Witam :)
Freida Pinto (ur. 18 października 1984 r. w Bombaju) – indyjska modelka i aktorka.
Pytania:
1. Podoba Wam się jej uroda ? Ogólnie podoba Wam się uroda Hindusek ?
2. Ile jej dajecie w skali od 1-10 ?
Dla mnie jest boooska
lista tematów
Typ urody- Freida Pinto strona 3 z 8
Mnie tak samo wQrwia niemiłosiernie jak jeżdze na targi kosmetyczne albo kursy, pokazy paznokci - tipsów metodą żelową czy akrylową. Babka zrobi takie piękne paznokcie, no cudne jedna babka zrobiła na paznokciu takie bańki przezroczyste w środku różową wodą wypełnione bajecznie to wyglądało, ale wiadomo paznokcie pokazowe muszą być długie. I nagle tekst: o kuva jakie paskudne paznokcie patrz jakie długie!
W koncu nie liczy tu sie dlugosc i ona nie bedzie w domu z nimi sprzatac tylko technika pracy i zdobienie.

Konto usunięte: zresztą ten makijaż to jest też tak jakby wpisany w ich kulturę nie? :-) one sobie te kropki malują i takie tam :>
Tak coś w tym jest. Przede wszystkim te makijaże są kolorowe, jest w nich dużo złota i są na ogół bardzo mocne :)
Konto usunięte: Jasmina, teraz tak zauważyłam na 3 zdjęciu jej zarost mi sie nie podoba, tzn chodzi mi o włosy i czoło. Kojarzy mi się z małpiszonem
A faktycznie, dziwne to

Jasmina: Tak coś w tym jest. Przede wszystkim te makijaże są kolorowe, jest w nich dużo złota i są na ogół bardzo mocne :)
lubisz na złoto się malować?
mam koleżankę co na samym czole tak ma, skronie ok ale czoło masakra jak jej się głowe myje to ma te wlosy dalej niż normalny człowiek i ciężko tam szampon spłukać, paskudnie to wygląda.
Konto usunięte: Mnie tak samo wQrwia niemiłosiernie jak jeżdze na targi kosmetyczne albo kursy, pokazy paznokci - tipsów metodą żelową czy akrylową. Babka zrobi takie piękne paznokcie, no cudne jedna babka zrobiła na paznokciu takie bańki przezroczyste w środku różową wodą wypełnione bajecznie to wyglądało, ale wiadomo paznokcie pokazowe muszą być długie. I nagle tekst: o kuva jakie paskudne paznokcie patrz jakie długie!
W koncu nie liczy tu sie dlugosc i ona nie bedzie w domu z nimi sprzatac tylko technika pracy i zdobienie. to jest wlasnie ograniczenie ludzi.
no jak ktos sie nie zna, to nic nie poradzisz :)
Taaak, kocham złote cienie do oczu, ogólnie uwielbiam ten kolor w dodatkach, czy w makijażu :)
Konto usunięte: mam koleżankę co na samym czole tak ma, skronie ok ale czoło masakra jak jej się głowe myje to ma te wlosy dalej niż normalny człowiek i ciężko tam szampon spłukać, paskudnie to wygląda.
Wole nie wiedzieć jak to wygląda