malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem, nie znam się, ja tylko obserwuje z boku i dla mnie to żenada.

tak jak dla mnie jest żenadą, że w swojej sprawie - kiedy masz zatargi z massacre i prinza potrafisz sie odezwac i miec pretensje, a kiedy robi to kto inny to nazywasz to żenadą. bo taka prawda.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: by nieposzli bo niska szkodliwosc czynu

pojdzie do lekarza i dostanie kwitek, ze nabawila sie:
a) depresji
b) nerwicy
c) atakow lekowych
d) jej zycie rodzinne pogorszylo sie (w tym zycie seksualne)
e) wszystko z powyzszych
Kwitek od lekarza zawsze pozwoli wygrac tego typu sprawy, no i przede wszystkim zanegowac niska szkodliwosc czynu.
Niestety podejrzewam, ze co najwyzej to zasugeruja tobie leczenie.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak jak dla mnie jest żenadą, że w swojej sprawie - kiedy masz zatargi z massacre i prinza potrafisz sie odezwac i miec pretensje, a kiedy robi to kto inny to nazywasz to żenadą. bo taka prawda.

Ale ja reagowałem, a nie rozpisywałem się w 20 stronach na tym forum o całej tej sprawie. Z resztą i tak moja reakcja nic nie dała,bo w tej sytuacji moderatorzy się nie popisali. Chodzi mi o to,że w tym temacie od kilkudziesięciu stron przewija się tylko i wyłącznie wątek kłótni,wyzwisk i wzajemnego oskarżania się. Kolejne posty w tym stylu nie pomogą w rozwikłaniu tej 'zagadki'. Po prostu trzeba cały czas działać i interweniować u moderatorów,adminów i tym podobnych userów a nie tu na forum Marta.
massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Myślę, że nazywanie mnie debilką/psychopatką/itd jest conajmniej nie na miejscu.

Jest na miejscu jesli ma sie ku temu podstawy. Zawsze mozesz to obalic :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale ja reagowałem, a nie rozpisywałem się w 20 stronach na tym forum o całej tej sprawie. Z resztą i tak moja reakcja nic nie dała,bo w tej sytuacji moderatorzy się nie popisali. Chodzi mi o to,że w tym temacie od kilkudziesięciu stron przewija się tylko i wyłącznie wątek kłótni,wyzwisk i wzajemnego oskarżania się. Kolejne posty w tym stylu nie pomogą w rozwikłaniu tej 'zagadki'. Po prostu trzeba cały czas działać i interweniować u moderatorów,adminów i tym podobnych userów a nie tu na forum Marta.

u adminow to nic nie daje bo jak napisalam do zadziory zeby zbanowala uzytkownika cien fryzjera to zapytala mnie po co zaczepiam, kiedy bylam niczemu winna! uzytkownik zalozyl konto i obrazal mnie i jeszcze uslyszalam ze ja zaczepiam!
weszlam na forum i napisalam:
niech ktos sobie zalozy konto i mnie obrazi bo musze kogos zaczepic. ;]

ŻENADA
GrupaADHD
GrupaADHD
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak redtea na pewno chce nam wszystkim pomoc, nie dosc ze ma bana stalego a nadal tu siedzi i admini nic sobie z tego nie robia (a jakze?) to w dodatku wie kto za tym stoi i broni tej osoby skoro ją kryje, to akceptuje takie zachowanie.

Bosz, bosz, bosz - nie wierzę. Naprawdę coś z tobą nie tak jest. Nie powiedziałam, że wiem kim jest Cien i nikogo nie kryję - a nawet jeśli bym wiedziała, to z jakiej racji mam 'walić z ucha' kogokolwiek i kiedykolwiek, pomagać ci, skoro wtedy jeszcze gorzej warczysz. Jak pies, który ugryzł człowieka bo dał mu kaszanki :zonk:

massacre
massacre: Zawsze mozesz to obalic :D

Tak tylko powiedziałam, nie muszę niczego nikomu 'Internetowemu' udowadniać. ;)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

