Jasmina
Jasmina
  22 мая 2011 (pierwszy post)

Witam :)

Ideał i dążenie do niego.

1. Czy czujecie potrzebę by dążyć do własnego lub ogólnie przyjętego ideału w wyglądzie ? Stawiacie sobie przy tym wysoką poprzeczkę czy wręcz przeciwnie, olewacie to ?

2. Która ze znanych osób według Was ma idealny wygląd ?

3. Czy kiedykolwiek upodobnialiście się do jakieś znanej gwiazdy ?

Jasmina
Jasmina
  23 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nicole Sch... ta z the Pusicat dolss (zle napislam;/ ) jest dla mnie idelalem kobiecosci dlatego chce miec zwsze dlugie wlosy, rzesy, byc szczupla ( miec ksztakty szczupla talia szerokie bioda) i byc oplona do szczescia potrzeba mi jeszcze tylko duzych czarnych oczu- po mam niestety niebieskie;/ ale za to mam dlugie rzesy

Nie lepiej siebie zaakceptować niż upodabniać się do kogoś ? ;) Sama jak miałam 13 lat chciałam do Beyonce się upodobnić :ziober2: Ale na szczęście to chwilowe było i od tamtego czasu zmądrzałam :)
suckinsyn
suckinsyn
  23 мая 2011
Prinz
Prinz: akurat Ty nie masz zdjecia, wiec Twoja opinia jest nic niewarta ;) Idź leczyc kompleksy gdzie indziej.

cóż, fakt, że nie mam zdjęcia w tym wypadku o niczym nie świadczy, natomiast Ty jesteś czymś co określiłbym mianem definicji kiczu i ostatnie o co bym Cię posądził to inwestowanie w swój wygląd; i nie biję do Ciebie dlatego, że jesteś pedałem, teraz to nieistotne - zwyczajnie mnie rozbawiłeś.

:ZIOBER2:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  23 мая 2011
suckinsyn
suckinsyn: cóż, fakt, że nie mam zdjęcia w tym wypadku o niczym nie świadczy

świadczy, bo probujesz mi pocisnac, bo masz kompleksy. walnij kolejna słit focię z miną jak srający kot na pustyni tak jak tu

naucz się jeszcze dobierać kolory, bo widzę, że z tym cięzko ;)

suckinsyn
suckinsyn: ostatnie o co bym Cię posądził to inwestowanie w swój wygląd;

bo znasz mnie i spędzasz ze mną każdy dzień wiedzac na co wydaję pieniądze, poza tym znasz zawartość moich kosmetyczek i szaf ;d

suckinsyn
suckinsyn: nie biję do Ciebie dlatego, że jesteś pedałem

nie wiedziałem, że częsci rowerowe piszą na forum.

tymczasem cya.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

suckinsyn
suckinsyn
  23 мая 2011
Prinz
Prinz: naucz się jeszcze dobierać kolory, bo widzę, że z tym cięzko ;)

słuchaj pedziu; ostatnie co powinieneś robić to wstawiać tutaj moją fotkę, ale pomińmy ten fakt.

jakie kolory, serio ? :rotfl:
To nie ja napisałem, że inwestuje "mnóstwo czasu i kasy w swój wygląd", tylko Ty - więc ostatnie co powinieneś robić to wstawiać tutaj moją fotkę. Co to za taktyka; ktoś wytyka Ci błędy, a Ty wytykasz jemu ? Naucz się defensywy.

Prinz
Prinz: bo znasz mnie i spędzasz ze mną każdy dzień wiedzac na co wydaję pieniądze, poza tym znasz zawartość moich kosmetyczek i szaf ;d

Nie no komentuje tylko fakt, że wyglądasz trochę jak bazarowy klaun, a pozujesz na tego, który wyznacza jakieś trendy. No ogólnie jesteś zabawny, trudno Cię nie kopnąć jak napatoczysz się pod nogi :)

Prinz
Prinz: nie wiedziałem, że częsci rowerowe piszą na forum.

No to po imieniu ? Cześć cioto, Krystian jestem.
suckinsyn
suckinsyn
  23 мая 2011
Prinz
Prinz: świadczy, bo probujesz mi pocisnac, bo masz kompleksy

a zapomniałem o najzabawniejszym; sądzisz, że aby połechtać swoje ego muszę mieszać z błotem kogoś Twojego pokroju ?

Grubo się przeceniasz, zwyczajnie mnie bawisz, a ja to tylko wykorzystuje do swoich osobistych uciech robienia z Ciebie błazna. :ziober2:
III
III
  23 мая 2011

Dzień dobry, słyszałam że rozdają tu darmowych homosiów.
Paliłabym.

Babsy
Babsy
  23 мая 2011
Jasmina
Jasmina: 1. Czy czujecie potrzebę by dążyć do własnego lub ogólnie przyjętego ideału w wyglądzie ? Stawiacie sobie przy tym wysoką poprzeczkę czy wręcz przeciwnie, olewacie to ? 2. Która ze znanych osób według Was ma idealny wygląd ? 3. Czy kiedykolwiek upodobnialiście się do jakieś znanej gwiazdy ?

