(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
3 января 2012
Konto usunięte: jak już w modzie jest narzekactwo to się pożalę, że zgniotłam sobie okulary. kupiłam nowe i przeglądam w internecie, że są tańsze o 150zł i do tego cenę szkieł
jak ja się ciesze że mam świetny wzrok, oby zostało tak jak najdłużej
mmaryjka
3 января 2012
styka51: Jak ja się tego boję. Już raz na nie nadepnęłam i poszły... teraz nówki szkła, to strasznie uważam
u mnie o dziwo to są drugie które zgniotłam, ale tak brutalnie, że nic się nie dało z nimi zrobić. bardzo żałuję, bo miałam je już ze 3 lata i bardzo je lubiłam. szukałam takich samych, ale były tylko podobne - brzydsze.
mmaryjka
3 января 2012
Konto usunięte: jak ja się ciesze że mam świetny wzrok, oby zostało tak jak najdłużej
ja jestem ślepawa, choć przygotowuje się mentalnie do operacji
normalnie noszę soczewki, ale okulary są mi niezbędne bo przy wrażliwych oczach nie mogę nosić soczewek dłużej niż 8-12h
mirra20
3 января 2012
Konto usunięte: ja jestem ślepawa, choć przygotowuje się mentalnie do operacji
normalnie noszę soczewki, ale okulary są mi niezbędne bo przy wrażliwych oczach nie mogę nosić soczewek dłużej niż 8-12h
soczewki dobre wyjście jak ktos nie lubi okularów, ale jeżeli można operować i jest realna szansa na poprawe wzroku to trzeba próbować
mmaryjka
3 января 2012
Konto usunięte: jeżeli można operować i jest realna szansa na poprawe wzroku to trzeba próbować
ogólnie nie chcę, ale niestety z racji 'zawodowych' muszę.
mirra20
3 января 2012
Konto usunięte: ogólnie nie chcę, ale niestety z racji 'zawodowych' muszę
a jeśli mogę zapytać to skąd te obiekcje przed operacją?
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
3 января 2012
Konto usunięte: normalnie noszę soczewki, ale okulary są mi niezbędne bo przy wrażliwych oczach nie mogę nosić soczewek dłużej niż 8-12h
Skad ja to znam ^^
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
SoDope
3 января 2012
Konto usunięte: SoDope:
oooo pierwsza część byla tak zryta że chętnie obejrze też drugą
pierwsza część była bajeczką ...
kończe drugą ..
mirra20
3 января 2012
Konto usunięte:
czyli musze obejrzec
SoDope
3 января 2012
Konto usunięte: SoDope:
czyli musze obejrzec
ta z resztą też się bajeczką ..
nie ma co marnować czasu.
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
3 января 2012
Konto usunięte: kurde, nie ogarniam cytowania na padzie
Palcami kobieto Przytrzymujesz jednym i jedziesz.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail