Spicy89
Spicy89
  1 июня 2011 (pierwszy post)

Witajcie Drogie Panie, mam kilka pytań do Was odnośnie depilacji, warto wymienić się opiniami, każdej z Nas się przydadzą ;)

1. Jaki rodzaj depilacji preferujecie? Maszynka/Depilator mechaniczny/Depilator w kremie/Paski/Wosk
2. Dlaczego własnie takie sposób?
3. W jaki sposób depilujecie sobie rowek?
4. Jak często dana metoda się depilujecie? Co jaki odstęp czasu?
5. Jak radzicie sobie z podrażnieniami? Bolesnymi, swedzacymi krostkami?

Dziękuje za pomoc ;)

Glaubenskrieger
Glaubenskrieger
  1 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jaki rodzaj depilacji preferujecie? Maszynka/Depilator mechaniczny/Depilator w kremie/Paski/Wosk

Maszynka, albo krem.
Za depilator i wosk podziękuję, ała...

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Dlaczego własnie takie sposób?

Szybko, bezboleśnie i wygodnie.

Konto usunięte
Konto usunięte: 4. Jak często dana metoda się depilujecie? Co jaki odstęp czasu?

Jak użyję maszynki, to co 2 dni, a jak kremu do depilacji, to co tydzień, teoretycznie. Praktycznie mam to w głębokim poważaniu, depiluję się wtedy, gdy idę na plażę, co by włosów nie było widać spod bikini.

Konto usunięte
Konto usunięte: 5. Jak radzicie sobie z podrażnieniami? Bolesnymi, swedzacymi krostkami?

Nie mam podrażnień raczej.
Martittaaaaa
Martittaaaaa
  1 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jaki rodzaj depilacji preferujecie? Maszynka/Depilator mechaniczny/Depilator w kremie/Paski/Wosk

Maszynka.

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Dlaczego własnie takie sposób?

Bo szybki i bezbolesny.

Konto usunięte
Konto usunięte: 5. Jak radzicie sobie z podrażnieniami? Bolesnymi, swedzacymi krostkami?

Krem Bambino.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  1 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 3. W jaki sposób depilujecie sobie rowek?

Dlaczego to pytanie jest omijane ? :swir:

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  1 июня 2011
Konto usunięte

wosk oczywiscie, nie ma nic lepszego jak dzwiek pękającej moszny.

Konto usunięte

partner najpierw nawilza jezyczkiem, pozniej wyrywa zębami, pojedynczo

Konto usunięte
Konto usunięte: 4. Jak często dana metoda się depilujecie? Co jaki odstęp czasu?

tak co tydzien

Konto usunięte

śmietaną

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  1 июня 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Dlaczego to pytanie jest omijane ?

Bo odpowiedź jest udzielona w odpowiedzi na pytani nr 1 więc nie ma sensu się powtarzać.
madzia2143
madzia2143
  1 июня 2011

najpierw używałam depilatora ale zmasakrował mi nogi, zostały mi takie brzydkie krostki. Teraz tylko maszynką, ale przez to co mi zostało po depilatorze nóg w te lato raczej nie pokażę :and:

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  1 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo odpowiedź jest udzielona w odpowiedzi na pytani nr 1 więc nie ma sensu się powtarzać.

Być może chodziło jej o szczegóły.

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  1 июня 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Być może chodziło jej o szczegóły.

No kurde może jeszcze filmik instruktażowy tutaj wkleić? :rotfl:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  1 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No kurde może jeszcze filmik instruktażowy tutaj wkleić?

Czemu nie :ziober2:

Depilacja to bardzo ważny temat, trzeba szkolić młodzież :D

Spicy89
Spicy89
  1 июня 2011
Zadałam oddzielne pytanie odnosnie depilacji rowka, ponieważ niekazdy się tam goli. I nie każdy tym samym sposobem co w pozostałych miejsach.

Ja przyznam sie szczerze, nie miałam jeszcze potrzeby i nigdy ni depilowałam sobie rowka. Wiec skierowałam pytanie do Was. A wy dziewczyny depilujecie sie tam czy nie, jak tak to w jaki sposob?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  1 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak tak to w jaki sposob?

Wiedziałem, że chodzi o detale :]

Jasmina
Jasmina
  1 июня 2011

Ja używam maszynki. Wosk mnie uczula, depilatora się boję, kremy na mnie nie działają.
Musze się golić co 2 dni bo z natury jestem dość ,,zarośnięta" :mrgreen:

PushUp
PushUp
  1 июня 2011
Konto usunięte

To dziewczynom na rowie włosy rosną? Jeszcze takiej nie spotkałem, ale jak spotkam to rzucę bez wahania :ble:
pijana
pijana
  1 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jaki rodzaj depilacji preferujecie? Maszynka/Depilator mechaniczny/Depilator w kremie/Paski/Wosk 2. Dlaczego własnie takie sposób? 3. W jaki sposób depilujecie sobie rowek? 4. Jak często dana metoda się depilujecie? Co jaki odstęp czasu? 5. Jak radzicie sobie z podrażnieniami? Bolesnymi, swedzacymi krostkami?

1. Maszynka, wosk, depilator, depilator z nasadką golącą.
2. Maszynka - bo szybko, depilator i wosk na ręce, bo depiluję je rzadko.
3. Rowek to dupa :zonk: A wzgórek (lol) maszynką lub depilatorem z nasadką golącą.
4. Nogi, pachy co 1-2 dni, miejsca intymne także, ręce raz na miesiąc lub rzadziej.
5. Nie mam tego problemu.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.