malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  8 ноября 2011
Prinz
Prinz: ja bede probowac w kaliszu po nowym roku, teraz i tak bym nie zdazyl zdac na starych zasadach.

Na dobrą sprawe - najlepiej jest teraz iść ... zdać testy w styczniu a jazdę w lutym.

XDDDD
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  8 ноября 2011
Prinz
Prinz: ej ten caly Olly jest troche podobny do takiego Willa co na mnie leci.

No chyba Cie pan Bóg opuścił.
Mógłby Olliemu buty czyścić :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  8 ноября 2011

A tak w ogóle tez szukam pracy... Od czasu do czasu, moze dzisiaj tez jakieś CV powysylam...
Czas sie pożegnać ze stara praca.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  8 ноября 2011
massacre
massacre: No chyba Cie pan Bóg opuścił. Mógłby Olliemu buty czyścić

przynajmniej jest szczuply, nie tak jak ten prosiak :fakju:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 ноября 2011
Babsy
Babsy: gratulacje:) chcialabym i ja moc sie w koncu pochwalic przyjeciem do pracy;/

nie umiesz znalezc?
SoDope
SoDope
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie umiesz znalezc?

Nie wiem jak tam na śląsku .. ale w WLKP u mnie to ciężko z pracą ..

Prinz wypowiedz się jak jest z pracą w Kaliszu XD
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem jak tam na śląsku .. ale w WLKP u mnie to ciężko z pracą ..

Wszędzie ciężko z pracą, gdyby nie ta praca to nie wiem co bym robiła, praca w Tesco jest niezbyt na moje ambicje :rotfl:
mirra20
mirra20
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem jak tam na śląsku .. ale w WLKP u mnie to ciężko z pracą .. Prinz wypowiedz się jak jest z pracą w Kaliszu XD

na zachodzie Polski ciężko z pracą? a myślałam że tylko wschód kuleje
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Prinz wypowiedz się jak jest z pracą w Kaliszu XD

jak w Kaliszu jest masakra to w Osw gorzej.

6 zl na godzine plus trzeba byc dyspozycyjnym etc. Mi jak juz laske robili ze chcieli zatrudnic, to 'niech pan wybiera, albo szkola, albo nauka' :zonk:

a w macu daja 5,5 :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: ale w WLKP u mnie to ciężko z pracą ..

w Poznaniu jest lepiej, a ceny mieszkan podobne lub niewiele wyzsze.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 ноября 2011
Prinz
Prinz: 6 zl na godzine plus trzeba byc dyspozycyjnym etc. Mi jak juz laske robili ze chcieli zatrudnic, to 'niech pan wybiera, albo szkola, albo nauka'

ile na godzine? ja mam 9 - 12 zależy od mojego podejścia do pracy :D im lepiej pracuje tym wyzsza stawka
SoDope
SoDope
  8 ноября 2011
Prinz
Prinz: 6 zl na godzine plus trzeba byc dyspozycyjnym etc. Mi jak juz laske robili ze chcieli zatrudnic, to 'niech pan wybiera, albo szkola, albo nauka'

nooo jak byłam na rozmowie w Douglasie to mi zasugerowano, że jakbym pracowała to wątpie bym miała czas na SZKOŁE...
SoDope
SoDope
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na zachodzie Polski ciężko z pracą? a myślałam że tylko wschód kuleje

alez oczywiście - ale ponoć to MY nie chcemy pracować za najniższą krają.. a ja bardzo chętnie bym poszła ale nikt mnie nie chce. :ziober2:
mirra20
mirra20
  8 ноября 2011
Prinz
Prinz: jak w Kaliszu jest masakra to w Osw gorzej. 6 zl na godzine plus trzeba byc dyspozycyjnym etc. Mi jak juz laske robili ze chcieli zatrudnic, to 'niech pan wybiera, albo szkola, albo nauka' a w macu daja 5,5

chyba zacznę dziękować że mam pracę i to w tzw Polsce B
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nooo jak byłam na rozmowie w Douglasie to mi zasugerowano, że jakbym pracowała to wątpie bym miała czas na SZKOŁE...

chyba kazda praca wymaga dyspozycyjnosci :woot:
mirra20
mirra20
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: alez oczywiście - ale ponoć to MY nie chcemy pracować za najniższą krają.. a ja bardzo chętnie bym poszła ale nikt mnie nie chce.

a jakiś czas temu chciałam się przeprowadzić a widzę że wcale nie jest wesoło...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.