1. lubie wygladac dobrze, ale do idealu nie daze, bo wiem, ze go nie osiagne:)
2. w tej chwili przychodzi mi na mysl Megan Fox:)
3. nie:)
marta0859
marta0859
  23 мая 2011
Jasmina
Jasmina: 1. Czy czujecie potrzebę by dążyć do własnego lub ogólnie przyjętego ideału w wyglądzie ? Stawiacie sobie przy tym wysoką poprzeczkę czy wręcz przeciwnie, olewacie to ?

do ogólnie przyjętego nie. do własnego tak, ale chyba nie w 100% pod względem wyglądu.
ideały są nudne :D

Jasmina
Jasmina: 2. Która ze znanych osób według Was ma idealny wygląd ?

Megan Fox. chociaż nie do końca...

Jasmina
Jasmina: 3. Czy kiedykolwiek upodobnialiście się do jakieś znanej gwiazdy ?

nie, chociaż podobno jestem podobna do Amber z Mody na sukces. :rotfl:
Kusza
Kusza
  23 мая 2011
Jasmina
Jasmina: 1. Czy czujecie potrzebę by dążyć do własnego lub ogólnie przyjętego ideału w wyglądzie ? Stawiacie sobie przy tym wysoką poprzeczkę czy wręcz przeciwnie, olewacie to ? 2. Która ze znanych osób według Was ma idealny wygląd ? 3. Czy kiedykolwiek upodobnialiście się do jakieś znanej gwiazdy ?

1.Czuję taką potrzebę, chcę się dobrze czuć we własnym ciele dlatego ciągle coś poprawiam, ciśgle coś zmieniam, staram się trafić na taki układ, który najbardziej będzie mi odpowiadał :)
2. Ideał do którego dążę mam w głowie, na nikim się nie wzoruję
3. jw
noiczegotu
noiczegotu
  23 мая 2011
Jasmina
Jasmina: Czy czujecie potrzebę by dążyć do własnego lub ogólnie przyjętego ideału w wyglądzie ? Stawiacie sobie przy tym wysoką poprzeczkę czy wręcz przeciwnie, olewacie to ?

W wyglądzie, nie tylko swoim cenię sobie naturalność i zdrowie, dlatego jesli już to dbam o te właśnie rzeczy. Nie dążę do ideału który ktoś gdzieś sobie wymyślił. Dbam o to co mam, wolę inwestować swoją energię w istotniejsze sprawy.

Jasmina
Jasmina: Która ze znanych osób według Was ma idealny wygląd ?

Żadna. Mogę jedynie wymienić kto mi się podoba wizualnie. Niezmiennie Monica B., MM, ale one oprócz piękna posiadają również wielką charyzmę, a tego niczym się nie da namalować, kupić, itp.

Jasmina
Jasmina: Czy kiedykolwiek upodobnialiście się do jakieś znanej gwiazdy ?

Na Pierwszy Dzień Wiosny w szkole to się zdarzało :ziober2:
razotka
razotka
  23 мая 2011
Jasmina

Raz staram się wyglądać jak najlepiej ale są tez i takie dni kiedy nawet rzęs pomalowac mi się nie chce przyed wyjściem gdzieś.

pomijam rzęsy :zakochany:
Jasmina
Jasmina
  24 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pomijam rzęsy

Tak, jest cudna :)
animka
animka
  24 мая 2011

inwestycja w siebie to świetny pomysł, jeśli jest to inwestycja na pierwszym miejscu w swój intelekt i poszerzanie swoich horyzontów. w drugiej kolejności powinien być to wygląd bo nie ma co ukrywać- też jest ważny. ale jeżeli jest odwrotnie to niestety ale mamy do czynienia z próżnością.

Jasmina
Jasmina: . Czy czujecie potrzebę by dążyć do własnego lub ogólnie przyjętego ideału w wyglądzie ? Stawiacie sobie przy tym wysoką poprzeczkę czy wręcz przeciwnie, olewacie to ?

ideały nie istnieją. nawet, jeśli będę się sobie podobac w 100% i będę myślec o sobie, że jestem "idealna", to na pewno znajdzie się mnóstwo osob , ktorym moj wyglad się nie spodoba, bo ilu ludzi, tyle gustow. tak, przywiązuję dużą wagę do tego jak wyglądam, ale nie jest to dla mnie najważniejsze w życiu. nie myślę o tym non stop, a z moich obserwacji wnioskuję, że są takie osoby, nawet tutaj.

Jasmina
Jasmina: 2. Która ze znanych osób według Was ma idealny wygląd ?

nigdy się nad tym nie zastanawiałam i nigdy nikogo tak wnikliwie nie analizowałam. dla mnie seksapil i piękno to nie tylko zdjęcie danej osoby. to także ruchy, sposob mowienia, uśmiech. po tym mogłabym stwierdzić, że ktoś jest dla mnie ideałem. :)

Jasmina
Jasmina: 3. Czy kiedykolwiek upodobnialiście się do jakieś znanej gwiazdy ?

nie, nigdy. to chyba najgłupsze co może być.
vladimir111
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
vladimir111
  24 мая 2011
suckinsyn
suckinsyn: pedziu

suckinsyn
suckinsyn: cioto

skończ, bo grubo przeginasz
deeev
deeev
  24 мая 2011
Jasmina
Jasmina: Czy czujecie potrzebę by dążyć do własnego lub ogólnie przyjętego ideału w wyglądzie ? Stawiacie sobie przy tym wysoką poprzeczkę czy wręcz przeciwnie, olewacie to ?

nie daze do bycia idealnym, - bo wiem ze taki nie bede... pracuje troche nad soba, staram sie dbac o siebie ale wiem ze ideal nie jest adekwatny do mnie i raczej nie bedzie
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.