Witam :)
Ideał i dążenie do niego.
1. Czy czujecie potrzebę by dążyć do własnego lub ogólnie przyjętego ideału w wyglądzie ? Stawiacie sobie przy tym wysoką poprzeczkę czy wręcz przeciwnie, olewacie to ?
2. Która ze znanych osób według Was ma idealny wygląd ?
3. Czy kiedykolwiek upodobnialiście się do jakieś znanej gwiazdy ?
lista tematów
Idealność strona 4 z 4
Jasmina: 1. Czy czujecie potrzebę by dążyć do własnego lub ogólnie przyjętego ideału w wyglądzie ? Stawiacie sobie przy tym wysoką poprzeczkę czy wręcz przeciwnie, olewacie to ?
nie dążę, bo do ogólnie przyjętego ideału mi daleko. Czyli raczej olewam

z kobiet, to może Beyonce, Jessica Alba
nigdy
Ogólnie, bycie ideałem to pojęcie względne. Każdy lubi w końcu co innego i dla niektórych nawet ideał będzie miał wady :) Każdy ma swoje własne jego wyobrażenie
widzę, że próbujesz prowokować, ale wybacz, przytoczę ci tylko na pewno tobie znany cytat:
"Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem"
i tego się będę trzymać
amen.
Jasmina: 1. Czy czujecie potrzebę by dążyć do własnego lub ogólnie przyjętego ideału w wyglądzie ? Stawiacie sobie przy tym wysoką poprzeczkę czy wręcz przeciwnie, olewacie to ?
stawiam sobie wysoka poprzeczke i daze do mojego idealu.
krysia znim przytyla.
mialam takie okresy.
2. Która ze znanych osób według Was ma idealny wygląd ?
3. Czy kiedykolwiek upodobnialiście się do jakieś znanej gwiazdy ?
Czuję się dobrze w swoim ciele, chociaż jest kilka małych drobnych rzeczy nad którymi pracuje i które udoskonalam. Staram się zawsze wyglądać dobrze, ale nie dążę do ideału piękności czy za tym, aby wyglądać jak dana osoba. Nie ma ideału piękności. Jeszcze nigdy nie próbowałam dążyć do wyglądu jakiejś osoby.