zreszta sam piszesz ze u adminow nic wlasciwie nie wskorales - ja jak widac tez! przymykaja oko na to co sie tutaj dzieje, redtea ma bana a dalej siedzi, a tamten z jednego konta dostac nie moz chociaz mu sie nalezy juz dawno!
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Bosz, bosz, bosz - nie wierzę. Naprawdę coś z tobą nie tak jest. Nie powiedziałam, że wiem kim jest Cien i nikogo nie kryję - a nawet jeśli bym wiedziała, to z jakiej racji mam 'walić z ucha' kogokolwiek i kiedykolwiek, pomagać ci, skoro wtedy jeszcze gorzej warczysz. Jak pies, który ugryzł człowieka bo dał mu kaszanki

wiesz, skoro wystarczylo jedno slowo i sie zmyl, o ile nie masz rozdwojenia jazni i to nie ty robisz caly ten syf i teraz cieszysz ryja bo jestes w centrum uwagi i cieszysz sie z mojego frajerstwa, ze ty robisz syf a ja mysle ze dwie osoby
;]
sorki, wszystko jest mozliwe
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: u adminow to nic nie daje bo jak napisalam do zadziory zeby zbanowala uzytkownika cien fryzjera to zapytala mnie po co zaczepiam, kiedy bylam niczemu winna! uzytkownik zalozyl konto i obrazal mnie i jeszcze uslyszalam ze ja zaczepiam! weszlam na forum i napisalam: niech ktos sobie zalozy konto i mnie obrazi bo musze kogos zaczepic. ;] ŻENADA

W takim razie pisz do wszystkich po kolei, innego wyjścia nie widzę.

Konto usunięte
Konto usunięte: zreszta sam piszesz ze u adminow nic wlasciwie nie wskorales - ja jak widac tez! przymykaja oko na to co sie tutaj dzieje, redtea ma bana a dalej siedzi, a tamten z jednego konta dostac nie moz chociaz mu sie nalezy juz dawno!

Bo napisałem tylko do jednego admina, opiekującego się tym forum. Marta, jeśli przejmujesz się tym tak na prawdę to te wszystkie argumenty o policji itd przekaż administratorom i postrasz ich, że oni MUSZĄ coś z tym zrobić, bo inaczej wejdziesz na drogę sądową. Pisanie tego na tym FORUM raczej niczego nie da a tylko podsyci atmosferę. Przecież wiesz,że nie jestem przeciwko Tobie,tylko po prostu ten konflikt się robi co raz bardziej żenujący.
massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Prinz i jego psiapsiółki byli królami w prowokowaniu mnie ;)

Z tego co wiem, to nigdy nie bralam udzialu w zadnej z tych waszych klotni. Na pewno nie kpiac z tego typu rzeczy o jakich mowisz.
Bardzo zabawnym jest widziec jakie z siebie robisz niewiniatko, smiali sie z twojej tuszy, tak? A ty z niczyjej tuszy sie nie smialas? Hmm? Zastanow sie. Zastanow sie, dlaczego ty zostalas zablokowana, a nie Prinz, 368212, czy Julita?
Czyzbys twierdzila, ze FP i FT sa slepi? Az do tego stopnia? By dozywotnie zablokowac osobe niczemu niewinna?

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  31 октября 2011
massacre
massacre: Czyzbys twierdzila, ze FP i FT sa slepi?

Pod tym moge sie podpisac bo czasem nie reaguja.
GrupaADHD
GrupaADHD
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: u adminow to nic nie daje bo jak napisalam do zadziory zeby zbanowala uzytkownika cien fryzjera to zapytala mnie po co zaczepiam, kiedy bylam niczemu winna! uzytkownik zalozyl konto i obrazal mnie i jeszcze uslyszalam ze ja zaczepiam!

