Witam :)
Freida Pinto (ur. 18 października 1984 r. w Bombaju) – indyjska modelka i aktorka.
Pytania:
1. Podoba Wam się jej uroda ? Ogólnie podoba Wam się uroda Hindusek ?
2. Ile jej dajecie w skali od 1-10 ?
Dla mnie jest boooska
lista tematów
Typ urody- Freida Pinto strona 5 z 8
Konto usunięte: a da mi coś na rozszerzone pory i zaskórniki? :> wiem chciałam iść na serię po wakacjach. bo w lato chyba nie mozna?
Oczywiście, że da bo kwasy działają dużo głebiej niż kawitacja.
Możesz iść w lato nikt Ci nie zabroni przeciez możesz chodzić z parasolem po mieście i sie kryć przed promieniami UV ale w lato jest o wiele większe ryzyko możesz mieć przebarwienia ... Wydaje mi się, że lepiej sobie go zaserwować w okresie październikowo-listopadowym.
to coś dla mnie :D
Konto usunięte: Możesz iść w lato nikt Ci nie zabroni przeciez możesz chodzić z parasolem po mieście i sie kryć przed promieniami UV ale w lato jest o wiele większe ryzyko możesz mieć przebarwienia
no własnie, a potem się przebarwien ciężko pozbyc, nie bede ryzykowac.
tak zrobie :-)
Babsy: niepomalowane, nie chce mi sie ostatnio:) dopiero wrocilam z miasta:) ale kupilam wczoraj intensywnie zielony i kobaltowy lakier, i mam zamiar ich dzis uzyc:D
kobaltowy ładny kolor.

To było dokładnie tak, normalne czyszczenie z algami 80 zl a z ultradzwiekami i algami 95.
Zmyła makijaż, zrobiła tam te swoje mikstury, peeling enzymatyczny, potem dała mi tą maskę ?borowinową? pod vapozon, czekałam tak chyba 20 min, później starła tą maskę i przystąpiła do manualnego czyszczenia, po czyszczeniu wytarła twarz chyba zdezynfekowała albo cos tam zrobiła, dała taką maskę i jeździła taką końcówką z tymi ultradzwiekami, poźniej dała algi, na koniec dała krem antybakteryjny. tak to bylo