Witam :)
Freida Pinto (ur. 18 października 1984 r. w Bombaju) – indyjska modelka i aktorka.
Pytania:
1. Podoba Wam się jej uroda ? Ogólnie podoba Wam się uroda Hindusek ?
2. Ile jej dajecie w skali od 1-10 ?
Dla mnie jest boooska
lista tematów
Typ urody- Freida Pinto strona 6 z 8
Fajnie ,że największą 'głowicą' która jest do ciała jeżdziła Ci po twarzy ale to już nie będę komentować :D.
Kiedyś były takie aparaty które wysyłały swoje fale ultradzwiękowe w momencie kiedy cała głowica dotykała 'ciała' - czyt skóry. Teraz to już chyba jeden ciul .. Nie chce myśleć o tym, że najpierw ta głowica jeżdziła komus po dupie w celu likwidacji cellulitu a potem Tobie po twarzy ale to już taki humorystyczny numer XDDD
Konto usunięte: Kiedyś były takie aparaty które wysyłały swoje fale ultradzwiękowe w momencie kiedy cała głowica dotykała 'ciała' - czyt skóry. Teraz to już chyba jeden ciul .. Nie chce myśleć o tym, że najpierw ta głowica jeżdziła komus po dupie w celu likwidacji cellulitu a potem Tobie po twarzy ale to już taki humorystyczny numer XDDD
tzn wiesz co ja nie wiem czy to była ta ta do ciała ma tak ile na ile cm? bo ta co mi po twarzy jezdzila to ona miala tak ok 3-4 cm srednicy.
Agoosia ma pewnie uraz,bo dużo ciapatych w Angli się kręci ;p
Ogólnie jakoś uroda hindusek nie bardzo do mnie przemawia,aczkolwiek te przykłady które podałaś są ok. Zarówno ta aktorka jak i Miss :P
Konto usunięte: tzn wiesz co ja nie wiem czy to była ta ta do ciała ma tak ile na ile cm? bo ta co mi po twarzy jezdzila to ona miala tak ok 3-4 cm srednicy.
w każdym zestawie są 4 głowice takie jak wyżej.
jedna na okolice oczu ust(1), do ciała(2) i do twarzy (3)to i taka szpatułka kawitacyjna(4) ja tez można wtłaczać.. Ta do twarzy głowica jest troszkę większa niż 5 złotówka.
ale każda głowica jest odkażana tak więc żadne syfy nie przeszły .. :D
Konto usunięte: w każdym zestawie są 4 głowice takie jak wyżej.
jedna na okolice oczu ust(1), do ciała(2) i do twarzy (3)to i taka szpatułka kawitacyjna(4) ja tez można wtłaczać.. Ta do twarzy głowica jest troszkę większa niż 5 złotówka.
ale każda głowica jest odkażana tak więc żadne syfy nie przeszły .. :D
kurde nie wiem..

Pamiętam , nie zrobiłem ;P Ogólnie to jakoś miesiąc temu boki i tył skróciłem na 3mm , zostawiłem tylko górę ;p Teraz mi odrastają , więc muszę odwiedzić fryzjera i znów jakoś ściąć( nie wiem czy irokez czy co:P). Musi być coś praktycznego na te upały.
Konto usunięte: Pamiętam , nie zrobiłem ;P Ogólnie to jakoś miesiąc temu boki i tył skróciłem na 3mm , zostawiłem tylko górę ;p Teraz mi odrastają , więc muszę odwiedzić fryzjera i znów jakoś ściąć( nie wiem czy irokez czy co:P). Musi być coś praktycznego na te upały.
ten irokez to jest cały czas w modzie... ja czasem w dzien mam 10 irokezów to juz mi sie odechciewa :-)
mysle ze irokez jest praktyczny :-) ale taki krotki maszynka objechany :P