Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
1 января 2012
styka51: W ogóle, wstyd się przyznać... wczoraj zgona miałam. A najlepsze jest to, że wypiłam AŻ 5 kieliszków
Dawno nie piłam, z wprawy wyszłam, dzień miałam gorszy... a w dupę.
A ja nie pilam alko poza lampka szampana o polnocy :D
sylwik: mam nadzieje, ze to 'jaki sylwester taki nowy rok' sie nie sprawdzi w moim przypadku
W moim tez nie, bo moja mala pusia biedna bedzie
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
SoDope
1 января 2012
Konto usunięte: Ogólnie, nie tylko odnośnie facetów, wydaje mi się, że ludzie się nie zmieniają diametralnie.
też mi się tak wydaje ... więc chyba czas się 'rozstać'
AvantQueTuDis
1 января 2012
Konto usunięte: też mi się tak wydaje ... więc chyba czas się 'rozstać'
co odwalił?
sylwik
1 января 2012
Konto usunięte: A to nie jest przypadkiem, jaki pierwszy dzień nowego roku, taka reszta? ;-P
tak tez zle
massacre: W moim tez nie, bo moja mala pusia biedna bedzie
dobrego nigdy za wiele^^
SoDope
1 января 2012
Konto usunięte: SoDope:też mi się tak wydaje ... więc chyba czas się 'rozstać'
co odwalił?
nie wiem czy się mogę przyznać bo pewnie zdania będą podzielone co to mojego zachowania ...
AvantQueTuDis
1 января 2012
Konto usunięte: nie wiem czy się mogę przyznać bo pewnie zdania będą podzielone co to mojego zachowania ...
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
1 января 2012
sylwik: dobrego nigdy za wiele^^
kiedy ja juz poobcierana chodze
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Babsy
1 января 2012
Konto usunięte: A to nie jest przypadkiem, jaki pierwszy dzień nowego roku, taka reszta?
caly rok ma mnie bolec glowa;)? i
massacre: moja mala pusia
Konto usunięte: SoDope:też mi się tak wydaje ... więc chyba czas się 'rozstać'
co odwalił?
Konto usunięte: nie wiem czy się mogę przyznać bo pewnie zdania będą podzielone co to mojego zachowania ...
ludzka rzecz bladzic:) przeciez nie nalozymy na Ciebie ekskomuniki ani klatwy;)