Witam :-)
Dzisiaj mam krótkie pytania:
Wasz ulubiony KOLOR lakieru do paznokci?
1. U rąk.
2. U nóg.
3. Lakier z brokatem, metaliczny czy zwykły?
4. Ulubiony producent lakierów?
Pozdrawiam :*
lista tematów
Lakiery do paznokci. strona 4 z 5
Konto usunięte: teraz mam krótkie w sumie, wystają tak 2mm za opuszek palca, jak miałam tipsy to też nie przeszkadzały :) bardziej przeszkadzaja w zyciu codziennym, np nie umiałam nałożyć korektora w kącikach oczu wewnętrznych bo tips mi blokował dotknięcie samego palca w tym zagłębieniu i musiałam gąbeczką nakladać :D
Ja z dłuższymi pazurami nie jestem w stanie nic zrobić.
A jak mam włosy komuś zrobić, to boję się, że kogoś podrapię.
Konto usunięte: Aha i czy sądzicie, że paznokcie u rąk pomalowane na inny kolor niż u stóp to wiocha?
nie, nigdy nie zwracam na to uwagi, gdybym miała sie tak wszystkim przejmowac to dnia by mi brakło na codzienna podstawowa pielegnacje ;)
czerwony.
miętowy też ładny
ja dzisiaj planuje kupic lakiery w inglocie albo z rimmela, zobacze jak cenowo
a poza tym musze kupic
zel oczyszczajacy do mycia twarzy
podklad revlon color stay - jeszcze go nie mialam a podobno swietny jest
szminke nude

i antyperspirant
wiec znowu 150 zł nie moje za pierdoły, zbankrutuje czemu kosmetyki sa takie drogie?
Konto usunięte: Aha i czy sądzicie, że paznokcie u rąk pomalowane na inny kolor niż u stóp to wiocha?
Czy ja wiem czy wiocha?
Sama nie raz miałam czarne paznokcie czy czerwone paznokcie u nóg a u rąk inny kolor. Po prostu u nóg maluje rzadziej, bo 1/2 razy w tygodniu a u rąk co drugi dzien praktycznie.
Konto usunięte: Wasz ulubiony KOLOR lakieru do paznokci?
1. U rąk.
2. U nóg.
3. Lakier z brokatem, metaliczny czy zwykły?
4. Ulubiony producent lakierów?
1. Zielony "shrekowy", czerwony, czarny, fuksja, mięta... Inne w sumie też, różnie bywa.
2. Czerwony, fuksja, czarny
3. Zwykły. Widzę, że dużo osób chyba błędnie pisze tutaj MATOWY. Normalny lakier nie jest matowy, matowe ma np. OPI.
4. Różne, ale chyba Rimmel.
Inne pytania:
-Paznokcie mi nie żółkną
-Nie uważam, że to wiocha mieć różne kolory u dłoni i u stóp
-Mam taką cielistą szminkę z Inglota, nie jest fajna. Ciągle trzeba patrzeć w lusterko, bo lubi się, że tak powiem "przemieszczać".
Konto usunięte: -Mam taką cielistą szminkę z Inglota, nie jest fajna. Ciągle trzeba patrzeć w lusterko, bo lubi się, że tak powiem "przemieszczać".
wiem juz, kupilam dzisiaj nr szescset cos tam i sredniawa
ja nie kupilam bo w superpharmie byl po 70 zl a na allegro po 35, ale chcialam se sprawdzic kolor i zamowic ale z testerow nie bylo za duzo wiec wzielam Maybelline
najbardziej lubię róże, fiolety, pastelowe w odcieniach cielistych, niebieskie
zwykły holograficzny, ewentualnie perłowy
nie kupuję lakierów według producenta - to co decyduje u mnie o zakupie danego lakieru to kolor :)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert