Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 480 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
To była przenośnia.
Zakładanie tematów to nie jest nabijanie.
Nabijać to tu doskonale potrafią inne osoby.
Konto usunięte: Gdybym miała więcej czasu to bym zakładała tematy z kontrą i codziennie zakładała 10 tematów ze zdjęciem dwóch torebek z jakiejś kolekcji i pytała
1. Co sądzicie?
2. Co na tak co na nie?
Tematy z kontrą? Ty chcesz tu jakieś wyścigi prowadzić?

Dla mnie to Agnieszka może siedzieć tu tyle, na ile jej czas pozwala i ile chce, podobnie jak pozostali. Nie powinno ani Ciebie, ani mnie, ani kogokolwiek innego to interesować i tym bardziej wytykać komuś. I chce zakładać tematy, to niech zakłada. Ma do tego prawo. Jakbyś zakładała sama, to również nikt by Ci tego nie zabraniał :)
A tym bardziej pisanie, że się stara o moda czy FP przez to, że zakłada tematy na forum MiU jest lekko śmiechowe :)
kufa ja juz chce wracac do Paryzaaaa
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Co będe tłumaczyć :] tak czy siak skąd możesz wiedzieć cokolwiek, ostatnio moderatorzy zaglądają tu raz na ruski rok zazwyczaj kiedy ktoś prosi o interwencję:] i nikt się miu nie interesuje. Pauli chyba już też nie zależy ;-)
Nie chodzi mi o kontre, ale skoro inni mogą zaśmiecać forum to czemu wszyscy nie mogą zakładać codziennie parę podobnych do siebie tematów?
Ja bym zakładała o torebkach, Aga o nudnych kolekcjach, Massacre o płaszczach, ktoś inny o butach, jeszcze ktoś inny o spodniach, w każdym wątku inne zdjęcia i te same pytania. I całkiem śmietnik się zrobi :] czemu by nie, fajny pomysł

Konto usunięte: Co będe tłumaczyć :] tak czy siak skąd możesz wiedzieć cokolwiek, ostatnio moderatorzy zaglądają tu raz na ruski rok zazwyczaj kiedy ktoś prosi o interwencję:] i nikt się miu nie interesuje. Pauli chyba już też nie zależy ;-)
Patrz, nie wiedziałam, że siedzisz u każdego w szafie i wiesz, czy zagląda czy nie.
Do Twojej wiadomości, bo widzę, że to również spędza Ci sen z powiek - to że nie wypowiadam się, nie znaczy, że nie zaglądam i to praktycznie CODZIENNIE :] O Paule też się nie martw.
ta..
bez komentarza w takim razie, skoro sama nie wiesz co piszesz.
Konto usunięte: ale skoro inni mogą zaśmiecać forum to czemu wszyscy nie mogą zakładać codziennie parę podobnych do siebie tematów? Ja bym zakładała o torebkach, Aga o nudnych kolekcjach, Massacre o płaszczach, ktoś inny o butach, jeszcze ktoś inny o spodniach,
Boże, dla mnie to możesz zakładać tematy o kolekcjach wkładek do butów, póki jest to zgodne z regulaminem. Jeśli dalej nie rozumiesz, to niestety.
Z mojej strony tyle.
Konto usunięte: Nie powinno ani Ciebie, ani mnie, ani kogokolwiek innego to interesować i tym bardziej wytykać komuś. I chce zakładać tematy, to niech zakłada. Ma do tego prawo. Jakbyś zakładała sama, to również nikt by Ci tego nie zabraniał :)
Kazdy ma rowniez prawo do komentowania poziomu tematow, wypowiadania swojego zdania na temat co sie komu podoba a co nie. Nie jest to lamaniem regulaminu czy wytykaniem czegokolwiek komukolwiek. Troche dystansu.
Nie jestesmy na herbatce u krolowej Elzbiety a na zwyklym forum, na ktorym mamy prawo powiedziec, ze np. dany temat jest do dupy. Nie robcie z mody i urody bankietu, na ktorym trzeba zachowac fason bufona, bo dla mnie to smierdzi zbednym snobizmem :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: Co będe tłumaczyć :] tak czy siak skąd możesz wiedzieć cokolwiek, ostatnio moderatorzy zaglądają tu raz na ruski rok zazwyczaj kiedy ktoś prosi o interwencję:] i nikt się miu nie interesuje. Pauli chyba już też nie zależy ;-)
Zależy, zależy - to ja właśnie zareagowałam do FP na Twoje ataki w kierunku Agnieszki.
Nie musisz wchodzić w tematy, które Cię nie interesują, ja lubię oglądać nowe kolekcje i bardzo fajnie, że Aga ma ochotę je wstawiać w tematach, wtedy mam je pod ręką.
Są jak najbardziej zgodne z regulaminem, co więcej, są perfekcyjnie i rzeczowo wykonane. Temat naszego działu to MODA i Uroda, a nie Hyde, ten możecie robić w odpowiednim do tego przyczepionym temacie - w tym. Agnieszka nie atakuje nikogo, jak widzisz ignoruje Twoje zaczepki. Miałaś problem, że nie możesz wypowiadać się w jej tematach - odblokowała Cię, a Ty co?
Oskarżasz ją o spam?
- tematy związane z regulaminem nie są spamem. Wiele tematów założyłaś, gdy przygotowywałaś się na wesele, przeróżnych. Czy ktoś wtedy napisał, że spamujesz? Pomyśl. A Aga nie robi ich dla siebie, są bardzo neutralne.
Piszesz na temat jej mózgu (rozumu)?
- to jest OBRAŻANIE kogoś, gdybym była wtedy na forum dostałabyś bana. Nie masz prawa jej obrażać.
Sugerujesz, że stara się o bycie modem?
- nie, nie stara się. Po prostu ożywia forum pokazując kolekcje. Uwierz, ja nie założyłam wielu tematów kiedyś, a moderatorem zostałam wybrana.
Aha, a najlepsze jest to: jak możesz jej pisać, że nie ma życia/ma zbyt dużo czasu? Założenie takiego tematu trwa kilka minut, a odpisywać na posty może będąc na obiedzie/ w wannie/ w galerii, whatever. Ma od tego telefon z internetem, mega wynalazek. :) To Ty wcześniej przodowałaś w rankingu osób, które napisały na MiU najwięcej postów, bijąc drugie miejsce nawet trzykrotnie.
Także fajnie jej odpłaciłaś za to, że Cię odblokowała i nie miała zamiaru do Cb pisać, Ty wręcz przeciwnie, co to za dziecinne ataki!
Reasumując, Aga nie zakładała specjalnych kont, żeby Cię z nich obrażać, jest zbyt inteligentną kobietą, aby w taki sposób się zachowywać.
Pozdrawiam. Nie musisz przekonywać mnie (a jeśli to bez wielkiej czcionki i czerwonych liter, proszę), że cokolwiek napisałam mija się z prawdą, ponieważ sprawa jest klarowna: Aga nie łamie regulaminu, nie atakuje Cię, a Ty ją owszem.