Konto usunięte: u adminow to nic nie daje bo jak napisalam do zadziory zeby zbanowala uzytkownika cien fryzjera to zapytala mnie po co zaczepiam, kiedy bylam niczemu winna! uzytkownik zalozyl konto i obrazal mnie i jeszcze uslyszalam ze ja zaczepiam!
Moderatorzy mają do ciebie uprzedzenie, bo o ile mi wiadomo - ciągle jakieś zadymy z tobą były, czepiałaś się, poprawiałaś ludzi na siłę, jechałaś po Agusi. Ze mną była ta różnica, że to mnie prowokowali, a tutaj to ty prowokowałaś - jak ktoś pisze po raz setny 'wziąść' to niech sobie pisze, po co od razu po nim jechać i robić niepotrzebny chaos. To samo ze mną, chciałam dobrze a już zaczynasz po mnie jeździć - może masakra ma rację, idź do lekarza z nerwicą bo niewątpliwie coś jest z tobą nie tak. Co prawda mówiła to w innym sensie,ale lekarz byłby dobrym rozwiązaniem. Nazwałabym to manią prześladowczą czy... nie wiem.
massacre: Bardzo zabawnym jest widziec jakie z siebie robisz niewiniatko, smiali sie z twojej tuszy, tak? A ty z niczyjej tuszy sie nie smialas? Hmm? Zastanow sie. Zastanow sie, dlaczego ty zostalas zablokowana, a nie Prinz, 368212, czy Julita?
Czyzbys twierdzila, ze FP i FT sa slepi? Az do tego stopnia? By dozywotnie zablokowac osobe niczemu niewinna?
Bo ja byłam jedna, ich było kilku? Co będzie bardziej wiarygodne, zgłoszenie od 3 osób, czy od jednej? Jak się skarżyłam adminom to dostałam wiadomość 'to nie pisz na forum, nie będą cię prowokować'. Oko za oko, ząb za ząb - skoro ktoś po mnie jechał jak po gównie, dlaczego ja miałam opuszczać głowę i przytakiwać? Zastanów się. I przypomnij sobie, co oni o mnie wypisywali i co wykorzystywali do tego. Ale teraz to już nieważne w sumie, było i minęło.