Cześć! Chciałabym Was się dziś spytać, drogie kobietki, jak dbacie o nogi, żeby się prezentowały ładnie w szortach, spónicach i sukienkach.
Depilujecie maszynką, depilatorem, woskiem?
Czy opalacie je naturalnie, w solarium, czy stosujecie samoopalacze, kremy koloryzujące albo balsamy brązujące?
Używacie olejków, nabłyszczaczy do nóg?
Jeśli tak, to jakich?
A może nie pokazujecie nóg wcale, nawet w upały?
Pozdrawiam i miłego, upalnego dnia życzę ;)
Ładne nogi na lato :)
Najbardziej mnie śmieszy jak dziewczyna goli nogi do kolan
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
A wymienić go nie możesz?
dzięki :)
U mnie nie zapowiadają burz jak na razie. Zobaczymy bo przydała by się :)
To bierz się za robotę ;)
Czemu? Nieraz te włoski są bardzo delikatne,jasne i dodają uroku :) A te na rękach też powinno się golić Twoim zdaniem?
ja lubię nawet, ale jak siedzę w domu, kiedys sie odyebalem, fryzurka wszystko etc, a tu jeb, burza i wszystko splynelo

pozniej :P a ty co robisz? na fotce się mamuśka obijasz!
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Hahahahha

No, wysmarowałam się samoopalaczem i siedzę. Mały śpi, obiad z wczoraj jest to nie mam co robić :) jak wstanie to idziemy na jakiś festyn z okazji Dnia Dziecka :)
woskiem/pastą. DO KOLAN

używam kremu nawilżającego vichy lub masła z body shopu.
mam jeden olejek nuxe, ale raczej nie używam. jest fajny bo ma w sobie drobinki, ale bardzo delikatne i subtelne.
pokazuję bo nie będę się gotowała w długich spodniach w taką pogodę, aczkolwiek też w granicach normy.
wściekły kogucik :D
czyli siedzisz i pachniesz :D ja dzis zrobilem rybe w sosie smietanowo-koperkowym z brokulami, kalafiorem, cebula i papryka. jestem sam to zazwyczaj robie na dwa dni obiad, codziennie nie chce mi sie przy garach stać
aaa to dzis dzien dziecka ;o
O dziwo tak. Samoopalacze z reguły śmierdzą ale kupiłam taki w piance z Daxa i nawet nieźle pachnie :)
Mi też codziennie się tak nie chce. Mmm... to smaczne musi być :)
Tak. Życzeń nie dostałeś?

Maszynka. Naczytałam się o wrastających włoskach po depilatorze i się boję już kupować:[
Nie mam zamiaru niszczyć mojej jasnej karnacji.
Używam oliwki po prysznicu, o tę, jest fajna ^^

Pff masz, tylko nikt Cię jeszcze za to nie zyebał

Wątpię, że są delikatne. Ręce mogą zostać chociaż niektóre z was też golą.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
ja kiedys kupilem jakis tanszy opalacz, na drugi dzien bylem zolty i mam uraz :D
no mi wlasnie codziennie sie nie widzi wymyslac co znow zrobic, wiec robie wiecej, jest na dwa dni, talerz do mikrofali i drugi dzien mam z glowy.
no nie ;CC
Zależy u kogo. U facetów z zarostem np. jest też, że jeden ma mocny a inny wcale. Proste.
Ja tylko nogi smarowałam. Widzę, że już zadziałał i nie są żółte :) Ale fakt. Różnie bywało :)
Ja też tylko odgrzewam i gotuję ziemniaki np. i tyle. Komu by się chciało dzień w dzień przy garach stać.
Do wieczora mają czas

no dokladnie, ja mialem dosc lichy, a teraz mam czarny i gęsty, a jestem blondynem

te najtansze chyba daja ten okropny zolty efekt
mi na pewno nie, sa ciekawsze zajecia

stary koń jestem, a ty dostałas? :D
Z przykrością Patką muszę to napisać, ale chyba jesteś pękniętym jeżem.
No tak. Ale nie tylko ja tak mam, że mi zarośnięta kobieta przeszkadza.