malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Gothiclady
Gothiclady
  8 ноября 2011

były jakieś nowe afery? jak tak, to od której str. mam czytać?

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 ноября 2011
Prinz
Prinz: ja znowu mialem miec aparat staly zakladany na gore i dol, ale babka jak zobaczyla moje dolne to powiedziala ze najpierw zalozy na gore, bo z dolu by zlecial (gorne zeby starly mocno dolne) i jak sie gora wyprostuje to sie zalozy dol, ale i tak trzeba bedzie tam zeby odbudowac.

a nosiles w koncu aparat lub masz ? bo ja wczoraj dzwonilam w tej sprawie i wlasnie babka powiedziala ze ceny zaczynaja sie od 1800 (pewnie za gore lub za dol czyli x2) a dzisiaj mam dzwonic sie umowic :and: ale boje sie podobno mocne bóle są.
FraanCuZia
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
FraanCuZia
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Prinz: ja znowu mialem miec aparat staly zakladany na gore i dol, ale babka jak zobaczyla moje dolne to powiedziala ze najpierw zalozy na gore, bo z dolu by zlecial (gorne zeby starly mocno dolne) i jak sie gora wyprostuje to sie zalozy dol, ale i tak trzeba bedzie tam zeby odbudowac. a nosiles w koncu aparat lub masz ? bo ja wczoraj dzwonilam w tej sprawie i wlasnie babka powiedziala ze ceny zaczynaja sie od 1800 (pewnie za gore lub za dol czyli x2) a dzisiaj mam dzwonic sie umowic ale boje sie podobno mocne bóle są.

Eee, tam niepotrzebnie się przejmujesz. ;D
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a nosiles w koncu aparat lub masz ?

kiedys tylko takie gowno wyjmowane.

staly bede mial na poczatku grudnia zakladany.

Konto usunięte
Konto usunięte: bo ja wczoraj dzwonilam w tej sprawie i wlasnie babka powiedziala ze ceny zaczynaja sie od 1800 (pewnie za gore lub za dol czyli x2) a dzisiaj mam dzwonic sie umowic ale boje sie podobno mocne bóle są.

to i tak tanio. ja zaplace ok 7 tys. tez sie boje, kuzynki chlopak mowil ze przy dokrecaniu boli :and:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Babsy
Babsy
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a nosiles w koncu aparat lub masz ? bo ja wczoraj dzwonilam w tej sprawie i wlasnie babka powiedziala ze ceny zaczynaja sie od 1800 (pewnie za gore lub za dol czyli x2) a dzisiaj mam dzwonic sie umowic

mi tez by sie aparat przydal, chociaz na gorny luk...

Konto usunięte
Konto usunięte: ale boje sie podobno mocne bóle są.

podobniez kilka pierwszych miechow na przeciwbolowych ciagle sie jedzie:ninja:
mirra20
mirra20
  8 ноября 2011
Babsy
Babsy: podobniez kilka pierwszych miechow na przeciwbolowych ciagle sie jedzie

chyba nie mogłabym funkcjonować:nie:
sylwik
sylwik
  8 ноября 2011
Babsy
Babsy: mi tez by sie aparat przydal, chociaz na gorny luk...

mi na oba, ale wyglada na to, ze sie jeszcze dluuuugo nie zdecyduje:rotfl:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 ноября 2011

Kuwa, jestem po rekrutacji :and: :wtf:

nie mam pytan. ;d

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 ноября 2011

ała, u mnie najgorzej z dołem - dół mam masakrycznie krzywy u góry tylko dwójki mi tak wystają jakby, trzeba by je było zrównać z jedynkami i tyle.
A dół to nie wiem czy cokolwiek sie da zalozyc ;d

no i tego bólu sie boje :and: ja kiedys nosilam tez taki wyjmowany to po nocy zeby strasznie bolą.

mirra20
mirra20
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kuwa, jestem po rekrutacji

jakiej rekrutacji?
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jakiej rekrutacji?

rozmowa o pracę :and:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A dół to nie wiem czy cokolwiek sie da zalozyc ;d

wszystko sie da, ja mam starte, do tego krzywe, a babka problemu nie widzi by to wszystko ogarnac.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mirra20
mirra20
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: rozmowa o pracę

uwielbiam chodzić na rozmowy o prace:D
i jak tam?

Prinz
Prinz: wszystko sie da, ja mam starte, do tego krzywe, a babka problemu nie widzi by to wszystko ogarnac.

za ładnego pieniążka to Ci zrobią Hollywood smile
styka51
styka51
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: u nas spore miasto a i tak udupiają, i ludzie jeżdżą zdawać do Białej Podlaskiej

Tylko o kasę chodzi :ninja:

Babsy
Babsy: drugim razem pamietam ze nie zdalam wracajac z miasta, juz pare m od bramy wordu... ale bylam wkur...

Ja za pierwszym razem nie zdałam testów :lol: 4 błędy miałam ;p Za drugim razem poszło gładko, no i jak byłam na mieście, to na rondzie nie mogłam zmienić biegu-.- ale dałam radę. A jak zbliżałam się do WORD'u i facet powiedział: proszę skręcić w prawo, to już czułam, że zdałam. Zaparkowałam, ten wypisał mi karteczkę i mówi, że gratuluje, a ja: naprawdę? A facet: no tak, dobrze pani jeździ :rotfl:

Babsy
Babsy: nie wiem, jak oni to ustalaja.(?)

W ogóle mi żaden okulista nie może wzroku zbadać, nic. Bo za szybko mi się akomodacja włącza i po ptokach. Jeden mówi, że jest -4 a drugi, że -1,5 :lol:
styka51
styka51
  8 ноября 2011
Prinz
Prinz: ale u nas tez jest ciezko

U nas jak ktoś nie może za 3 czy 4 razem zdać, to wiadomka, że w Kaliszu zda :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.