Witam :)
Ideał i dążenie do niego.
1. Czy czujecie potrzebę by dążyć do własnego lub ogólnie przyjętego ideału w wyglądzie ? Stawiacie sobie przy tym wysoką poprzeczkę czy wręcz przeciwnie, olewacie to ?
2. Która ze znanych osób według Was ma idealny wygląd ?
3. Czy kiedykolwiek upodobnialiście się do jakieś znanej gwiazdy ?
lista tematów
Idealność strona 1 z 4
Jasmina: 1. Czy czujecie potrzebę by dążyć do własnego lub ogólnie przyjętego ideału w wyglądzie ? Stawiacie sobie przy tym wysoką poprzeczkę czy wręcz przeciwnie, olewacie to ?
dążę do własnego, pakuję w siebie dużo kasy. wygląd jest dla mnie bardzo ważny.
nie

Madonna
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
to jest jakiś ogólny ideał? oO
Moim zdaniem ideałem jest każdy. Np powiedzonko:' Każda potwora, znajdzie swego amatora'. ;d Nie no taki joke. Nie dążę do niczego, bo skoro powstałam taka, to taka miałam i mam być. Nie chcę się zmieniać, bo ideał jest taki, a nie taki...
idealny, że idealny? nikt (tutaj zauważycie sprzeczność między tą a poprzednią wypowiedzią, ale skoro już chodzi o kogoś idealnego, bez żadnej skazy itd... to nikt). Jesteśmy idealni, bo się od siebie różnimy. ;d
nie. ;d a z gwiazd(z tym, że tych prawdziwych) lubię kilku facetów, także byłoby ciężko się upodobniać...
Mam takie samo zdanie ;)
Można tak powiedzieć. Może nie chodzi o konkretną osobę, ale cechy wyglądu ;)
Konto usunięte: Jasmina Ty to masz nie wiem jakiegoś jobla.
Ostatnio dużo razy atakujesz ludzi o operacjach plastycznych, kobiecościach, make upem .. teraz z ideałem - czy Ty nie piszesz jakiegoś poradnika ?
Nie, po prostu interesuje mnie opinia innych na takie tematy

Jasmina: 1. Czy czujecie potrzebę by dążyć do własnego lub ogólnie przyjętego ideału w wyglądzie ? Stawiacie sobie przy tym wysoką poprzeczkę czy wręcz przeciwnie, olewacie to ?
Hmm... Staram się dobrze wyglądać ale nie dążę do ideału. Ideału nawet nie ma. Nie ma osoby która by się podobała wszystkim.
Żadna. Są osoby piękne i piękniejsze ale idealnych ludzi nie ma.
Nie.
2. Która ze znanych osób według Was ma idealny wygląd ?
3. Czy kiedykolwiek upodobnialiście się do jakieś znanej gwiazdy ?
1. W Azji wiem, że jestem ideałem - niska,chuda,małe stopy biała cera. Tutaj większość ludzi mi wpiera, że blada cera jest baseee oraz, że jestem córką młynarza i siara być białym nie opalonym.
2. Każda sławna osoba jest na swój sposób idealna. Lady Gaga, Anja Rubik, Halle Berry, Christina Aguilera, Britney Spears.
Lady Gaga - jest idealnym artystą innym uroda jej się podoba a inni uważają ją za brzydka krowe.
Anja Rubik - w świecie Modelingu jest IDEALNA a dla zwykłego śmiertelnika jest brzydka jak koza
Halle Berry - Dla każdej mulatki,ciemnoskórej jest idealna. Pierwsza która otrzymała Oskara .. i była Miss USA. A dla innego jest nieaktracyjna murzynką.
Christina Aguilera - czy jest szczupła czy tez grubsza każdy woli ją inną. ja uwielbiam ją za to, że jej twarz jest .. 'wszechstronna' można ją wymalować wszystkimi kolorami a ona będzie wyglądała cudownie - ale są też osoby które powiedzą, że jest to tylko tania zdzira.
Britney Spears - potocznie nazywana 'Brzydal' - tylko szkoda, że połowa Polek tak nie wygląda.
to by było tyle w strefie ideałów tak można wymieniać w kółko - w zestawieniu nie pojawiły się gwiazdy - Kim Kardashian, Nicole Scherzinger,Nicole Kidman i inne..

Ja jestem swoim ideałem. Koniec i kropka.
Zależy, ja lubię eksperymentować z wyglądem po prostu. Do niczego nie dążę.
Jakaś pewnie wygląda idealnie, przynajmniej według (Ó?) panujących kanonów.
Niet.
Dążę do mojego wyimaginowanego ideału ,stawiam sobie wysoko poprzeczkę choć czasem mam lenia i brak motywacji...
John Cena
Nieee