(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
18 июня 2012
przezylam jakos ta gluzkoze;0 od ulzenia sobie haftem powstrzymywala mnie tylko swiadomosc, ze jesli sie zbeltam, bede musiala pic to jeszcze raz ::
madzia2143
18 июня 2012
Babsy: przezylam jakos ta gluzkoze;0 od ulzenia sobie haftem powstrzymywala mnie tylko swiadomosc, ze jesli sie zbeltam, bede musiala pic to jeszcze raz ::
Reputacja: 1 |
BluzgometrTM: 498
Kiniowska
18 июня 2012
styka51: mam 7 metrów ściąg
Moje miały... eee... z 50cm? Jestem pod wrazeniem, serio. :D I powodzenia w ich używaniu!
styka51
18 июня 2012
Kiniowska: Moje miały... eee... z 50cm? Jestem pod wrazeniem, serio. :D I powodzenia w ich używaniu!
Znalazłam na chomiku folder z taką ściąga do mojego profesorka. POdejrzewam, że ktoś całą jego książkę przepisał -,- Przecięłam na pół i już lżej :d
Ale nie dziękuję;p
Reputacja: 1 |
BluzgometrTM: 498
Kiniowska
18 июня 2012
styka51: Ale nie dziękuję;p
Nie wolno! ;)
NigdyMnieTuNieBylo
18 июня 2012
styka51: Jutro egzamin, mam 7 metrów ściąg
kiedyś miałam ściąge na jeden egzamin, która po rozłożeniu nie mieściła mi się w mieszkaniu (mam spore), rozwijałam ją na uczelni, nie jestem pewna czy starczyło korytarza bo to dawno było nie mam pojęcia ile miała metrów ale była w uj długa
SoDope
19 июня 2012
Wlazłam na chwile by powiedzieć, że dziś rano pożegnałam moją chomiczke Pati :(
madzia2143
19 июня 2012
Konto usunięte: kiedyś miałam ściąge na jeden egzamin, która po rozłożeniu nie mieściła mi się w mieszkaniu (mam spore), rozwijałam ją na uczelni, nie jestem pewna czy starczyło korytarza bo to dawno było nie mam pojęcia ile miała metrów ale była w uj długa
haha miałam to samo na egzaminie z genetyki ;)
madzia2143
19 июня 2012
Konto usunięte: Wlazłam na chwile by powiedzieć, że dziś rano pożegnałam moją chomiczke Pati :(
współczuję....
agoosiaaa
19 июня 2012
Hej laseczki! (i laseczkowie zreszta tez).
Mozecie mi powiedziec jak to wyglada z internetem na fonie w polskich sieciach? Kosztowo i ogolnie, ktora jest najlepsza jesli chodzi o mobilny net? bylabym wdzieczna :D (oczywiscie chodzi mi o karty do tel co sie doladowywuje, zadne kontrakty).
Z gory dziex.
Aga.
SoDope
19 июня 2012
Powiem Ci, że w Polsce to się chyba taki Internet nie opłaca w ogóle ...
W mojej ocenie co słyszałam to albo Plus albo Play z takim Internetem. Orange sobie odpuść.