(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
25 мая 2012
kedi: uczyłam się :) nie wiadomo jakich zdjęć nie robię, ale jeśli chcesz sesję to zapraszam :)
huuuraaa, mam znajomą fooootooograaaafkę
jak coś to będę się zgłaszać
kedi
25 мая 2012
Konto usunięte: jak coś to będę się zgłaszać
łeee tylko szybko, masz czas do konca czerwca
Paulinessa
25 мая 2012
kedi: łeee tylko szybko, masz czas do konca czerwca
Coś widziałam, że do W-wy się przeprowadzasz? :)
Babsy
25 мая 2012
jak dla mnie caly swiatek blogerek, przynajmniej tych modowych, to koleczko wzajemnej adoracji, ktore nawet cienia krytyki nie zniesie. np taka charlize-mystery idzie w zaparte, ze jest z Wuppertalu czy skadinad w Niemczech, a pochodzi z Jaroslawia ::
kedi
25 мая 2012
Konto usunięte: Coś widziałam, że do W-wy się przeprowadzasz? :)
też, potem zamierzam tam mieszkać, a między czasie może jeszcze gdzieś się wyjedzie na dłuższe wakacje, zobaczymy ..;)
Paulinessa
25 мая 2012
kedi: a między czasie może jeszcze gdzieś się wyjedzie na dłuższe wakacje, zobaczymy ..;)
eeeej, to fajnie !
kedi
25 мая 2012
Babsy: charlize-mystery
bez urazy, ale ona ma twarz jak koń. najbardziej z nich wszystkich lubię fashionelkę, byłam na spotkaniu z nią, bardzo sympatyczna i normalna dziewczyna.
mirra20
25 мая 2012
kedi: też, potem zamierzam tam mieszkać, a między czasie może jeszcze gdzieś się wyjedzie na dłuższe wakacje, zobaczymy ..;)
podziwiam byłam wczoraj w Warszawie i ledwo ten dzień wytrzymałam...
kedi
25 мая 2012
Konto usunięte: eeeej, to fajnie !
ale jeszcze to jest w fazie 'projektu', jak nie wypali to zostaje w lbn do wrzesnia.. ;/
kedi
25 мая 2012
Konto usunięte: podziwiam byłam wczoraj w Warszawie i ledwo ten dzień wytrzymałam...
też nie jestem 'fanem' wawy, ale niestety jestem zmuszona, muszę się tam przeprowadzić. no i tak poza tym wszystkim dobrze mi zrobi zmiana otoczenia
mirra20
25 мая 2012
kedi: też nie jestem 'fanem' wawy, ale niestety jestem zmuszona, muszę się tam przeprowadzić. no i tak poza tym wszystkim dobrze mi zrobi zmiana otoczenia
mnie przytłacza to miasto wszędzie pełno ludzi jakaś masakra...
styka51
25 мая 2012
Żeby nie było, że ściemnam:
styka51
25 мая 2012
Konto usunięte: mnie przytłacza to miasto wszędzie pełno ludzi jakaś masakra...
Podbijam. Ja w ogóle nie daję rady w żadnym mieście...a jak miałabym mieszkać w bloku, to bym ześwirowała w momencie. Za dużo hałasu, rozgardiaszu, ludzi, samochodów...Nie mój świat to jest.
Paulinessa
25 мая 2012
styka51: Podbijam. Ja w ogóle nie daję rady w żadnym mieście..
ja mieszkam na wsi... ech, mam nadzieje, ze za ok sie to zmieni.
madzia2143
25 мая 2012
styka51: Podbijam. Ja w ogóle nie daję rady w żadnym mieście..
ja tez dlatego wyprowadziłam się z Katowic. Teraz muszę wstawać o 5 lub 4 rano by dojechać na zajęcia ale jest mi 1832673649475252x lepiej
Jestem przywiązana bardzo do rodziny, swojego domu, życia w ciszy, przy lesie - miasto mnie wykańczało psychicznie.