Cześć! Chciałabym Was się dziś spytać, drogie kobietki, jak dbacie o nogi, żeby się prezentowały ładnie w szortach, spónicach i sukienkach.
Depilujecie maszynką, depilatorem, woskiem?
Czy opalacie je naturalnie, w solarium, czy stosujecie samoopalacze, kremy koloryzujące albo balsamy brązujące?
Używacie olejków, nabłyszczaczy do nóg?
Jeśli tak, to jakich?
A może nie pokazujecie nóg wcale, nawet w upały?
Pozdrawiam i miłego, upalnego dnia życzę ;)
lista tematów
Ładne nogi na lato :)
Konto usunięte: Chciałabym Was się dziś spytać, drogie kobietki, jak dbacie o nogi, żeby się prezentowały ładnie w szortach, spónicach i sukienkach.
Depiluję, najczęściej maszynką jak do tej pory, ale zamierzam przerzucić się na jakiś wosk lub krem do depilacji. I przydałoby się je też trochę opalić, może zainwestuję w balsam brązujący albo poopalam się, chociaż nie wiem, czy znajdę czas na opalanie w moim przepracowanym harmonogramie :D
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
Konto usunięte: Cześć! Chciałabym Was się dziś spytać, drogie kobietki, jak dbacie o nogi, żeby się prezentowały ładnie w szortach, spónicach i sukienkach.
Depilujecie maszynką, depilatorem, woskiem?
Czy opalacie je naturalnie, w solarium, czy stosujecie samoopalacze, kremy koloryzujące albo balsamy brązujące?
Jeśli tak, to jakich?
A może nie pokazujecie nóg wcale, nawet w upały?
depilatorem jak mi się zachce, aczkolwiek to zimą, latem maszynka, po lecie chce sie przerzucić na wosk. Żeby ładnie wyglądały to je tatuuje

A z olejków jedynie dla dzieci bambino, albo taki z Avonu dwufazowy w spreju.
Depilatorem
Konto usunięte: Czy opalacie je naturalnie, w solarium, czy stosujecie samoopalacze, kremy koloryzujące albo balsamy brązujące?
Nie podoba mi się opalenizna dlatego nie zażywam kąpieli słonecznych ani kremów i nie korzystam z solarium
jeśli znajdę gdzieś balsam perłowy a nie z drobinkami i brokatem to zacznę, a tak to zwykły balsam
nie no muszę chociaż kostki :)
Depiluję wyłącznie maszynką, nie oapalam się wcale, więc używam rajstop w sprayu
albo masła waniliowego z drobinkami z douglasa i oczywiście filtr 50 na całe ciało. :)
Ja użyłam tego ze dwa razy.
Jak chcesz zobaczyć efekt to mam tym nogi spryskane na zdjęciu z wesela na profilu.
Ja myślałam, że wszyscy załapali

Maszyną :)
Konto usunięte: Czy opalacie je naturalnie, w solarium, czy stosujecie samoopalacze, kremy koloryzujące albo balsamy brązujące?
Naturalnie opalam.
Zazwyczaj używam tego, tylko trzeba uważać by nie przesadzić z ilością ;p :

pastą cukrową / ewentualnie maszynką
raczej naturalnie
- po każdej kąpieli używam balsamu albo masła - żeby skóra była dobrze nawilżona
- dodatkowo olejku z NUXE z drobinkami - są bardzo delikatne (to nie jakiś tani brokat)
pokazuję, mimo że mam chude nogi
Konto usunięte: Depilujecie maszynką, depilatorem, woskiem?
Jeśli tak, to jakich?
depilator, a potem maszynka, niestety mam tak ciemne i grube włosy na nogach, że po samej maszynce mam czarne kropki na nogach
naturalnie + jakieś samoopalacze ostatnio
nie :)
używam tylko balsamu nawilżającego od czasu do czasu
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert