Cześć! Chciałabym Was się dziś spytać, drogie kobietki, jak dbacie o nogi, żeby się prezentowały ładnie w szortach, spónicach i sukienkach.
Depilujecie maszynką, depilatorem, woskiem?
Czy opalacie je naturalnie, w solarium, czy stosujecie samoopalacze, kremy koloryzujące albo balsamy brązujące?
Używacie olejków, nabłyszczaczy do nóg?
Jeśli tak, to jakich?
A może nie pokazujecie nóg wcale, nawet w upały?
Pozdrawiam i miłego, upalnego dnia życzę ;)
lista tematów
Ładne nogi na lato :)
Siedzenie na forum fotka peel

młody ogier jeszcze

Nie ;(
W czym przeszkadza? Ale Ty wielbisz naturalność a owłosienie jest naturalne przecież

Ja, bo mam zarośnięte

maszynką
Konto usunięte: Czy opalacie je naturalnie, w solarium, czy stosujecie samoopalacze, kremy koloryzujące albo balsamy brązujące?
Nie opalam się. Naturalnie mam ciemniejszą karnacje, raz kiedys uzywam jedynie balsamu brązującego, chociaż nie latem, bo słońce szybko mnie łapie.
Czasami jak mi się zachce :D
Zdziwiłabyś się ile osób to robi.
Konto usunięte: Depilujecie maszynką, depilatorem, woskiem?
Czy opalacie je naturalnie, w solarium, czy stosujecie samoopalacze, kremy koloryzujące albo balsamy brązujące?
Używacie olejków, nabłyszczaczy do nóg?
Maszynką
Nie opalam, znaczy same się opalają jak chodzę, ale minimalnie. Są praktycznie białe i mi to nie przeszkadza.
Nie.
Pokazuję, często :D
Maszynką.
Konto usunięte: Czy opalacie je naturalnie, w solarium, czy stosujecie samoopalacze, kremy koloryzujące albo balsamy brązujące?
Nie używam żadnych koloryzujących balsamów, na słońcu też celowo nie siedzę, jak się opalają to same, a w lato to nieuniknione.
nie
wzajemnie
Golę praktycznie codziennie zwykłą maszynką, smaruje balsamem zaraz po i na chwilę przed wyjściem. A opalam naturalnie, bo nogi słońce łapie mi dosc szybko, więc mam ładnie i przede wszystkim naturalnie opalone :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Konto usunięte: W czym przeszkadza? Ale Ty wielbisz naturalność a owłosienie jest naturalne przecież To jak to jest? ;)

Tu się to trochę wyklucza, ale naturalność to przede wszystkim w malowaniu się. O włosach nie było tu mowy :D
Patrishia: To że nie uważam, że należy być rasistą, nie znaczy, że jestem murzynem, jasnowidzu
Endżoj, idę.
J.W

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Konto usunięte: jak dbacie o nogi, żeby się prezentowały ładnie w szortach, spónicach i sukienkach.
Depilujecie maszynką, depilatorem, woskiem?
maszynka:)
solarium, albo samoopalacz czy balsam brazujacy, bo nog mi slonce nie opala wcale:(
nie
jak juz czuje, ze zaraz sie rozpuszcze, to wystawiam odnoza na slonce;)