Witam :-)
Dzisiaj mam krótkie pytania:
Wasz ulubiony KOLOR lakieru do paznokci?
1. U rąk.
2. U nóg.
3. Lakier z brokatem, metaliczny czy zwykły?
4. Ulubiony producent lakierów?
Pozdrawiam :*
Lakiery do paznokci. strona 3 z 5
A ja ostatnio miałam u rąk zółte i niebieskie
Dla mnie różne kolory u paznokci dłoni i stóp to nie wiocha o ile się ładnie komponują albo jeden z nich jest neutralny/ cielisty.
Kurde ze zmienie temat, ale taki kolor szminki chce!!!!!!!!!!!!!!! JAKI BOSKI ON JEST!
Mi sie podoba makijaz jak oczy sa mocno podkreslone np smoky eye a usta takie jasne, ze oczy zwracaja cala uwage.
Nie mam konkretnego koloru lubię wszystkie matowe, a ulubioną firmą jest Golden Rose. Ostatnio lubię malować je w taki sposób, że 2 paznokcie są w innym kolorze.
jakbym mieszkała tam gdzie ty, to bym już miała wszystkie kolory essie i opi. najlepsze lakiery w moim guście, bo też kiedyś jechałam na rimmelach bo są szybkoschnące i mają fajne pędzelki, ale po spróbowaniu essie nigdy więcej ich nie użyłam. spróbuj.
ja teraz się czaję na hybrydowy, ale nie wiem czy warto.
ad.1 lubię bardzo dużo kolorów, czerwony, niebieski, brązowy, bordowy.. jedynie nie mogę mieć fioletowych bo moje dłonie wyglądają jak od nieboszczyka

ad.2 jak wyżej ;)
ad.3 zwykły
ad.4 nie mam ulubionego producenta, kupuję zazwyczaj tylko ze względu na kolor

1 i 2 - przede wszystkim ostre kolory, czerwony, róż, pomarańcz bądź cielisty, beż
3 - zwykły, po prostu matowy
4 - ja używam Golden Rose lub Miss Selene
Jeśli chodzi o żółkniecie paznokci - zawsze pod lakier nakładamy bazę, może to być odżywka bądź zwykły bezbarwny lub mleczy lakier.
Czerwony i mięta rządzą u Mnie! Ale w kosmetyczce mam także niebieski pomarańcz czerń brązy srebra w sumie bardzo dużo kolorów
Kocham lakiery do paznokci :D Nie nawidze z brokatem
Nie mam ulubionej firmy:)