Moderatorzy mają do ciebie uprzedzenie, bo o ile mi wiadomo - ciągle jakieś zadymy z tobą były, czepiałaś się, poprawiałaś ludzi na siłę, jechałaś po Agusi. Ze mną była ta różnica, że to mnie prowokowali, a tutaj to ty prowokowałaś - jak ktoś pisze po raz setny 'wziąść' to niech sobie pisze, po co od razu po nim jechać i robić niepotrzebny chaos. To samo ze mną, chciałam dobrze a już zaczynasz po mnie jeździć - może masakra ma rację, idź do lekarza z nerwicą bo niewątpliwie coś jest z tobą nie tak. Co prawda mówiła to w innym sensie,ale lekarz byłby dobrym rozwiązaniem.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Moderatorzy mają do ciebie uprzedzenie, bo o ile mi wiadomo - ciągle jakieś zadymy z tobą były, czepiałaś się, poprawiałaś ludzi na siłę, jechałaś po Agusi. Ze mną była ta różnica, że to mnie prowokowali, a tutaj to ty prowokowałaś - jak ktoś pisze po raz setny 'wziąść' to niech sobie pisze, po co od razu po nim jechać i robić niepotrzebny chaos. To samo ze mną, chciałam dobrze a już zaczynasz po mnie jeździć - może masakra ma rację, idź do lekarza z nerwicą bo niewątpliwie coś jest z tobą nie tak. Co prawda mówiła to w innym sensie,ale lekarz byłby dobrym rozwiązaniem.

:ninja:
tutaj 50% ludzi ma zadymy na kazdym kroku :crylol: sama pisalas o niektorych co Ciebie prowokowali :crylol: teraz Ty zaprzeczasz sama sobie.
A poprawialam bo mnie tez poprawiali, co oni moga a ja nie?;d
Watpie ze chcialas dobrze, zreszta sama wpisalas rtu posta 'tak sie troluje' wiec to chyba wszystko mowi o twojej osobowosci. trolujesz i jeszcze sie z tego cieszysz.
GrupaADHD
GrupaADHD
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: u adminow to nic nie daje bo jak napisalam do zadziory zeby zbanowala uzytkownika cien fryzjera to zapytala mnie po co zaczepiam, kiedy bylam niczemu winna! uzytkownik zalozyl konto i obrazal mnie i jeszcze uslyszalam ze ja zaczepiam!

Moderatorzy mają do ciebie uprzedzenie, bo o ile mi wiadomo - ciągle jakieś zadymy z tobą były, czepiałaś się, poprawiałaś ludzi na siłę, jechałaś po Agusi. Ze mną była ta różnica, że to mnie prowokowali, a tutaj to ty prowokowałaś - jak ktoś pisze po raz setny 'wziąść' to niech sobie pisze, po co od razu po nim jechać i robić niepotrzebny chaos. To samo ze mną, chciałam dobrze a już zaczynasz po mnie jeździć - może masakra ma rację, idź do lekarza z nerwicą bo niewątpliwie coś jest z tobą nie tak. Co prawda mówiła to w innym sensie,ale lekarz byłby dobrym rozwiązaniem. Nazwałabym to manią prześladowczą czy... nie wiem.

massacre
massacre: Bardzo zabawnym jest widziec jakie z siebie robisz niewiniatko, smiali sie z twojej tuszy, tak? A ty z niczyjej tuszy sie nie smialas? Hmm? Zastanow sie. Zastanow sie, dlaczego ty zostalas zablokowana, a nie Prinz, 368212, czy Julita? Czyzbys twierdzila, ze FP i FT sa slepi? Az do tego stopnia? By dozywotnie zablokowac osobe niczemu niewinna?

Bo ja byłam jedna, ich było kilku? Co będzie bardziej wiarygodne, zgłoszenie od 3 osób, czy od jednej? Jak się skarżyłam adminom to dostałam wiadomość 'to nie pisz na forum, nie będą cię prowokować'. Oko za oko, ząb za ząb - skoro ktoś po mnie jechał jak po gównie, dlaczego ja miałam opuszczać głowę i przytakiwać? Zastanów się. I przypomnij sobie, co oni o mnie wypisywali i co wykorzystywali do tego. Ale teraz to już nieważne w sumie, było i minęło.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

btw skoro mialas wspolne konto z 3ma osobami to nie jestes bez winy, robisz siebie niewiniatko ze niby po tobie jezdzili, a z twojego konta jezdzily az trzy osoby :crylol:
znasz tu kogos takiego kto zaklada potajemnie konto, udaje ze to nie on, maja do niego dostep 3 osoby i cisna wszystkim? czy to jest normalne?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.