Witajcie Drogie Panie, mam kilka pytań do Was odnośnie depilacji, warto wymienić się opiniami, każdej z Nas się przydadzą ;)
1. Jaki rodzaj depilacji preferujecie? Maszynka/Depilator mechaniczny/Depilator w kremie/Paski/Wosk
2. Dlaczego własnie takie sposób?
3. W jaki sposób depilujecie sobie rowek?
4. Jak często dana metoda się depilujecie? Co jaki odstęp czasu?
5. Jak radzicie sobie z podrażnieniami? Bolesnymi, swedzacymi krostkami?
Dziękuje za pomoc ;)
lista tematów
DEPILACJA OKOLIC INTYMNYCH! :) strona 1 z 4
Konto usunięte: 1. Jaki rodzaj depilacji preferujecie? Maszynka/Depilator mechaniczny/Depilator w kremie/Paski/Wosk
Maszynka, albo krem.
Za depilator i wosk podziękuję, ała...
Szybko, bezboleśnie i wygodnie.
Jak użyję maszynki, to co 2 dni, a jak kremu do depilacji, to co tydzień, teoretycznie. Praktycznie mam to w głębokim poważaniu, depiluję się wtedy, gdy idę na plażę, co by włosów nie było widać spod bikini.
Nie mam podrażnień raczej.
Konto usunięte: 1. Jaki rodzaj depilacji preferujecie? Maszynka/Depilator mechaniczny/Depilator w kremie/Paski/Wosk
Maszynka.
Bo szybki i bezbolesny.
Krem Bambino.
wosk oczywiscie, nie ma nic lepszego jak dzwiek pękającej moszny.
partner najpierw nawilza jezyczkiem, pozniej wyrywa zębami, pojedynczo
tak co tydzien
śmietaną
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
najpierw używałam depilatora ale zmasakrował mi nogi, zostały mi takie brzydkie krostki. Teraz tylko maszynką, ale przez to co mi zostało po depilatorze nóg w te lato raczej nie pokażę
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Zadałam oddzielne pytanie odnosnie depilacji rowka, ponieważ niekazdy się tam goli. I nie każdy tym samym sposobem co w pozostałych miejsach.
Ja przyznam sie szczerze, nie miałam jeszcze potrzeby i nigdy ni depilowałam sobie rowka. Wiec skierowałam pytanie do Was. A wy dziewczyny depilujecie sie tam czy nie, jak tak to w jaki sposob?
Ja przyznam sie szczerze, nie miałam jeszcze potrzeby i nigdy ni depilowałam sobie rowka. Wiec skierowałam pytanie do Was. A wy dziewczyny depilujecie sie tam czy nie, jak tak to w jaki sposob?
Ja używam maszynki. Wosk mnie uczula, depilatora się boję, kremy na mnie nie działają.
Musze się golić co 2 dni bo z natury jestem dość ,,zarośnięta"
2. Dlaczego własnie takie sposób?
3. W jaki sposób depilujecie sobie rowek?
4. Jak często dana metoda się depilujecie? Co jaki odstęp czasu?
5. Jak radzicie sobie z podrażnieniami? Bolesnymi, swedzacymi krostkami?
1. Maszynka, wosk, depilator, depilator z nasadką golącą.
2. Maszynka - bo szybko, depilator i wosk na ręce, bo depiluję je rzadko.
3. Rowek to dupa

4. Nogi, pachy co 1-2 dni, miejsca intymne także, ręce raz na miesiąc lub rzadziej.
5. Nie mam tego problemu.