od tego telefon z internetem, mega wynalazek. :) To Ty wcześniej przodowałaś w rankingu osób, które napisały na MiU najwięcej postów, bijąc drugie miejsce nawet trzykrotnie.

Także fajnie jej odpłaciłaś za to, że Cię odblokowała i nie miała zamiaru do Cb pisać, Ty wręcz przeciwnie, co to za dziecinne ataki!

Reasumując, Aga nie zakładała specjalnych kont, żeby Cię z nich obrażać, jest zbyt inteligentną kobietą, aby w taki sposób się zachowywać.

Pozdrawiam. Nie musisz przekonywać mnie (a jeśli to bez wielkiej czcionki i czerwonych liter, proszę), że cokolwiek napisałam mija się z prawdą, ponieważ sprawa jest klarowna: Aga nie łamie regulaminu, nie atakuje Cię, a Ty ją owszem.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.