(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
4 ноября 2011
Prinz: podzielilabys sie linkiem? tez szukalem dwojki
Pewnie, dwójka jest ciężko dostępna
Ale widzę, że akurat zostały wykupione wszystkie sztuki, jak wczoraj kupowałam to była dostępna jeszcze jedna, dodaj sobie użytkownika do ulubionych i obserwuj pewnie znowu wystawi aukcje. http://allegro.pl/show_item.php?item=1903657973
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mi by byc moze pasowal
nie wyglada na zbyr pomaranczowy
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Denaris
4 ноября 2011
Mi ten kolor pomarańczy przypomina niektóre dziewczyny, które źle wysmarowały się kremem samoopalającym.
iFeelSooLost
4 ноября 2011
paskudny ten kolor, jakoś nie umiałam go dopasować do kogoś w wyobraźni, ale zdjęcie zobrazowało wszystko ;d
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
4 ноября 2011
a ja mam dosc ciemny odcien cery - NIE UZYWAM SAMOOPALACZA, NIE CHODZE NA SOLARIUM - chyba taka uroda i mi najciemniejszy z Photoready pasuje i jakos na pomarancze nie wygladam
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
4 ноября 2011
sorry za duzy obrazek - mam na mysli Golden Beige
styka51
4 ноября 2011
sylwik: noooo, i powrocil podglad miniaturki
Jak dobrze ^^
W ogóle przed chwila był u mnie M. i dał mi dwa takie pudełeczka :
I piekę tort dla mamusi z okazji urodzin, jak zrobię, to wrzucę fotę ^^